Oracle Journeys

Başarı bir yolculuktur. Oracle Fusion Cloud HCM ile çalışanların işe başlama, kariyer fırsatlarını keşfetme, yeni bir role geçiş, yeni bir projeye başlama, evlenme veya bebek sahibi olma gibi profesyonel ve kişisel iş akışları boyunca onlara destek olarak kişiselleştirilmiş rehberlik sağlayın ve başarıyı artırın.

Oracle Grow, Yılın En İyi İK Ürünü Seçildi

HCM Journeys ürün özellikleri

Journeys LaunchPad

Çalışanlara rolleri, becerileri, konumları veya bireysel ihtiyaçları ile ilgili yolculukları bulmaları ve başlatmaları için tüketici benzeri bir deneyim sağlayın.

Yön ve erişilebilirlik

Dijital asistan ve işbirliği araçları gibi kanallar aracılığıyla veya doğrudan bir işlem üzerinden iş akışınızdaki yolculuklara erişin.

Kişiselleştirilmiş çalışan rehberliği

Belirli ihtiyaçlara ve her bir çalışanın kapsamlı bir şekilde anlaşılmasına dayalı olarak uyarlanmış yolculuklar önerin, atayın ve otomatikleştirin.

Tüm iş gücü için rehberlik

Tam zamanlı çalışanlar, yükleniciler, stajyerler, geçici çalışanlar ve diğer tüm çalışanları kişiselleştirilmiş yolculuklarla destekleyin.

Rehberli yolculuklar

Çalışanların doğru kararları vermelerine yardımcı olmak için yolculuk sırasında üçüncü taraf büyük dil modellerinden (LLM) yararlanarak bağlamsal analitik, zamanında eğitim, videolar ve üretken yapay zeka içeriği gibi bilgiler sunun.


Journeys Creator

Bölgeye özgü güvenlik protokollerini uygulamak veya iş gücü optimizasyonu gibi değişen iş ihtiyaçlarını desteklemek için yolculuklar oluşturun.

Geniş kitaplık

30'dan fazla yolculuk şablonunu ihtiyaçlarınıza göre uyarlayın ve geliştirin.

Kuruluş çapında rehberlik

Oracle Cloud uygulamaları çapında yolculuklardan yararlanarak kuruluş genelinde farklı iş gereksinimlerine yönelik rehberlik sağlayın.

Bilgi destekli rehberlik

İş gücünüz hakkında bilgi edinin ve işe alım, kariyer gelişimi ve diğer kritik deneyimleri iyileştirmek için yolculuklar oluşturarak uyumu, büyümeyi ve başarıyı teşvik edin.


Journeys Booster

Çalışan verilerini güvende tutarken üçüncü taraf sistemlere ve uygulamalara kolayca bağlanarak yolculukların kapsamını genişletin ve otomatik hale getirin.

Bağlantılı, eyleme geçirilebilir İK desteği

Oracle HR Help Desk ile İK uzmanlarından takip eylemleri gerektiren yolculukları birbirine bağlayarak otomatikleştirilmiş ve kişiselleştirilmiş destek sağlayın.

Her zaman, her yerde rehberlik

Dijital asistanın otomatik ve kişiselleştirilmiş desteğiyle tüm cihazlardan yolculuğu başlatın.


Yolculukların temel avantajları

Kişiselleştirilmiş çalışan deneyimleri sağlayın

Çalışanların kişisel ve mesleki gelişim için yolculukları tamamlamalarını ve kişiselleştirilmiş, aşamalı kılavuzlarla işteki başarılarını desteklemelerini kolaylaştırın.

Karmaşık olanı basitleştirin

Rehber eşliğindeki dijital yolculuklarında bağlamsal analitik, eğitim ve talimatlar sunarak çalışanların bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olun.

Çalışan deneyimini birleştirin

Şirket genelindeki insan kaynakları verilerinden yararlanarak bir çalışanın benzersiz koşullarına göre doğru deneyimleri sunabilirsiniz.

Kuruluş çapında yolculuklar oluşturun

Sözleşme yönetimi, pozisyon yönetimi, finans ve proje yönetimi hakkında rehberlik sunarak yolculukların kapsamını genişletin ve çalışanların iş başarısını destekleyin.

Yolculukları Oracle'ın ötesine taşıyın

Üçüncü taraf uygulamalara bağlanarak yolculukların gücünü en üst düzeye çıkarıp tutarlı bir kullanıcı deneyimi sağlayın ve çalışan verilerini güvenli tutun.

Oracle ME çalışan deneyimi platformunun bir parçası

Oracle Journeys ile ilgili çözümler

Oracle ME

Kişiselleştirilmiş çalışan deneyimleri sunun

İnsan Kaynakları

Küresel iş gücünü etkili bir şekilde yönetin

Yetenek Yönetimi

Yetenek yaşam döngüsünün her aşamasında ustalaşın

İşe Alım

Yeteneklerin ilgisini çekin ve şirket içinde mobiliteyi artırın

Oracle Me ile çalışmaya başlayın