Oracle Cloud Lift Services

En başarılı müşteriler, en başından itibaren bulut uzmanlarıyla etkileşim kurar. Oracle Cloud Lift Services bulut geçişlerini planlama, mimari ve prototip oluşturma ile yönetme konusunda rehberlik sağlar. Müşteriler, müşteri kiralamaları için dahil edilen bu hizmetlerden yararlanarak kritik iş yüklerini aylar yerine haftalar, hatta günler içinde taşıyabilir.

Omdia: Tüm bulutlar aynı değildir

Kurumlar, birincil bulut sağlayıcısı seçerken güvenilirlik ve esnekliğe öncelik veriyor. Omdia'nın neden Oracle Cloud Infrastructure'ın bu temel ihtiyaçları karşıladığına inandığını öğrenin.

Omdia: Oracle müşterilerini geleceğe hazır hale getiriyor

Kurumlar, belirli iş yükleri için buluta geçiş kılavuzuna duyulan ihtiyacın arttığını bildiriyor. Omdia'nın Oracle Cloud Infrastructure'ın hızlı ve güvenli bulut geçişi sağladığını neden söylediğini öğrenin.

Oracle Cloud Lift hakkında bugün bir bulut uzmanıyla iletişime geçin

"Cargill olarak işimizi sürekli geliştirmek ve genişletmek için yeni yollar arıyoruz. Oracle'ın bulut mimarları, Oracle Cloud Lift Services çalışması aracılığıyla bizi sıfırdan üretime götürdü ve güvenliğe güçlü bir şekilde odaklanırken bulutlarında yeni Cargill hizmetlerini başlatmak için sorunsuz bir geçiş sağladı. Oracle Cloud Infrastructure yerden kalkıp buluta geçmemiz için gereken performansı ve desteği bize sundu."

Terence Schofield Kantitatif Ticaret Teknolojisi Direktörü, Cargill

Oracle Cloud Lift Services neden kullanılmalı?

Özel mühendislik kaynakları

Kapsamlı bir bulut çözümü altyapıyı, yazılımı, süreçleri ve insanları içerir. Oracle Cloud Lift programının bir parçası olarak Oracle, en iyi mühendislerini uygun müşteri iş yüklerini hızla Oracle Cloud'a taşımak için kullanmaktadır ve müşterilerin OCI yatırımlarından değer elde etmelerini sağlamaktadır.

Planlamadan uygulamaya kadar destek

Oracle Cloud Infrastructure uzmanlarından oluşan özel bir grup, değer elde etme sürenizi hızlandırmak için değerlendirme, tasarım ve prototip oluşturma, geçiş ve yönetim dahil olmak üzere başlangıçtan uygulamaya tüm aşamalarda size yardımcı olacaktır.

Program erişimi kiracılığa dahildir

Oracle Cloud Lift programı, küresel olarak sunulan hizmetleri içerir ve müşterinin Oracle Cloud Infrastructure üzerindeki kiracılığının bir parçasıdır.

Seattle Sounders FC logosu

"Yeni nesil analitik araçları oluşturmamızı sağlamak üzere veri sistemlerimizi elden geçirmek için Oracle Cloud Infrastructure ile çok yakın bir şekilde çalışıyoruz. Bu, bizi saha içinde ve dışında rekabette önde tutmaktadır. Oracle Cloud Lift Services ile buluta geçişimizi hızlandırabilir ve Oracle Bulut Mühendisliği ekibinin değerli uygulamalı uzmanlığından faydalanabiliriz.

Ravi Ramineni Başkan Yardımcısı, Futbol Analitiği ve Araştırması, Seattle Sounders FC

Cloud Lift Services

Bulut mühendislerinden uzman rehberliği

Oracle ile etkileşiminin bir parçası olarak her müşteri; iş değeri ve TCO analizi, mimari tasarım, ağ oluşturma/güvenlik incelemesi, ilk katılım ve geçiş yardımı, eğitim kaynakları ve canlı destek dahil olmak üzere Oracle Cloud'u benimsemesine yardımcı olacak kaynaklara ve teknik hizmetlere erişebilir.

  • Çözüm mimarisi geliştirme
  • Ağ, güvenlik ve denetim
  • OCI'ye başlama
  • Uygulama yazılımı geçişi
  • Geçiş sonrası eğitim
  • Üretim dağıtımları için destek

Oracle iş yükü yardımı

Bunlar dahil birçok Oracle iş yükü geçiş için uygundur: Oracle paketlenmiş uygulamalar, Oracle Database veya Exadata üzerine kurulu özel uygulamalar, Oracle Data Warehouse ve Oracle Analytics Cloud dahil veri ambarı ve analitik çözümleri. Dahil olan ek iş yükü bilgileri, ilgili sınırlamalar ve hizmetler için lütfen SSS (PDF) bölümüne bakın.

