Oracle Tedarik

Tedarik ürün grubunuz, tedarikten ödemeye, stratejik kaynak seçimi ve tedarikçi yönetim süreçlerini otomatik hale getirebiliyor mu? Oracle Fusion Cloud Procurement’ın sunduğu olanakların, yerleşik iş birliği ve analitik içgörülerinin nasıl çeviklik sağladığını, riski nasıl yönettiğini ve kar marjlarını nasıl artırdığını öğrenin.

Oracle Fusion Cloud Procurement

Oracle Fusion Cloud Procurement, iş süreçlerini otomatik hale getiren, stratejik kaynak seçimine olanak tanıyan, tedarikçi ilişkileri yönetimini daha iyi hale getiren ve satın alım kolaylaştıran, bu sayede riski azaltan, tasarrufları ve karlılığı artıran, kaynaktan mutabakata entegre ürün grubudur.

Alışverişleri modernize edin ve harcamaları yönetin

Alışveriş deneyimini kolaylaştırın

Müşteri platformları benzeri rehberli deneyimle çalışan alışveriş deneyimimi daha iyi hale getirin ve kullanıcı benimsemesini maksimum düzeye çıkarın. Sezgisel arama, pazarlık yapılan fiyatlarla ihtiyacınız olan mal ve hizmetleri hızla bulmanıza ve yasalarla uyumlu biçimde satın almanıza olanak tanır.

Harcamada yasalarla uyumluluğu artırın

Satın alma işlemlerini, pazarlık yapılan fiyatlar sunan onaylanmış tedarikçilere yönlendirerek maliyet tasarrufları sağlayın. Harcamada yasalarla uyumluluk sağlamak, akıllı telefonlar ve tabletler dahil olmak üzere tüm platformlarda istisna yönetimini kolaylaştırmak için onay kurallarını konfigüre edin.

Satın alma ve ödemeleri modernize edin

Onaylı taleplerden otomatik satın alma siparişi oluşturma özelliği sayesinde satın almayı kolaylaştırın ve tam değişiklik geçmişiyle revizyonları kolayca yönetin. Otomatik fatura işleme iş yükünü en aza indirir, hataları azaltır ve tedarikçi ödemelerini hızlandırır.


Doğrudan malzeme, hizmet ve karmaşık tedariki yönetin

Üretim ve operasyonda dayanıklı hale gelin

Temel iş operasyonlarınızın risklerden kaçınmasına, çalışma süresini en üst düzeye çıkarmasına ve planlanan üretim düzeyleri ile gelir hedeflerine ulaşmasına olanak tanıyan, istikrarlı malzeme ve hizmet akışı sayesinde tedarik zinciri dayanıklılığını ve yürütmenin sürekliliğini koruyun.

Projeye dayalı tedarik zincirleri yönetin

Belirli projelere sunulan ürün ve hizmetler aracılığıyla riski yönetin ve verimliliği artırın. Yüzdeye veya kilometre taşı tamamlanma düzeyine göre uçtan uca tedarik bütünlüğünü, doğru maliyet dağıtımını ve müşterilere fatura düzenleme süreçlerini garanti altına alın.

Mükemmel sipariş teslimatı yapın

Daha iyi müşteri hizmetleri sağlayın, hızlı sipariş işleyin ve el ele servisi ve stoksuz satış karşılama ile karşılama oranlarını maksimum düzeye çıkarın. Nakit akışını optimize ederken, otomatik stok yenileme satın alımlarıyla tesislerdeki eksik stok durumundan kaçının.

Supplier Relationship Management ile çevikliği artırın

Tedarikçileri doğrulayın ve riski azaltın

Doğru tedarikçi profilleri oluşturmak ve bunları korumak için Oracle DataFox Supplier Intelligence Cloud’ın yapay zeka ve doğal dil işleme özelliklerinden yararlanın. Konfigüre edilebilir uyarılar ve puanlar ile tedarikçi yaşam döngüsü boyunca risk görünürlüğünü artırın.

Tedarikçi gelişmelerini izleyin

Tedarikçiler üzerinde sürekli görünürlük kazanın ve sürekli tedarik sağlamayı garanti altına almak için riski proaktif olarak azaltın. Tedarikçinin risk düzeyini ve sunduğu olanakları etkileyebilecek gelişmelerden haberdar olmak için zamanında uyarılar ve özelleştirilmiş risk puanları alın.

