Distributed Cloud

Kurumsal uygulamalardan yapay zekaya kadar tüm iş yüklerini istediğiniz yerde çalıştırın. Oracle her ortamda, her yerde 100'den fazla bulut hizmeti sunabilen tek hiper ölçekleyicidir.

Oracle CloudWorld'de bize katılın

Bulutun geleceği dağıtılmış buluttur. OCIdağıtılmış bulutun sunduğu 100'den fazla hizmeti ayrıntılı incelemek ve işinizi nasıl büyütebileceklerini öğrenmek için hemen kaydolun.

İhtiyacınız olan her yerde dağıtılmış bulut

Yapay zeka dahil olmak üzere 100'den fazla hizmet içeren eksiksiz bir bulut yığınını her yerden devreye alın

Tüm BT portföyünüzü taşımanıza, modernleştirmenize, oluşturmanıza, ölçeklendirmenize ve çalıştırmanıza yardımcı olmak için kapsayıcılardan yapay zekaya kadar her yerde 100'den fazla bulut hizmeti.

Yapay zeka hizmetleri ile PaaS, SaaS ve sektör lideri IaaS genelinde entegre bir yapay zeka yığını ve hem yapay zeka geliştiricileri, oluşturucular hem de işletme kullanıcıları için yerleşik GenAI.

Global olarak dağıtılmış bölgelerden oluşan bir ağ, yerel ortamlara hitap eden ve tutarlı güvenlik ve performans sunan ayrı bulut adlandırılmış alanlarında ayrılır.

Yapay zeka öncelikli ve vektör araması özellikli Oracle Database 23ai dahil olmak üzere kesintisiz ve otomatik VMware emlak geçişi, uygulama yazılımı modernizasyonu, veri depolama ve yönetimi ile geniş bir araç ve yerel temel hizmetler seti.

İşlevleri, performansı ve maliyetleri optimize etmenize yardımcı olmak için Oracle, Microsoft, Google ve AWS'nin sunduğu kritik bulut hizmetlerinin bir kombinasyonu ve veritabanlarınızı ve uygulamalarınızı modernleştirmek için farklı bulutlardan en iyi önemli hizmetleri eşleştirme yeteneği.

En katı bulut mevzuat ve egemenlik gereksinimlerini karşılayın

Egemenlik ihtiyaçlarınızı karşılamanıza ve belirli uyumluluk ve güvenlik gereksinimlerini karşılamanıza yardımcı olacak özelleştirilebilir kontroller ve kaynaklar.

İnternet bağlantısı olmayan ve gizli ve gizli sınıflandırılmış düzeylerdeki hükümetleri ve savunma misyonlarını desteklemek üzere tasarlanmış güvenli ve fiziksel olarak izole edilmiş bulut bölgesi konuşlandırmaları.

Standartlaştırılmış uyumluluk ve güvenlik karşılaştırmalı değerlendirmelerini karşılamak, ödün vermeyen performans ve tutarlı bir deneyim sağlamak için tüm dağıtım modellerine yönelik tekdüzen hizmet mimari yapıları.

FedRAMP, GDPR, NIST ve AB Bulut Davranış Kurallarını kapsayan 80'den fazla uyumluluk sertifikası en katı mevzuat gereksinimleriyle bile uyumun sağlanmasına yardımcı olur.

Veri konumu, şifreleme, erişim ve operasyonlar üzerinde size kontrol sağlamak ve dijital egemenlik stratejinizi ve yaklaşımınızı desteklemek için egemen yapay zeka teknolojileri.

Her dağıtımda Oracle'ın global olarak tutarlı, düşük fiyatlandırma, deneyim ve desteğinden yararlanın

Diğer hiper ölçekli bulut sağlayıcılarına kıyasla esnek bilgi işlem ve kapsayıcılarda %50, otomatik ayarlanabilen depolamada %70 ve ağ oluşturmada %80 maliyet tasarrufu ile dağıtımlar ve tüm konumlar arasında standart hizmet seti ve düşük fiyatlandırma .

Daha basit satın alma, üstün operasyonlar, güncellemeler, ölçeklendirme ve destek için entegre bir donanım, yazılım ve operasyon modeli.