  • E-Business Suite, JD Edwards, PeopleSoft, Hyperion ve Siebel
  • Oracle Data Warehouse çözümleri
  • Exadata ve Oracle Database üzerinde özel uygulama yazılımları
  • Oracle Analytics çözümleri

Oracle dışı iş yükü hizmetleri

Geçişler için uygun Oracle olmayan iş yükleri arasında VMware dağıtımları, Kubernetes tabanlı uygulamalar dahil bulut yerel ve yüksek performanslı bilgi işlem (HPC) uygulama yazılımları, sunucusuz uygulama yazılımları, olay akışı uygulama yazılımları Altair Hyperworks gibi üçüncü taraf uygulama yazılımları bulunur. Dahil olan ek iş yükü bilgileri, ilgili sınırlamalar ve hizmetler için lütfen SSS (PDF) bölümüne bakın.

  • Kubernetes ve kapsayıcılı uygulama yazılımları
  • Sunucusuz uygulama yazılımları
  • Olay akışı ve Kafka uygulama yazılımları
  • VMware iş yüklerini Oracle Cloud VMware Çözümüne
  • Altair Hyperworks gibi HPC uygulama yazılımları
Rice logosu

"Oracle ile yapılan bu projenin, Oracle ve Rice'ın bu kaynakla Open Nebula topluluğuna katkıda bulunmasını sağlamasından çok memnunuz. Oracle teknik uzmanları ve ekibim arasındaki yakın işbirliği öğrenme fırsatları sağladı; yeni ve yenilikçi teknik çözümleri keşfetmemize olanak tanıdı."

Klara Jelinkova CIO, Rice University

Uygulama yazılımlarınız için lider fiyat/performans

Oracle Cloud Infrastructure, mevcut işletme içi uygulama yazılımları için daha yüksek performans, sürekli daha düşük maliyetler ve buluta daha kolay geçiş isteyen kurumlar için tasarlanmıştır. Oracle Cloud Infrastructure çok çeşitli popüler bulut iş yükleri için AWS'den sürekli olarak daha ucuzdur.

Infosys logosu

"Infosys Cobalt bulut teklifleriyle birlikte Oracle Cloud Lift Services, ortak müşterilerimizin buluta geçiş çalışmalarını hızlandırmasına ve daha hızlı iş sonuçları elde etmek için ortamlarını modernize etmesine yardımcı olur. Bir ortak olarak, müşterilerimizin esnek, çevik ve rekabetçi olmalarına yardımcı olmak için farklılaştırılmış yetenekler oluşturan sonuç odaklı dönüşüm programları aracılığıyla müşteri başarısı sağlıyoruz."

Gopikrishnan Konnanath Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Servis Teklif Başkanı, Oracle Servisleri, Infosys

Kurumsal iş yüklerini Oracle Cloud'a taşıyın

Oracle Cloud Infrastructure; Oracle Applications, özel veya üçüncü taraf uygulama yazılımlarınızı Oracle Database'de çalıştırmak için en iyi yerdir.

Oracle Gen 2 Cloud kurumsal iş yükleri için neden en uygun çözümdür?

Oracle Cloud Infrastructure'da verilerin ve uygulama yazılımlarının güvenliğini sağlama

1. Nesil Bulutlar yerine neden Oracle Cloud'u seçmelisiniz?

Oracle Veritabanları en iyi Oracle Cloud üzerinde çalışır

Oracle Cloud Infrastructure ile yüksek performans, düşük maliyet ve ücretsiz hesap gibi avantajlardan yararlanmaya başlayın


Düşük ve öngörülebilir bulut fiyatlandırması

OCI; düşük ağ çıkış maliyetleri, rekabetçi bilişim şekilleri ve pazar lideri fiyatlandırmada yüksek performanslı depolama servisleriyle kurumların bulutu fiilen kullanmaları için tasarlanmıştır. Oracle'ın düşük fiyatlı ve yüksek performanslı bulutundan nasıl yararlanabileceğinize ilişkin ayrıntılar.


Oracle Cloud Free Tier'i Deneyin

Oracle; Autonomous Database, Compute ve Storage gibi ücretsiz servislerde zaman sınırlaması olmadan Free Tier (Ücretsiz Çözüm) ve ayrıca ek bulut servislerini denemek için 300 dolarlık ücretsiz kredi sunar. Ayrıntıları öğrenin ve bugün ücretsiz hesabınıza kaydolun.


Maliyetlerinizi tahmin edin

Oracle Cloud fiyatlandırma modeli, çok çeşitli teknoloji kullanım örneklerini destekleyen kolay bir birim maliyet yapısına dayanmaktadır. Ne kadar düşük ücret ödeyeceğinizi tahmin etmek için maliyet tahmin aracına göz atın ve servisleri ihtiyaçlarınıza göre yapılandırın.


Satış ekibiyle iletişime geçin

Oracle Cloud Infrastructure hakkında daha fazla bilgi edinmek mi istiyorsunuz? Uzmanlarımızdan biri size yardımcı olsun.