Cloudové aplikácie Oracle

Navrhnuté na zmenu. Vytvorené pre vás.

Náš kompletný balík cloudových aplikácií SaaS s integrovanou umelou inteligenciou prináša konzistentné procesy a jediný zdroj faktov v rámci najdôležitejších podnikových funkcií – od plánovania podnikových zdrojov, riadenia zásobovacieho reťazca a riadenia ľudského kapitálu až po reklamu a zákaznícku skúsenosť. Aplikácie vám pomôžu zlepšovať vzťahy so zákazníkmi, zvyšovať firemnú agilitu a reagovať na zmeny rýchlejšie než kedykoľvek predtým.

Spoločnosť Gartner® označila riešenie Oracle Fusion Cloud ERP za lídra v oblasti firiem zameraných na produkty

Prečítajte si, prečo bola spoločnosť Oracle v správe Magic Quadrant za rok 2023 označená za lídra v oblasti cloudového ERP pre firmy zamerané na produkty – už piatykrát.*

Oracle AI pre Fusion Applications

Informácie o výhodách, ktoré predstavuje Oracle AI pre Fusion Applications, a o tom, ako Oracle vkladá do systému Fusion Cloud Applications tradičnú aj generatívnu umelú inteligenciu.

Spoločnosť Gartner® už ôsmykrát označila spoločnosť Oracle za lídra v oblasti riadenia ľudského kapitálu

Zistite, prečo spoločnosť Gartner® v správe Magic Quadrant o cloudových balíkoch HCM pre podniky s viac než 1000 zamestnancami za rok 2023 označila spoločnosť Oracle za lídra.**

Sprievodca systémom Oracle Cloud Applications pre vedúcich oddelení IT a firemných lídrov

Využívajte výhody neustálych inovácií, vyššieho výkonu a lepšieho zabezpečenia. Ďalšie informácie nájdete v šiestich zásadách zlepšovania obchodných výsledkov prostredníctvom služieb Oracle Platform.


Vyvíjate aplikácie? Hľadáte jazyk Java?

Analytická stratégia pre cloudové aplikácie Oracle Analytická stratégia pre cloudové aplikácie Oracle

Analytická príručka pre vedúcich pracovníkov.

Prečo si zákazníci obľúbili cloudové aplikácie Oracle

Nie všetky cloudy sú rovnaké. Systém Oracle Fusion Cloud Applications obsahuje všetko, čo potrebujete na optimalizáciu svojich činností, prijímanie rýchlejších a lepších rozhodnutí a zvládanie zmien. Špičkové aplikácie pre celú vašu firmu bez ohľadu na odvetvie a cloudová infraštruktúra novej generácie navrhnutá pre aplikácie SaaS. To všetko na aplikačnej platforme založenej na štandardoch, ktorá umožňuje jednoduché rozširovanie, prispôsobovanie a integráciu aplikácií.

Zobraziť všetky aplikácie Oracle

Preskúmajte aplikácie Oracle

Plánovanie podnikových zdrojov

Objavte, ako cloudové riešenia plánovania podnikových zdrojov (ERP) môžu vašej firme zaistiť budúcnosť, vrátane účtovníctva, analýzy, konsolidácie, plánovania, obstarávania, projektov a výkazníctva.

Riadenie ľudských zdrojov

Odhaľte, ako lídri v oblasti ľudských zdrojov robia rýchlejšie a inteligentnejšie rozhodnutia pomocou riešení ľudských zdrojov Oracle, ktoré zvyšujú zapojenie sa, produktivitu a obchodnú hodnotu pre organizácie a ľudí v nich.

Riadenie zásobovacieho reťazca a výroba

Pozrite sa na to, ako riešenia Oracle Supply Chain Management (SCM) a Oracle Manufacturing pomáhajú podporovať inovácie a transformovať tradičné zásobovacie reťazce na pružné a integrované hodnotové reťazce.