Sürpriz fiyatlandırma için dağıtımlara kurumsal destek dahildir ve performans, kullanılabilirlik ve yönetilebilirliği kapsayan uçtan uca SLA'lar.

Uygulama performansını ve pazara sunma süresini optimize ederek, yeniden yazmaya veya yeniden tasarlamaya gerek kalmadan sorunsuz iş yükü geçişleri için platformlar arası tutarlı hizmetler.

Tam ölçekli ve farkını ortaya koyan özel bulut devreye alma modelleri. Bu modeller, yeni pazarlar yakalamak ve yeni gelir akışları oluşturmak için hizmet sağlayıcı olarak kendi bulutunuzu çalıştırabilme özelliği de dahil olmak üzere aynı Oracle fiyatlandırma ve destek avantajlarına sahiptir.

Dağıtılmış bulutta başarılı müşteri hikayeleri

Nerede konuşlandırırsanız konuşlandırın tutarlı hizmetler, güvenlik ve performans

Oracle Cloud Infrastructure (OCI), bulutu ihtiyacınıza göre kullanmayı kolaylaştırır. Tasarım gereği, OCI'nin dağıtılmış bulut tekliflerinin tümü aynı temel üzerine inşa edilmiştir. Bu, nasıl ve nerede dağıtım yapmanız gerektiğinden bağımsız olarak aynı bulut hizmetlerini, performansı, fiyatlandırmayı ve SLA'ları alacağınız anlamına gelir.

Perde arkası: Temassız bulut bölgesi oluşturma

OCI'nin otomatik bulut bölgelerini nasıl oluşturduğuna dair karmaşık süreci keşfedin ve temassız bir bulut bölgesi dağıtımını mümkün kılan temel unsurları ve yenilikçi yazılım çözümlerini inceleyin.

Genel bulut

OCI, temel genel bulut ihtiyaçlarınızı karşılamak için dünya genelinde 100'den fazla güvenli ticari bulut hizmeti sunar.

  • Oracle Cloud bölgeleri, tüm iş yükleri için güvenli ve yüksek performanslı bir platform sağlar.
  • Oracle, 26 ülkede 80'den fazla uyumluluk programı aracılığıyla sertifikalı küresel, bölgesel ve sektörel uyumluluğa sahip bölgelerde faaliyet göstermektedir.
  • Her Oracle Cloud bölgesi 100'den fazla bulut hizmetinden oluşan tutarlı bir set sunar ve herhangi bir uygulamayı daha az maliyetle daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde çalıştırmak için tasarlanmıştır.
Uber logosu

"Bu yılki büyümemize ve gelecek yıla baktığınızda, bilişimdeki büyümemizin %100'ü Oracle Cloud'a gelecek ve bu da doğru şekilde ölçeklendirmenize, birim ekonominizin öngörülebilir kalmasını sağlamanıza, büyüdükçe istediğiniz gibi kalmanıza olanak tanıyacak. Sonuç olarak Oracle, büyümek, kârlı büyümek için dönüşümümüzün büyük ve büyük bir parçası oldu."

Dara Khosrowshahi Yönetim Kurulu Başkanı, Uber

Çoklu bulut

OCI, sektör lideri çoklu bulut seçenekleriyle doğru iş yükü için doğru bulutu seçmenizi sağlar.

  • Microsoft Azure ve Google Cloud ile ara bağlantılar sayesinde yüksek performans ve düşük gecikme süresi sunar.
  • Veritabanlarını bulutlar arasında birleşik bir deneyimle sağlayın ve çalıştırın.
  • Düşük ağ aktarım fiyatlandırması, verilerin taşınmasını kolaylaştırır.
Conduent logosu

Fortune 100 şirketlerinden ve 600'den fazla devlet ve ulaşım kuruluşundan oluşan müşteri tabanımız, iş süreçlerini ve son kullanıcı etkileşimlerini kolaylaştırmaya yardımcı olmak için bize güveniyor ve bu da işlem hızını en önemli öncelik haline getiriyor. Oracle Database@Azure ile uygulama yazılımı performansını artırmak ve BT altyapımızın yönetimini kolaylaştırmak için bulutlar arası düşük gecikmeden yararlanabildik. Bu, müşterilerin operasyonlarını iyileştiren, verimliliği artıran, maliyetleri düşüren ve müşteri deneyimini geliştiren çözümler ve hizmetler sunmamıza yardımcı oluyor."

