Oracle Human Capital Management (HCM)

Oracle Fusion Cloud HCM, tüm insan kaynakları süreçleri ve işletmenizdeki her kişi arasında bağlantılar kuran eksiksiz bir bulut çözümüdür. İnsanların değer gördüklerini, onlara kulak verildiğini ve ait olduklarını hissettikleri bir topluluk oluşturmanıza yardımcı oluyoruz. Tek kullanıcı deneyimi ve veri modeli, sorunsuz süreçler ve yapay zekaya gömülü altyapıya sahip Oracle Cloud HCM, çalışanlarınız için en iyinin standartlarını yeniden tanımlamanıza yardımcı olabilir.

9-12 Eylül 2024 tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek Oracle CloudWorld'de bize katılın

Oracle Activity Centers Duyurusu

Kişi tabanlı kullanıcı deneyimlerinin, çalışanları rolleri için en önemli görevlere nasıl odakladığını, daha iyi verimlilik ve sonuçlar elde etmeye nasıl yardımcı olduğunu görün.

İşletme Liderleri İçin Oracle Grow

İşletme tarafından yönlendirilen, İK tarafından tasarlanan yeni yetenek edinme özellikleri ilk kez tek bir HCM çözümünde bir araya getiriliyor.

Yapay zekanın gücünden yararlanarak çalışan deneyimlerini iyileştirin ve iş gücü performansını artırın

Oracle Cloud HCM'deki üretken yapay zekanın aday deneyimlerini iyileştirmeye, çalışan katılımını desteklemeye ve çalışanları iş akışlarında yönlendirmeye nasıl yardımcı olduğunu öğrenin.

Yetenek yatırımlarınızı en üst düzeye çıkarın

Oracle Fusion Cloud HCM'yi kullanarak yetenek stratejinizi gelişen iş ihtiyaçlarıyla uyumlu hale getirin, işe alma ve işe başlama deneyimini iyileştirin ve çalışan performansını ve elde tutma oranını artırın.

Gartner®, Oracle'ı art arda sekizinci kez bulut HCM alanında Lider ilan etti

Oracle'ın 2023 Magic Quadrant for Cloud HCM Suites for 1,000+ Employee Enterprises raporunda neden Lider ilan edildiğini ve altı yıl boyunca "Vizyon Bütünlüğü" konusunda en sağ konumda yer aldığını öğrenin.*

  • Kişi tabanlı kullanıcı deneyimleri ile daha iyi iş sonuçları elde edin

    13 Ağustos 2024 | 09:00 PT / Öğlen ET
    Çalışanın rolü için oluşturulmuş kişiye özel kullanıcı deneyiminin üretkenliği nasıl artırdığını görün.

  • Oracle Grow ile çalışan gelişimini ve iş büyümesini destekleyin

    20 Ağustos 2024 | 09:00 PT / Öğlen ET
    Beceri ve yetenek verilerine tek bir HCM çözümünden ulaşarak organizasyon çevikliğini ve başarıyı nasıl artıracağınızı öğrenin.

Oracle Fusion Cloud Human Capital Management

Küresel iş gücünü etkili bir şekilde yönetin

Küresel çalışan süreçlerini tek bir ortak veri kaynağıyla planlayın, yönetin ve optimize edin. Daha iyi kararlar alın ve çalışanlarınızın deneyimlerini kişiselleştirin. Ölçeklenebilirlik ve yerelleştirme olanakları sağlayan üst düzey yapılandırılabilir iş akışlarından yararlanın.

İK Modülleri

Yetenek yaşam döngüsünün her aşamasında ustalaşın

Uçtan uca yetenek yönetimi ile en iyi adayları cezbedin, verimliliği artırın ve daha iyi kararlar verin. Kaynak planlama, işe alım, işe başlatma, performans yönetimi, kariyer geliştirme ve yedekleme süreçlerinin hepsini tek bir yerde gerçekleştirin.

