Databáza

Dáta sú palivom, ktoré umelá inteligencia potrebuje. Služba Oracle Database 23ai prináša do vašich dát umelú inteligenciu, ktorá zjednodušuje vývoj aplikácií a kľúčové pracovné úlohy.

Oracle Database 23ai: jednoduchá a efektívna umelá inteligencia pre firmu (7:11)
Predstavujeme službu Oracle Database 23ai: prináša umelú inteligenciu do vašich dát

Larry Ellison a Juan Loaiza diskutujú o stratégii riešenia GenAI pre službu Oracle Database 23ai.

Prečo databáza Oracle Database?

Umelá inteligencia pre dáta

  • Pripojte k svojim dátam umelú inteligenciu pomocou zabudovaného vektorového vyhľadávania s umelou inteligenciou a strojového učenia v rámci databáz. Eliminujte zložitosť a náklady pri integrácii a správe viacerých databáz a usilujte sa zachovať konzistenciu údajov.
  • Využite výhody škálovateľnej umelej inteligencie bez toho, aby ste museli obetovať bezpečnosť, dostupnosť a výkon.
  • Používajte najnovšie technológie, ako sú procesy RAG (retrieval-augmented generation) a LLM na úrovni firmy s vlastnými firemnými dátami, aby ste získali kontextové a relevantné výsledky.

Objavte vektorové vyhľadávanie s umelou inteligenciou

Vývoj pre dáta

  • Nedovoľte, aby obmedzené dátové typy alebo programovacie jazyky brzdili vaše inovácie. Zjednodušte vývoj aplikácií (AppDev) podporou všetkých moderných dátových typov, záťaží a štýlov vývoja – to všetko v rámci jednej konvergovanej databázy.
  • Jednoduchosť modelov dokumentov s využitím relačnej duality JSON umožňuje škálovateľnosť relačných rámcov.
  • Využite zabudovanú platformu APEX na rýchlejší vývoj s minimom kódovania. Zjednodušte vývoj a nasadzovanie mikroslužieb pomocou kontajnerových pripojiteľných databáz.

Objavte relačnú dualitu JSON

Kľúčové pre dáta

  • Zlepšite časy odozvy aplikácie a zároveň znížte záťaž databázových serverov pomocou riešenia True Cache. Nie je potrebné prepisovať svoje aplikácie.
  • Chráňte databázy pred útokmi vkladaním príkazov SQL – vrátane útokov nultého dňa (zero-day) – pomocou brány SQL Firewall. Spravujte dáta naprieč viacerými oblasťami pri dodržaní predpisov o umiestnení dát pomocou globálne distribuovanej databázy s replikáciou RAFT.
  • Používajte rovnakú technológiu bez ohľadu na to, či sa vaše dáta využívajú lokálne alebo v službe Oracle Cloud.

Objavte riešenie True Cache

Úspechy zákazníkov Oracle Database

Ďalšie úspechy zákazníkov

Vyberte voľbu nasadenia, ktorá vám najviac vyhovuje

  • Oracle Database vo vašej lokalite

    Spustite si službu Oracle Database na svojom vlastnom hardvéri. Alebo použite riešenie Oracle Exadata vo svojom dátovom centre na dosiahnutie extrémneho výkonu, flexibility a komplexnosti.

  • Technológia Oracle Cloud vo vašej lokalite

    Najlepšia hybridná cloudová platforma pre riešenie Oracle Database, dodávaná bezpečne za vašou bránou firewall a spravovaná spoločnosťou Oracle.

  • Oracle Database na platforme Oracle Cloud Infrastructure

    Služba ponúka výhody výpočtového výkonu, fyzického ukladacieho priestoru a nástrojov, ktoré zjednodušujú rutinné operácie správy databáz, ako aj systém spoločnosti Oracle s najvyšším výkonom vytvorený špeciálne na prevádzku cloudových databáz na úrovni firmy. Databáza Autonomous Database poskytuje plne automatizované prostredie pre organizácie a vďaka funkciám automatického škálovania ponúka najnižšie celkové náklady na vlastníctvo akejkoľvek databázy v prostredí OCI.

  • Oracle Database v prostrediach s viacerými cloudmi

    Databázové aplikácie dosahujú vysoký výkon, škálovanie a dostupnosť v službe Azure pomocou služieb Oracle Database, ktoré sú hĺbkovo integrované so službou Azure a bežia na platforme Oracle Cloud Infrastructure kolokované v dátových centrách Azure. Okrem toho zákazníci, ktorí spúšťajú aplikácie v iných cloudoch, môžu získať prístup k službe Oracle Database na platforme OCI prostredníctvom vysokorýchlostného pripojenia FastConnect.

2. mája 2024

Predstavujeme všeobecnú dostupnosť služby Oracle Database 23ai

Dominic Giles, uznávaný produktový manažér, Oracle

Oracle Database 23ai predstavuje ďalšie dlhodobé vydanie podpory Oracle Database s významným zameraním na umelú inteligenciu, produktivitu vývojárov a kriticky dôležitú spoľahlivosť. Preskúmajte technické detaily kľúčových funkcií, ako je vektorové vyhľadávanie s umelou inteligenciou, relačná dualita JSON, graf vlastností, globálne distribuovaná databáza a riešenie True Cache.

Spoločnosť Gartner oceňuje Oracle

Spoločnosť Oracle získala v roku 2023 od spoločnosti Gartner najvyššie hodnotenie v rámci kritických funkcií pre systémy správy cloudových databáz na prípady použitia v prevádzkach.

Začnite používať riešenie Oracle Database@Azure

Vďaka rozšírenému partnerstvu spoločností Oracle a Microsoft môžu zákazníci využívajúci riešenie Microsoft Azure teraz začať používať služby Oracle Database spustené na platformách OCI v dátových centrách Azure.

Vyskúšajte si bezplatne službu Oracle Database 23ai

Získajte najnovšie vydanie služby Oracle Database s umelou inteligenciou, ktorá je dostatočne jednoduchá na používanie v celom rozsahu pre všetky aplikácie.

Oracle Database 23ai – hlavné vlastnosti

Obsahuje podrobné údaje s príkladmi, ktoré vám umožnia rýchlo začať službu používať.

Prostriedky

dokumentácia

Prístup ku knižnici databázovej dokumentácie

Získajte prístup ku kompletnej dokumentácii pre najnovšie vydanie služby Oracle Database.

Školenie Cloud Learning

Rozvíjajte svoje zručnosti pri práci s databázami

Oracle University poskytuje riešenia vzdelávania, ktoré pomáhajú vytvárať zručnosti a overovať odborné znalosti. Získajte ďalšie informácie o školeniach a certifikáciách, na ktoré sa môžete spoľahnúť, aby ste zabezpečili úspech svojej organizácie.

komunita zákazníkov

Ask TOM – Office Hours

Každý mesiac využite bezplatné školenie, postupy a stretnutia s otázkami a odpoveďami špecialistov spoločnosti Oracle.

Začíname s Oracle Database


Vyskúšajte to na adrese LiveSQL.oracle.com

Prečítajte si najnovšie pokyny a začnite programovať.


Vyskúšajte si riešenie Oracle Cloud Free Tier

Vytvárajte, testujte a nasadzujte aplikácie na platforme Oracle Cloud Infrastructure Platform.


Kontaktujte nás

Máte záujem dozvedieť sa viac? Kontaktujte jedného z našich špičkových odborníkov.