Oracle Consulting

Dijital öncelikli bir dünya için hız, çeviklik ve öngörülebilirliği daha ileri düzeylere taşımak üzere modern, entegre teknolojinin yanında güçlendirilen çalışanların ve liderlerin desteği gereklidir.

Oracle Consulting olarak, Oracle Cloud'da öne çıkan uygulamalar konusunda diğer uzmanların danıştığı uzmanlar biziz. Çok sayıda bulut yolculuğunun uygulamaya alınmasında elde ettiğimiz derinlemesine bilgi birikimimiz ve kanıtlanmış uzmanlığımız sayesinde gelecekteki dijital durumunuzun en iyi versiyonuna ulaşmanıza yardımcı olabiliriz.

Oracle CloudWorld'de bize katılın 2024

Oracle'ın bulut teknolojisi inovasyonlarındaki en son gelişmeleri görmek için Las Vegas'ta bize katılın.
Yılın en büyük Oracle etkinliğinde uzmanlardan ve sektördeki meslektaşlarınızdan bilgi edinin!

Cloud Advisory Services ile Bulutta Başarıya Ulaşın

Oracle Consulting'in Cloud Advisory Services birimi, olası riskleri sorun haline gelmeden önce proaktif bir şekilde belirleyerek, bulut projelerinin doğru şekilde ilerlemesini sağlayarak ve hızla ilerleyerek buluta geçişte sizi ve uygulama iş ortağınızı destekler.

cloud advisory services

10.000'den fazla Oracle Cloud danışmanı

3.000'den fazla bulut projesi uyguluyoruz

140ülkede müşterilere hizmet ediyoruz

20 sektörde kapsamlı deneyim

Müşterilerin Oracle Danışmanlığı ile nasıl başarıya ulaştığını öğrenin

Daha fazla müşteri hikayesi okuyun

Dünya genelinde lider şirketlerin Oracle Bulut ile işletme çevikliğini artırmak ve sağlıklı sonuçlar elde etmek için neden Oracle Danışmanlığı'nı tercih ettiğini öğrenin.

KPMG kapak resmiDönüşüm niteliğinde değişiklikleri nasıl yönetirsiniz?

Değişikliği başarıyla yöneterek bulut dönüşümünün avantajlarından yararlanın. İş ortağı KPMG ve Oracle Consulting'in sunduğu uzman içgörülerini edinin.

Danışmanlık Hizmetinizi Bulun

Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) hizmetleri

Defterlerinizi daha hızlı kapatmak, finans verilerini modernize etmek, esnek bir tedarik zinciri oluşturmak ve gerçek zamanlı kararlar için analitikten yararlanmak için tek bir birleşik finansal doğruluk kaynağı elde edin. Kapsamlı arka ofis danışmanlık hizmetlerimiz, bugünü optimize ederken geleceği inşa etmenize yardımcı olur.

İnsan Sermayesi Yönetimi (HCM) hizmetleri

Çalışanların ilgisini çeken, çalışanları elde tutan ve onlara ilham veren, iş birliğine dayalı, içgörü sunan ve merak uyandıran bir kültür oluşturun. Danışmanlarımız, işe alım tarihlerinden emekliliklerine kadar çalışanlarınızın ihtiyaçlarını ve bilgi isteklerini yerine getiren tek bir doğruluk kaynağı sağlamak için Oracle Fusion Cloud İnsan Sermayesi Yönetimi'ni (HCM) kullanmanıza yardımcı olur.

Müşteri Deneyimi (CX) hizmetleri

Satış ve hizmete yönelik Oracle Advertising and Customer Experience danışmanlığıyla gerçek iş sonuçlarıyla desteklenen muhteşem bir müşteri deneyimi sunun. Fiziksel ve dijital kanallarda müşterilerinizle etkileşim kurarak yukarı satışları, müşterileri elde tutma oranını ve marka desteğini artırın.

Müşteri Deneyimi Yönetimi (CXM) hizmetleri

Oracle Pazarlama Yönetim Sistemi danışmanlığıyla birden fazla kanalda daha akıllı ve bağlantılı müşteri deneyimleri sağlayın. Yaratıcı en iyi uygulamaları ve en yeni teknolojileri bir araya getirerek müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılayan akıllı ve etkili çözümleri planlamak, stratejiye dökmek, kullanıma sunmak ve analiz etmek için sizinle birlikte çalışıyoruz.

Bulut teknolojisi danışmanlık hizmetlerini keşfedin

Oracle Kendi Kendini Yöneten Veritabanı ve Ambarı, Oracle Bulut Altyapısı (OCI) ve Oracle iş yükleri dahil olmak üzere Oracle Bulut teknolojilerini taşıyın, uygulayın ve entegre edin.

Başlamaya hazır mısınız? Oracle Danışmanlığı ile bulutta kendinizden emin olun.