Yetenek Yönetimi Modülleri

İş gücünüzü yönetin, koruyun ve optimize edin

Zaman, çalışan ve izin yönetimini bordro, finans ve personel verileriyle birleştiren tam entegre bir çözüm aracılığıyla iş stratejisini uyumlu hale getirin, uyumluluk riskini azaltın ve iş gücünüzü daha kontrollü olarak konuşlandırın.

İş Gücü Yönetimi Modülleri

Çalışanlara dünyanın her yerinde ödeme yapın

Endüstri, şirket boyutunuz veya çalışan türleriniz ne olursa olsun dünya çapında verimli ve yasalarla uyumlu bordro işlemlerine yönelik Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM) ile tümüyle birleşik, yüksek düzeyde yapılandırılabilir bir çözümle iş gücünüze ödeme yapma yollarını kolaylaştırın.

Çözümler
  • Oracle Payroll Interface
  • Oracle Payroll Connect
  • Oracle Payroll Core

Çalışanlara yönelik kararları hızla almak için temel iş gücü içgörülerini kullanın

Kritik iş gücü içgörülerini hızla izlemek, uyumlu hale getirmek ve bunlara göre hareket etmek için önceden oluşturulmuş ve özelleştirilebilir analitiklerle verilerinizin değerini artırın. Üçüncü taraf verileriyle kolayca genişletin ve hızlı yanıt almak için ürün içi mesajlaşma yoluyla ekiplerle iş birliği yapın.

İK Analizi Modülleri
  • Önceden oluşturulmuş KPI'lar ve gösterge panelleri
  • Coğrafi ve iş kolu görünümleri
  • Ürün içi iş birliği araçları
  • Önceden oluşturulmuş veri modeli ve işlem hattı
  • Kolay özel KPI oluşturma
  • Üçüncü taraf verilerini kolayca birleştirme
  • Sektör lideri güvenlik
  • İşletmenize uygun genişletilebilirlik

Oracle ME Employee Experience Platform

Oracle Cloud HCM kapsamındaki Oracle ME, her bireyin en iyi yönlerini ortaya çıkaran kişiye özel deneyimler sunmak için iş gücü iletişimlerini, iş akışlarını, dinlemeyi ve desteği tek açık platformda bir araya getirir.

Çalışan Deneyimi Ürünleri

Oracle Cloud HCM hakkında daha fazla bilgi edinin

Neden Oracle Cloud HCM'yi seçmelisiniz?

İK alanında kendini kanıtlamış pazar lideri

İK ve finans konularını kapsayan analist raporlarında lider olarak gösterilmekten gurur duyuyoruz. Müşterilerimizin başarısına sürekli odaklanmamızın bir kanıtı olan bu takdir, bugün ve gelecekte ihtiyacınız olan inovasyonu, ölçeklenebilirliği ve güvenliği sağlamaya yardımcı olmaktadır.

Kişiselleştirilmiş çalışan deneyimi

Oracle ME ile çalışanlarınızın etkileşim hâlinde olmasını sağlayın. Bu çözüm, her çalışana özel rehberlik ve iletişim sunan ve hem yöneticileri hem de iş arkadaşlarıyla güvenli bir şekilde bağlantı kurmalarına yardımcı olan tek eksiksiz çalışan deneyimi platformudur.

Çevik İK ve çalışan stratejisi

Çalışan stratejinizi işletmenizdeki her aşamaya uyarlayın. İK, finans, satış ve ötesinde birleşik bulutun bir parçası olarak en eksiksiz HCM çözümüyle, kendinden emin kararlar vermek için tek bir doğruluk kaynağına, ölçeklendirmesi kolay bir çalışan deneyimine ve belirsizliğin olduğu durumlarda süreçlerinizi hızla ayarlama becerisine sahip olursunuz.

