Oracle Human Capital Management (HCM) ürün turları

Tüm İK ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir çözüm olan Oracle Cloud HCM'nin önemli özelliklerini ve avantajlarını gösteren bu ürün turlarını keşfedin. Bu çözüm, cihazlar arasında tutarlı bir deneyim sağlar, karar alma süreçlerini iyileştirmek üzere İK verileri için tek bir doğruluk kaynağı sağlar, sizi hem bugün hem de gelecekte ihtiyaçlarınızı karşılayacak pazar lideri inovasyonlarla destekler.

Oracle Human Capital Management (HCM) ürün turlarını keşfedin

Oracle ME ürün turları

Çalışanların en iyi çalışmalarını ortaya koymaları için motive edici ve olanak sağlayan çalışan deneyimleri sunun.

Human Resources ürün turları

Küresel kişi süreçlerini kolay, kişiselleştirilmiş deneyimler ve yerelleştirilmiş İK iş akışlarıyla ölçeklenebilir tek bir bulut platformundan düzenleyin.

Talent Management ürün turları

Çalışanlar, yöneticiler ve liderler için kişiselleştirilmiş, kapsamlı ve bütünsel deneyimlerle yetenekleri kendinize çekin, geliştirin ve bağlılığı arttırın.

Workforce Management ürün turları

Zaman, işçilik ve izin yönetimini bordro, finans ve personel verileriyle ilişkilendirerek iş gücü maliyetlerini doğru bir şekilde yakalayın, yasalarla uyum riskini azaltın ve iş gücünüzü iş stratejisiyle uyumlu hale getirin.

Payroll ürün turları

Etkileşimli bordro gösterge tabloları, yerleşik analitik ve sezgisel kullanıcı deneyimleri sağlayarak yasalarla uyumluluğu korumak için küresel bordro süreçlerini, vergi raporlamasını ve mevzuat kurallarını kolaylaştırın.

Oracle Human Resources turu

Oracle Human Resources ile kişiselleştirilmiş deneyimler ve yerelleştirilmiş İK iş akışları sayesinde küresel personel süreçlerinizi tek bir ölçeklenebilir bulut platformu aracılığıyla nasıl düzenleyebileceğinizi öğrenin.

Oracle Recruiting turu

Oracle Recruiting'in rekabetçi ATS çözümlerinin ötesine geçerek nasıl mükemmel aday deneyimleri sunduğunu ve kuruluşların işe alım sürecini hızlandırdığını öğrenin.

Oracle Talent Management turu

Çalışanları işe almanızı, geliştirmenizi ve şirkette tutmanızı sağlayan Oracle Talent Management sayesinde yetenekleri nasıl tek bir yerden yönetebileceğinizi ve rekabette öne geçebileceğinizi öğrenin.