Siemens Mobility reduce complexitatea proiectelor cu Autonomous Transaction Processing

Siemens Mobility a redus costurile cu 90%, îmbunătățind simultan timpul de lansare pe piață, prin utilizarea Oracle Autonomous Database pentru integrarea datelor dintr-o varietate de surse, oferind managerilor de proiect informații exacte, în timp real.

Partajați:

Cu un singur clic, Oracle Autonomous Database consolidează automat o cantitate mare de informații din mai multe surse, această acțiune reprezentând anterior un proces extrem de complex și care presupunea numeroase documente fizice.

Dr. Birthe GebhardtExpert în date, Siemens Mobility

Provocări în afaceri

Operatorii feroviari europeni modernizează mii de kilometri de trafic feroviar cu un nou sistem de control al semnalizării pentru trenuri, pentru a îmbunătăți eficiența și utilizarea, iar echipa Siemens Mobility digitalizează prima dintre aceste rute. Când compania a decis că este nevoie de o modalitate mai eficientă de a gestiona proiectele complexe din Belgia, Norvegia și Germania, aceasta a revenit la Oracle Autonomous Database.

De ce Siemens Mobility a ales Oracle

Având un proiect de transformare care implică multe persoane interesate și documente pentru coordonarea operațiunilor, Siemens Mobility a ales Oracle Autonomous Transaction Processing pentru platforma de gestionare a proiectelor. Acestă soluție a contribuit la lansarea mai rapidă pe piață, asigurând o performanță mai mare, mai puțină muncă administrativă și costuri mai mici decât alte platforme on-premises sau cloud. De asemenea, prin includerea Oracle Application Express în Autonomous Database, se creează și se implementează mai rapid aplicații.

Rezultate

Trecând la Oracle Autonomous Transaction Processing, care rulează în Oracle Cloud Infrastructure, fiecare manager de proiect Siemens Mobility obține printr-un singur clic informații relevante și exacte despre proiect, dintr-o varietate de surse de date, inclusiv SAP, Microsoft SharePoint și Oracle Primavera. În trecut, pentru a colecta datele, erau necesare mai multe zile pentru a introduce manual informațiile.

În doar două săptămâni, Siemens Mobility a reușit să transfere online noua bază de date autonomă bazată pe cloud. În mod normal, acest proces ar fi durat luni întregi. Comparativ cu opțiunile on-premises, s-a înregistrat o performanță mai mare în ceea ce privește sporirea volumului de date, plus economii de 90% în ceea ce privește timpul și costurile.

În plus, datorită aplicațiilor Oracle Application Express (APEX), managerii de proiect pot vedea imediat starea planurilor pentru semnale digitale și a proiectelor, fără a parcurge documente și foi de calcul. Platforma de dezvoltare de aplicații cu necesar redus de codare este integrată în cloudul pentru baze de date autonome.

Siemens Mobility are acum un proces de gestionare a documentelor mai eficient și mai convenabil, care necesită administrare și pregătire minime. Acest lucru este avantajos pentru managerii de proiect și, în final, pentru utilizatorii căii ferate.

Publicate:9 februarie 2022