Mark Prout Baş Teknoloji ve Bilgi Teknolojileri Direktörü, Conduent

Özel bulut

OCI sizin için bir bulut oluşturur.

  • Yüksek oranda sınıflandırılmış iş yüklerini desteklemek için hava ile çalışan dağıtımlar dahil olmak üzere çeşitli dağıtım modellerinde kendi bulutunuzdaki tüm OCI bulut hizmetlerine erişin.
  • Bölgenize yönelik bir bulut sağlayıcısı olmak için veri merkezinize tam bir bulut bölgesi getirin veya Oracle ile iş ortağı olun.
  • ABD, İngiltere ve Avustralya'daki devlet bölgeleri genel buluttan coğrafi olarak ayrıdır ve yasal uyumluluğu desteklemek için oluşturulmuştur.
  • Tüm özel bulut bölgeleri, diğer tüm Oracle Cloud bölgeleriyle aynı şekilde yönetilir, yükseltilir ve desteklenir.
NRI logosu

"Oracle Alloy ile yeni, özelleştirilmiş bulut hizmetleri sunarken müşterilerimizin mevcut sistemlerini buluta taşımak ve modernleştirmek için en son OCI hizmet ve teknolojilerinden yararlanmalarına yardımcı oluyoruz."

Shigekazu Ohmoto Kıdemli Kurumsal Genel Müdür, NRI

Hibrit bulut

OCI sizin için bir bulut oluşturur.

  • Zamana duyarlı iş yüklerinin gecikme süresini en aza indirmek için uçta veri ve uygulamalarınızın konumunu ve erişimini kontrol edin.
  • Oracle veritabanlarının ve bilişim altyapısının otomasyon ve esnek tüketim fiyatlandırmasını veri merkezinize veya uç noktaya taşıyın.
  • Önemli iş yüklerini, ağların uç noktalarında ve bağlantısız konumlarda konuşlandırılan bulut hizmetleriyle sağlamlaştırılmış cihazlar aracılığıyla veri merkezinizin dışına taşıyın.
  • Veri merkezinizde bulutun basitliğinden ve ekonomisinden yararlanın.
Deutsche Bank logosu

“Oracle stratejimizle uyumlu ve mevcut yolculuğumuzu tamamlıyor. Bazı uygulamalar şirket içi ortamda kalmaya devam edecek ve onları basitleştirmek için yatırım yapmamız gerek. Bulut stratejimizi tamamen destekliyor, teknolojiyi bir hizmet olarak tüketmeyi destekliyor ve önemli finansal ve sürdürülebilirlik faydaları sağlıyor."

Bernd Leukert Baş Teknoloji, Veri ve İnovasyon Sorumlusu, Deutsche Bank

Tüm bulut bölgelerinde kullanılabilir hizmetler

Oracle Cloud Infrastructure (OCI), mevcut kurumsal iş yüklerinden yeni bulut yerel uygulamalara ve veri platformlarına kadar BT sisteminizin tamamını taşımak, oluşturmak ve çalıştırmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm hizmetleri barındırır. Oracle, dağıtılmış bulutunun bir parçası olarak dünyanın dört bir yanındaki tüm bulut bölgelerinden, genel, devletten, bağımsız ve özel bölgelerinden hizmet sunar.

  • İhtiyaç duyduğunuz bulut hizmetleri

    Her Oracle Cloud bölgesi 100'ün üzerinde temel bulut hizmetimizi destekler. OCI hizmetleri ticari, bağımsız, kamu ve OCI Dedicated Region müşterileri için tüm bölgelerinde tutarlıdır. Yeniden tasarlamadan, bulutta yerel ve açık uygulamalar oluşturmadan kurumsal uygulamaları optimize etmenize ve verilerin değerini açığa çıkarmanıza yardımcı olur.

  • Basit ve rekabetçi fiyatlandırma

    OCI, OCI Dedicated Region dahil olmak üzere tüm genel bulut bölgelerinde standart bir fiyatlandırma sunar. Oracle'ın yaklaşımı, maliyet yönetimini kolaylaştırır ve faturalarınızda sürprizlerle karşılaşmamanızı sağlar. Müşteriler, kullanım indirimleri ve yazılım lisansı taşınabilirliği elde eder ve OCI kullanımları için ödüllendirilir.