Tedarikçi değerini maksimum düzeye çıkarın

Risk öznitelikleri, mevzuat sertifikaları ve olanakları içeren yapılandırılmış değerlendirmeler aracılığıyla tedarikçileri değerlendirin ve kesintileri en aza indirin. Daha büyük iş değeri için sürdürülebilir tedarikçi ilişkileri yönetimini güçlendirin.


Stratejik kaynak seçimiyle daha fazla değer sağlayın

Maliyetleri düşürün ve değeri artırın

Maliyet tasarruflarına yönelik fırsatları belirlemek, harcama konsolidasyonu sağlamak ve tedarikçilerden daha fazla değer elde etmek için analitikten yararlanın. Tedarik tabanınızı daha etkili yönetmek ve iş sonuçlarını geliştirmek için programlar geliştirin.

Kaynak seçimi üretkenliğini optimize edin

Şirket içi uzmanlardan gereksinimleri alın ve rehberli yazma, yerleşik iş birliği, düzenleme ve onay iş akışları aracılığıyla RFX oluşturma sürecini hızlandırın. İhaleleri daha hızlı başlatarak daha fazla tasarruf ve değer elde edin.

Üretkenliği ve değer sunma süresini iyileştirin

En iyi kaynak seçimi uygulamalarından yararlanın, ihaleleri tasarruf hedeflerine göre proaktif olarak izleyin ve değerlendirin. Değerleri maksimum düzeye çıkarmak ve tasarrufları artırmak için analitiğe dayalı önerileri kullanarak daha iyi ve daha hızlı ödüller alın.


Tedarikçi sözleşmesi yaşam döngüsünü ve uyumluluğunu yönetin

Sözleşme oluşturma sürecini hızlandırın

MS Word ile sözleşme oluşturma işlemlerini modernize edin; rehberli yazma, önceden onaylanmış şablonlar ve yasal koşullar kullanarak taslak oluşturma ve ihaleler sırasında üretkenliği artırın. Yerleşik iş birliği ve onay akışları sözleşmenin daha hızlı tamamlanmasını sağlar.

Standartlarla uyumluluğu mümkün kılın

İş kullanıcılarının, hukuk departmanından minimum yardım alarak sözleşme taslağı hazırlamalarına, bunun üzerinde pazarlık yapmalarına ve değiştirmelerine olanak sağlayın. Verimliliği, kaliteyi, risk korumayı ve iş ortaklıklarını geliştirirken kurumsal politikalara ve yasal standartlara uyum sağlayın.

Tedarikçi riskini azaltın

Sözleşme ihalelerini modernize edin ve teklif edilen değişiklikleri standart koşullarla karşılaştırın. Gerekli onaylar, denetim tarihçeleri ve eSignatures özellikleriyle farkları hızla çözüme kavuşturarak yasalarla uyumlu sözleşmeler sağlayın ve riski azaltın.

Sözleşme görünürlüğünü artırın

Güvenli, aranabilir ve merkezi bir veri havuzu kullanarak tedarikçi sözleşmelerini kolayca bulun. Sözleşme portföyünü ve yükümlülükleri, riskleri ve gereken değişiklikleri eksiksiz görme olanağı kazanın. Geçerliliği sona eren sözleşmeler için önceden uyarılar alın.


Analitik içgörüler sayesinde iş değerini artırın

Değer fırsatlarını belirleyin

Kategori, iş birimi, coğrafya ve maliyet merkezi dahil olmak üzere birden fazla boyutta şirket harcamalarını analiz edin. Tedarik tabanınızı rasyonel hale getirmek, daha iyi fiyatlandırma ve değer elde etmek için harcama örüntülerine ilişkin uygulanabilir içgörüler elde edin.

Kategori karar destek sistemini daha iyi hale getirin

Veriye dayalı içgörüler ve stratejiler aracılığıyla pazardaki değişim dinamiklerine yanıt verin. Tedarik ve satın alma ihtiyaçlarındaki değişiklikleri belirleyin. Daha iyi iş sonuçlarına ulaşmak için daha etkili kaynak seçimi sayesinde, sınıfının en iyisi tedarikçileri bulun.

Tedarikçi performansını yönetin

Fiyat, hizmet ve teslimat performansı gibi sözleşme yükümlülükleri açısından tedarikçi performansına ilişkin içgörü edinin. Tedarikçi çeşitlendirme, yürütme ve kalite iyileştirmeleri için adım atabileceğiniz alanları belirleyin ve riski azaltın.


