Oracle Hizmet

Müşterilerin iletişim kurduğu anda ve yerde geniş ölçekli ve verimli hizmet sonuçları sunun. Oracle Service, sektörünüze ve kullanım durumunuza özel olarak uyarlanmış zahmetsiz self servis, temsilci destekli hizmet ve saha hizmeti iş akışlarını sağlayan birleşik bir uygulama, veri ve özellik platformudur.

9-12 Eylül 2024 tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek Oracle CloudWorld'de bize katılın

Oracle Service'i keşfedin

Yaygın müşteri hizmetleri isteklerini otomatik hale getirin

Müşterilerin daha hızlı yanıt almalarına yardımcı olun, temsilcilerinizi daha karmaşık görevleri yerine getirebilmeleri için serbest kalmalarını sağlayın ve self servis araçlarıyla maliyeti azaltın.

  • Yaygın sorulara yardımcı olmak ve dijital mesajla konuşma başlatmak için markalı bir müşteri yardım merkezi oluşturun ve konuşlandırın.
  • Sorunları çözmek için yararlı bilgi makalelerini, nasıl yapılır videolarını, teknik şemaları, ürün kılavuzlarını ve diğer faydalı malzemeleri düzenleyin ve yayınlayın.
  • Dijital asistanların iş kurallarınızla uyumlu sonuçlar sunmak için müşterilerle zengin sohbet deneyimleri ve hizmet otomasyonu araçları yürütmesine izin verin.
  • İletilen istekleri self servis kanallarından canlı temsilcilere otomatik olarak aktarın, bağlam ve konuşma tarihçesini koruyun, müşterinin bilgileri tekrarlamasına gerek bırakmayın.

Daha iyi bir müşteri deneyimi oluşturmak için temsilci üretkenliğini artırın

Yanıtlar bulmak, işletme genelinde iş birliği yapmak ve vakaları daha hızlı çözüme kavuşturmak için müşterilerine eksiksiz, birleştirilmiş bir müşteri ve akıllı araçlar görünümü sunun.

  • Müşterinin hangi kanaldan bağlantı kurduğuna bakılmaksızın; vakaları, becerileri ve erişilebilirliklerine göre en iyi temsilci veya ekibe otomatik olarak yönlendirin.
  • Temsilcilerin tüm müşteri etkileşimlerinin aranabilir etkinlik akışları ile doğru ve zamanında yanıtlar sunmasını, ayrıca satın alma, hizmet ve faturalama tarihçesini tek görünümde sunmasını sağlayın.
  • İş kurallarınıza göre hizmet iş akışlarını otomatik hale getirerek ve yapay zeka kullanarak temsilcileri göreve başlatma sürecini hızlandırın ve üretkenliği artırın, temsilcileri yanıtlara yönlendirin ve sonraki en iyi adımları önermelerini sağlayın.
  • Temsilcileri yanıtlara yönlendirmek ve sonraki en iyi adımları önermek için yapay zekayı kullanın.
  • Temsilci çalışma alanınıza bilgi ve dijital asistanlar ekleyerek karmaşık sorunları daha hızlı çözüme kavuşturun, aynı zamanda yerel araçlar veya Slack ya da Microsoft Teams ile entegrasyon aracılığıyla ekipler arası iş birliği sağlayın.

Verimli saha hizmeti operasyonlarını mümkün kılın

Bir müşterinin evinde, ofisinde veya kurulu varlık konumunda hizmet faaliyetlerini tamamlamak için mobil saha çalışanlarına çizelge oluşturun, onları yönlendirin ve donatın.

