Siemens Mobility, Autonomous Transaction Processing ile proje karmaşıklığını kontrol altına aldı

Siemens Mobility, çeşitli kaynaklardan gelen verileri entegre ederek proje yöneticilerine doğru ve gerçek zamanlı bilgi sağlamak için Oracle Autonomous Database kullanarak maliyetleri %90 azalttı ve piyasaya sürme zamanını kısalttı.

Paylaş:

Tek bir tıklamayla, Oracle Autonomous Database daha önce son derece karmaşık ve kağıt yoğun olan çeşitli kaynaklardan elde edilen büyük miktarda bilgiyi otomatik olarak birleştirir.

Dr. Birthe GebhardtVeri Uzmanı, Siemens Mobility

İş zorlukları

Avrupa demiryolu operatörleri verimliliği ve kullanımı geliştirmek için yeni tren sinyal kontrol sistemi ile binlerce kilometrelik tren trafiğini modernleştiriyor ve Siemens Mobility ekibi bu rotaların ilkini dijital hale getiriyor. Şirket; Belçika, Norveç ve Almanya'ya yayılan bu karmaşık projeleri yönetmenin daha iyi bir yolunu bulması gerektiğine karar verdiğinde Oracle Autonomous Database'e yöneldi.

Siemens Mobility neden Oracle'ı seçti?

Çok sayıda paydaş, belge ve doğrudan operasyon gerektiren dönüşüm projesinde Siemens Mobility, proje yönetim platformu olarak Oracle Autonomous Transaction Processing'i seçti. Bu seçim sayesinde, şirket içi veya bulut platformlarına kıyasla daha hızlı piyasaya sürme olanağı, daha yüksek performans, daha az idari işlem ve daha az maliyetle çalışma imkanı buldu. Ayrıca kendi kendini yöneten veritabanındaki yerleşik Oracle Application Express, uygulamaları hızla geliştirmeye ve konuşlandırmaya olanak tanıyor.

Sonuçlar

Oracle Autonomous Transaction Processing'e geçiş yaparak ve Oracle Cloud Infrastructure çalıştırarak, her Siemens Mobility proje yöneticisi SAP, Microsoft SharePoint ve Oracle Primavera dahil olmak üzere çeşitli veri kaynaklarından tek tıklamayla alakalı ve doğru proje bilgileri ediniyor. Bu verileri toplamak, birkaç gün boyunca elektronik tablolara elle bilgi girmeyi gerektiriyordu.

Siemens Mobility, daha önceleri aylar süren yeni bulut tabanlı kendi kendini yöneten veritabanını kullanıma alma işlemini iki haftada tamamladı. Şirket içi seçeneklere kıyasla artan veri hacimlerinde daha yüksek performansın yanı sıra %90'a varan maliyet ve zaman tasarrufu sağladı.

Ek olarak Oracle Application Express (APEX) sayesinde proje yöneticileri, dijital sinyal planlarını ve proje durumunu belgeleri ve elektronik tabloları karıştırmak zorunda kalmadan bir bakışta görebiliyor. Hızlı ve düşük kod yazımı gerektiren uygulama geliştirme platformu kendi kendini yöneten veritabanı bulutuna entegre çalışıyor.

Siemens Mobility şimdi minimum idari işlem ve eğitim gerektiren etkili ve elverişli bir belge yönetim sürecine sahip. Bu proje yöneticilerine ve en nihayetinde demiryolu yolcularına avantaj sağlıyor.

Yayınlanma tarihi:9 Şubat 2022