Tedarikçi iş birliğini ve üretkenliği artırın

Tedarikçi iş birliğini modernize edin

Tedarikçi etkinliklerini ve belge alışverişini yönetin. Kolay kullanım olanağı sunan portal, self servis aracılığıyla tedarikçi kaydı, profil, kataloglar, siparişler, sevkiyatlar, faturalar, tahminler ve daha fazlasına erişim sağlar.

Elektronik iletişimi daha iyi hale getirin

Oracle Business Network; durum, istisnalar ve hatalar üzerinde gerçek zamanlı görünürlük ile elektronik işlemleri modernize eder ve otomatikleştirir. Ticari ortaklar tercih ettikleri standart formatta belge alışverişi yapabilir.

Ticari ortakları keşfedin

OBN'yi kullanan ticari ortakları kolayca arayarak elektronik iletişimler kurun, işlemleri birbirinizle hız ve verimlilikle paylaşın.


Oracle Cloud desteğiyle modern tedarik.

Cloud Procurement müşteri başarı hikayeleri

Çok sayıda sektördeki küresel müşteriler, tedarik süreçlerini dönüştürmek, tasarrufları artırmak ve rekabet avantajı elde etmek için Oracle Cloud Procurement'ı tercih etti.

Oracle Fusion Cloud Procurement , MTN'in karmaşık ve proje tabanlı tedariki yönetmesine yardımcı oluyor

Oracle Fusion Cloud Procurement kullanım senaryosu

Etkili tedarikçi yönetimi için 4 adım

Ana Galindo, SCM Ürün Pazarlama Yöneticisi

2020; şirketler, özellikle de tedarik departmanında çalışanlar için bir uyanma çağrısı oldu. Maliyetleri düşürmek ve harcamaları kontrol etmek, bu iş fonksiyonu için her zaman ana odak noktaları oldu. Bu durum değişmezken, küresel pandeminin ekonomik etkisi, tedarikçi yönetimini daha iyi hale getirmenin ve tedarikçi risklerini azaltmanın önemini ortaya koydu.

Gönderinin tamamını okuyun

Tedarik kaynakları

Hazırlık

Procurement'ın en son sürümündeki yenilikleri öğrenin

Oracle Fusion Cloud Procurement hizmetinizdeki yenilikleri öğrenmek için Bulut güncelleme hazırlığı materyallerini inceleyin ve üç ayda bir gerçekleşen güncellemeler için planlama yapın.

Belgeler

Belge arşivimize erişin

Oracle Yardım Merkezi, hedeflenmiş çözümler, başlangıç kılavuzları ve ileri düzey kullanım örnekleri için içeriklerle ürün ve servislerimiz hakkında ayrıntılı çözümler sunar.

Müşteri topluluğu

Meslektaşlarınızdan oluşan bir topluluğa katılın

Cloud Customer Connect, Oracle'ın önde gelen çevrimiçi bulut topluluğudur. 200.000'den fazla üyesi bulunan bu topluluk, meslektaşlar arasında iş birliğini ve en iyi uygulamaları, ürün güncellemelerini ve geri bildirimleri paylaşmayı teşvik etmek için tasarlanmıştır.

eğitim

Oracle Procurement Cloud becerilerinizi geliştirin

Oracle University, bulut becerilerini geliştirmeye, uzmanlık düzeyini tasdik etmeye ve benimseme sürecini hızlandırmaya yardımcı olacak eğitim çözümleri sağlar. Oracle Eğitim Kaşifi (Learning Explorer) programıyla ücretsiz temel eğitim ve denklik belgesine erişin.

İlgili tedarik ve finans çözümleri

Kurumsal Kaynak Planlama

ERP ile dayanıklılık ve çeviklik kazanın

Accounting Hub

Birbirinden ayrı muhasebe sistemlerini birleştirin

Sipariş Yönetimi

Siparişi satışa dönüştürme süreci için çok kanallı çözüm

Stok Yönetimi

Küresel malzemelerinizi yönetin

Oracle Cloud Procurement kullanmaya başlayın


Procurement demosu isteyin

Bir Oracle Cloud Procurement uzmanıyla canlı demo deneyin.


Tura katılın

Procurement ürünlerimizle uygulamalı deneyim edinin.


Satış ekibiyle iletişime geçin

Ekibimizin bir üyesiyle Oracle Cloud Procurement hakkında konuşun.