Güvenilir HCM inovasyon çözüm ortağı

İnovasyon her zaman Oracle'ın DNA'sının bir parçası oldu ama bunu kendi başımıza yapmıyoruz. Ürün güncellemelerimizin %80'i müşteri geri bildirimlerine dayalı yapılıyor. Rekor kırıp yol haritası taahhütlerimizin %98'ine ulaştık. Size verdiğimiz sözleri tutacağımıza güvenebilirsiniz; böylece müşterilerinize taahhütlerinizi yerine getirebilirsiniz.

Oracle Human Capital Management müşteri başarı hikayeleri

Daha fazla müşteri başarı hikayesi görüntüleyin

İnsan Sermayesi Yönetimi Kaynakları

Oracle, The Forrester Wave: Human Capital Management, 2023 3. Çeyreği Liderlerinden seçildi

Oracle Fusion Cloud Human Capital Management'ın neden mevcut teklif kategorisinde üç Liderden biri olduğunu ve en yüksek puanı aldığını öğrenin.

Oracle Fusion Cloud HCM'nin neden lider olduğunu görün

HCM çözümlerimiz, başından bu yana hep bulut tabanlıdır. Günümüzde ihtiyaç duyduğunuz ve gelecekte ihtiyaç duyacağınız inovasyon, ölçeklenebilirlik ve güvenliği sağlamak için her zaman müşterilerimizin başarısına odaklanıyoruz.

Meslektaşlarınızdan oluşan bir topluluğa katılın

Cloud Customer Connect, Oracle'ın önde gelen çevrimiçi bulut topluluğudur. 200.000'den fazla üyesi bulunan bu topluluk, meslektaşlar arasında iş birliğini ve en iyi uygulamaları, ürün güncellemelerini ve geri bildirimleri paylaşmayı teşvik etmek için tasarlanmıştır.

Oracle Cloud HCM becerilerinizi geliştirin

Oracle University, bulut becerilerini geliştirmeye, uzmanlık düzeyini tasdik etmeye ve benimseme sürecini hızlandırmaya yardımcı olacak eğitim çözümleri sağlar. Oracle Eğitim Kaşifi (Learning Explorer) programıyla ücretsiz temel eğitim ve denklik belgesine erişin.

Get started with Oracle HCM

* Gartner® Magic Quadrant™ for Cloud HCM Suites for 1,000+ Employee Enterprises, Yayın Tarihi: 18 Ekim 2023. Analistler: Ranadip Chandra, Sam Grinter, Ron Hanscome, Chris Pang, Anand Chouksey, Josie Xing, Harsh Kundulli, David Bobo, Laura Gardiner, Hiten Sheth, Jackie Watrous, Travis Wickesberg.

GARTNER ve Magic Quadrant, Gartner Inc. ve/veya bağlı kuruluşlarının ABD ve uluslararası alanda tescilli ticari ve hizmet markasıdır ve burada izin alınarak kullanılmaktadır. Tüm hakları saklıdır. Gartner, araştırma yayınlarında belirtilen herhangi bir satıcıyı, ürünü veya hizmeti tanıtmaz ve teknoloji kullanıcılarına yalnızca en yüksek derecelendirmeye veya başka sıfatlara sahip satıcıları seçmelerini tavsiye etmez. Gartner araştırma yayınları, Gartner'ın araştırma kuruluşunun fikirlerinden oluşur ve bilgi beyanları olarak değerlendirilmemelidir. Gartner, pazarlanabilirlik veya belirli bir amaca uygunluk dahil olmak üzere bu araştırmaya ilişkin sunulan açık veya zımni hiçbir garanti için hiçbir sorumluluk taşımamaktadır.

Daha geniş kapsamlı bir araştırma belgesinin bir parçası olarak Gartner, Inc. tarafından yayınlanan bu grafik, belgenin tamamı bağlamında değerlendirilmelidir. Gartner belgesine talep üzerine https://www.oracle.com/human-capital-management/gartner-magic-quadrant/ adresinden erişilebilir.