Marketing

Zistite, ako riešenia Digital Marketing podporujú viackanálové prostredia B2B a B2C pri podpore predaja, značky a vernosti zákazníkov. Riešenie Oracle Marketing podporuje marketingovú automatizáciu s cieľom dosiahnuť zladenie naprieč kanálmi.

Predaj

Neuspokojte sa len s automatizáciou predajných aktivít, ale pozrite sa aj na to, ako môžete pomocou riešenia Oracle Sales optimalizovať svoje obchodné zákazky pomocou koherentnejšieho súboru predajných funkcií, ktoré upevnia vaše vzťahy so zákazníkmi a zvýšia obchodný rast.

Služby

Zistite, ako riešenia Oracle Service pomáhajú odlíšiť vašu značku poskytovaním automatizovaných, personalizovaných, viackanálových a znalosťami podporovaných interakcií a zákazníckych služieb.

Príbehy o úspechoch zákazníkov aplikácií Oracle

Zobraziť všetky príbehy zákazníkov

Zistite, prečo popredné spoločnosti na celom svete dôverujú spoločnosti Oracle, pokiaľ ide o prevádzkovanie zásadne dôležitých obchodných funkcií.

Prečo vaša firma potrebuje moderné cloudové aplikácie viac než v minulosti

Yaldah Hakim Rashid, riaditeľ, Cloud Applications Product Marketing

Nedávne udalosti nám pripomenuli základnú pravdu: svet sa nikdy neprestane meniť. Ekonomické a sociálne narušenia – často prichádzajúce neočakávane – vás môžu náhle prinútiť prehodnotiť každý aspekt vášho podnikania. Vaši zákazníci sú ďalším zdrojom zmien a žiadajú vás, aby ste splnili ich rýchlo sa rozvíjajúce potreby novšími produktmi, lepšími cenami a včasnejšími a efektívnejšími službami zákazníkom.

Odporúčané blogy o SaaS

Zobraziť všetko
Séria príručiek Oracle Playbook

Zostavili sme tajomstvá našich ľudí, procesy a systémovú stratégiu. Chceme sa s vami o ne podeliť.

Začnite, precvičujte, pripájajte sa a sledujte nové funkcie.

* Gartner® Magic Quadrant™ pre Cloud ERP pre podniky zamerané na produkty, 2023. Zverejnené: 3. októbra 2023. Analytici: Greg Leiter, Robert Anderson, Dixie John, Tomas Kiensat, David Penny.

** Gartner® Magic Quadrant™ pre cloudové balíky HCM pre podniky s viac než 1000 zamestnancami. Zverejnené: 18. októbra 2023. Analytici: Ranadip Chandra, Sam Grinter, Ron Hanscome, Chris Pang, Anand Chouksey, Josie Xing, Harsh Kundulli, David Bobo, Laura Gardiner, Hiten Sheth, Jackie Watrous, Travis Wickesberg.

Spoločnosť Gartner neschvaľuje žiadneho dodávateľa, produkt alebo službu, ktoré sú uvedené v jej výskumných publikáciách, a neodporúča používateľom technológie, aby si vybrali iba tých dodávateľov, ktorí majú najvyššie hodnotenie alebo iné ocenenia. Výskumné publikácie spoločnosti Gartner pozostávajú z názorov výskumnej organizácie Gartner a nemali sa považovať za fakty. Spoločnosť Gartner sa zrieka všetkých záruk, výslovných alebo predpokladaných, týkajúcich sa tohto výskumu, vrátane akýchkoľvek záruk obchodovateľnosti alebo vhodnosti na konkrétny účel.

Táto infografika bola publikovaná spoločnosťou Gartner, Inc. ako súčasť väčšieho výskumného dokumentu a mala by byť hodnotená v kontexte celého dokumentu. Dokument spoločnosti Gartner je k dispozícii na požiadanie v spoločnosti Oracle.

GARTNER je registrovaná ochranná známka a servisná značka a MAGIC QUADRANT je registrovaná ochranná známka spoločnosti Gartner, Inc. a/alebo jej pridružených spoločností v USA a na medzinárodnej úrovni a používa sa tu s jej súhlasom. Všetky práva vyhradené.