  • Yapay zekaya dayalı bir çizelgeleme ve yönlendirme motoru sayesinde ekiplerin konumlara zamanında vardığından emin olun, kat edilen mesafeleri azaltın, gereksiz seferleri ortadan kaldırın ve her gün daha fazla iş tamamlayın.
  • Uzman desteği ile saha teknisyenlerine hizmet etkinliklerini tamamlamaları için rehberli iş akışları, bilgiye erişim ve video iş birliği dahil olmak üzere güçlü mobil araçlar sağlayın.
  • Yedek parçaların stok durumunu yönetin ve onarım için ürün iadeleri düzenleyin, mobil çalışanların hizmeti tamamlamak için parça sipariş etmesine, almasına, transfer etmesine ve ayırmasına yardımcı olun.
  • IoT bağlantılı varlıklarınızın gerçek zamanlı konumunu, durumunu ve kullanımını izleyin, kendi kendini onarma rutinlerini otomatik olarak başlatın, müşteri iletişimlerini gönderin ve sorun oluşursa saha hizmeti faaliyetleri planlayın.

Sektörünüze özel hizmet çözümlerini keşfedin

Dijital öncelikli müşteri hizmeti nedir?

Günümüzün müşteri hizmetleri stratejisi reaktif, statik ve müşteri yerine verimlilik odaklıdır. Geleceğe yönelik vizyonumuz, bu kalıpları kıran ve müşterilerinize öngörülü, benzersiz ve son derece rahat deneyimler sunan bir müşteri hizmeti stratejisidir.

1
Müşteri hizmetlerinin geleceği, dijital öncelikli hizmette yatıyor Dijital öncelikli deneyimler sunmaya hazırlanın
2
Öngörülü müşteri hizmetlerinin gücünü keşfetme Müşterilerinizin hayal kırıklıklarına önceden çözümler sunun
3
Benzersiz hizmet deneyimleri sunmanın önemi Değişen müşteri beklentilerine ayak uydurun

Oracle Servis Yönetimi müşteri başarıları

Daha fazla müşteri başarı hikayesi görüntüleyin

Tüm sektörlerdeki şirketlerin müşteri hizmetlerine ilişkin farklı ve değerli deneyimler sunmak için neden Oracle Servis Yönetimi'ni kullandığını öğrenin. Daha fazla bilgi edinmek için logolara tıklayın.

Neden Oracle Hizmet'i seçmelisiniz?

Müşterileriniz için dijital öncelikli deneyimler oluşturun

Oracle Servis Yönetimi'nin otomatik çözümleri sayesinde markalar müşterilere, kolaylıkla bilgilere ve sorularının yanıtlarına ulaşma veya gerektiğinde gerçek bir kişiyle etkileşim sağlama gücünü sunabiliyor.

Razer'ın nasıl dijital öncelikli hizmet deneyimleri sunduğunu görün (2:59)

Organizasyonunuzun veri görünürlüğünü iyileştirin

Oracle, işletmelerin hizmet, pazarlama, satış, ticaret, sadakat, finans ve tedarik zinciri genelinde verileri bağlantılı hale getirmelerine yardımcı olmak üzere birden çok uygulama yazılımı ve müşteri temas noktası genelinde çözümler sunar. Müşteriler, bir şirketle birden çok temas noktasında etkileşim sağlamak zorunda kalmadan daha kişiselleştirilmiş ve bütünlükçü hizmet deneyimleri ve aynı zamanda çok daha kısa sürede çözümler elde eder.

Oracle Unity ile entegrasyonu keşfedin

Müşteri hizmeti sunumunu basitleştirin

Temsilcilerin, tek bir masaüstü uygulamasında kılavuzlu yardım, sıradaki en iyi eylem önerileri ve rutin prosesler için otomasyon sunarak yüksek değerli etkileşimlere odaklanmalarına yardımcı olun. Temsilciler, yüksek değerli müşteri ilişkilerine ve gelir getiren fırsatlara odaklanmak için çok daha fazla zaman kazanır.

Oracle Service için canlı sohbet turuna katılın

Varlık tabanlı saha hizmeti yaşam döngüsünü dönüştürün

Müşterilerinizi ve varlıklarını ekiplerinize, tedarik zincirinize ve arka ofisinize bağlayan iş akışlarını otomatikleştirerek kapalı kalma sürelerini tahmin edin ve önleyin, verimliliği ve hizmetle ilgili gelirlerinizi artırın.

Varlık Tabanlı Hizmeti Keşfedin

Kaynaklar

Buluta hazırlık

En iyi uygulamalar ve kaynaklar

Advertising and CX ürünlerinizden en yüksek düzeyde yararlanmanıza yardımcı olabilecek en iyi uygulamaları ve faydalı kaynakları bulun. Yeni bir müşteriyseniz veya uygulamanızı optimize etmenin ya da genişletmenin yollarını arıyorsanız aradığınızı bulabilirsiniz.

Belgeler

Belgeler

Oracle, Oracle Hizmet hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olacak çeşitli belgeler, videolar ve eğitimler sunar. Tüm bu kaynakları ve daha fazlasını Oracle Yardım Merkezi'nde bulabilirsiniz.

Bulut eğitimleri

CX becerilerinizi geliştirin

Oracle University; bulut becerilerini geliştirmenize, uzmanlığı doğrulamanıza ve kullanıma almayı hızlandırmanıza yardımcı olacak çok çeşitli eğitim çözümleri sağlar. Kurumunuzun başarılı olmasını sağlamak için güvenebileceğiniz eğitim ve sertifikalar hakkında daha fazla bilgi edinin.

Topluluk

Cloud Customer Connect

Cloud Customer Connect, Oracle'ın önde gelen çevrimiçi bulut topluluğudur. Çalışanlar arası iş birliği, en iyi uygulama paylaşımları ve ürün stratejisine ayak uydurabilmeleri için üyelere gerekli araçları sağlamak üzere özel olarak tasarlanmıştır. İlaveten üyeler; satış bulutu, pazarlama bulutu ve hizmet bulutu çözümleri hakkında doğrudan Oracle geliştirme ekibine geri bildirim sağlayabilirler.

Destek ve Servisler

Oracle Cloud Marketplace

Yenilikçi iş ortağı uygulama yazılımları ve hizmetleriyle inovasyona güç katın. Satış bulutu, servis bulutu ve pazarlama bulutu uygulama yazılımlarının en kapsamlı listesini Oracle Cloud Marketplace'te bulabilirsiniz.

Danışmanlık ve çözüm ortağı hizmetleri

En İyi Uygulamalar

Müşteri hizmetleri için en iyi uygulamalar

Müşteri hizmetleri, bir şirketin ürün/hizmet satın aldıktan ve kullandıktan sonra (ve hatta öncesinde) müşterileriyle sahip olduğu tüm etkileşim noktalarıdır. Buna ürün önerileri sunmak, sorunları giderip şikayetleri çözmek veya genel soruları yanıtlamak amacıyla bir çağrı merkezi aracılığıyla gerçekleştirilen dijital self servis faaliyetleri ya da yardımlı faaliyetler de dahildir. Mükemmel müşteri hizmetleri, rekabette fark yaratarak müşteri sadakatini desteğini artırır.

Oracle Playbook serisi

Çalışan, süreç ve sistem stratejimizin sırlarını derledik. Ve bunları sizinle paylaşmak istiyoruz.

CRM Müşteri Etkileşim Merkezi için Gartner, Magic Quadrant, Pri Rathnayake, Wynn White, Drew Kraus, 1 Kasım 2023

Gartner, araştırma yayınlarında belirtilen herhangi bir satıcıyı, ürünü veya hizmeti tanıtmaz ve teknoloji kullanıcılarına yalnızca en yüksek derecelendirmeye veya başka sıfatlara sahip satıcıları seçmelerini tavsiye etmez. Gartner araştırma yayınları, Gartner'ın araştırma kuruluşunun fikirlerinden oluşur ve bilgi beyanları olarak değerlendirilmemelidir. Gartner, pazarlanabilirlik veya belirli bir amaca uygunluk dahil olmak üzere bu araştırmaya ilişkin sunulan açık veya zımni hiçbir garanti için hiçbir sorumluluk taşımamaktadır.

GARTNER tescilli bir ticari marka ve hizmet markasıdır ve MAGIC QUADRANT, Gartner, Inc. ve/veya bağlı kuruluşlarının ABD'de ve uluslararası tescilli ticari markasıdır ve burada izin alınarak kullanılmıştır. Tüm hakları saklıdır.

Başlarken