  • AWS veya Azure'a daha aşinasınız?

    OCI, BT'nizi bulutta oluşturmak, yönetmek ve çalıştırmak için ihtiyaç duyduğunuz hizmetlere sahiptir. Diğer bulut sağlayıcılarına daha aşinaysanız, karşılaştırılabilir hizmetler hakkında bilgi edinmek için kullanışlı karşılaştırma aracımızı ziyaret edin.

Tüm iş yüklerine yönelik eksiksiz bulut altyapısı ve platform hizmetleri

OCI, her bulut bölgesinde 100'den fazla ortak hizmet seti sunar. BT'nizi taşımak, modernleştirmek, oluşturmak ve ölçeklendirmek için kapsayıcılardan VMware ve yapay zekaya kadar ihtiyaç duyduğunuz tüm hizmetleri elde edinin. Hem mevcut hem de yeni uygulamalar ve veri platformları dahil olmak üzere tüm iş yüklerinizi otomatikleştirin.

Geliştirici Hizmetleri

Geliştirici Hizmetleri

Geliştirici dostu araçları ve hizmetleri kullanarak modern bulut uygulamalarını oluşturun, konuşlandırın ve yönetin.

Entegrasyon Hizmetleri

Entegrasyon Hizmetleri

Oracle Cloud Infrastructure entegrasyon hizmetleri, tüm uygulama ve veri kaynaklarını bağlayarak uçtan uca süreçleri otomatikleştirir ve yönetimi merkezi hale getirir. Önceden oluşturulmuş bağdaştırıcıları ve düşük kod yazımı gerektiren özelleştirmeyi içeren geniş kapsamlı entegrasyonlar dizisi, hibrit ve çok bulutlu işlemleri modernize ederken buluta geçişi kolaylaştırır.

Analitik ve İş Karar Destek Sistemi (BI)

Analitik ve İş Karar Destek Sistemi (BI)

Kuruluşunuzun benzersiz içgörülerle büyümesine yardımcı olmak için artırılmış analitiğe sahip kapsamlı iş karar destek sistemi elde edin.

Yapay zekâ ve makine öğrenimi

Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi

Önceden oluşturulmuş analiz ve karar modellerini ve kullanıma hazır sohbet robotlarını kullanarak uygulamalarınıza ve iş yüklerinize kolayca zeka kazandırın veya veri bilimi hizmetlerimizden faydalanarak kendi modellerinizi oluşturup eğitin.

Büyük Veri ve Veri Gölü

Büyük Veri ve Veri Gölü

Sınıfının en iyisi veri ambarı ve veri yönetimi hizmetleriyle bir araya getirilen Spark, Hadoop, Elasticsearch ve Kafka gibi yönetilen uyumlu hizmetlerden oluşan kapsamlı platformumuzla tüm verilerinize ilişkin yeni içgörüler edinin.

Bilişim

Bilişim

Esnek sanal makineler (Flex VM'ler) ve yüksek performanslı yalın donanım sunuculardan HPC ve GPU'lara kadar bulutta güvenli ve esnek bilişim kapasitesi.

Depolama

Depolama

İsteğe bağlı yerel, nesne, dosya, blok ve arşiv depolama ile önemli kullanım gerekliliklerini karşılayın.

Konteynerler ve Fonksiyonlar

Konteynerler ve Fonksiyonlar

Yüksek performanslı, yönetilen, açık kaynaklı Docker, Kubernetes ve Fn Functions hizmetlerinde mikro hizmet uygulamalarını konuşlandırın.

Bulut dağıtımlarınızın merkezi olarak kullanabileceğiniz özelleştirilebilir, izole edilmiş bir sanal bulut ağına (VCN) güvenle bağlanın. Verileri diğer bulut sağlayıcılarının maliyetinin %25'i karşılığında taşıyın.

Açık Kaynaklı Veritabanları

Açık Kaynaklı Veritabanları

HeatWave MySQL tümüyle yönetilen bir veritabanı hizmetidir. Entegre HeatWave bellek içi sorgu hızlandırıcısıyla desteklenir. İşlemleri, analitiği ve makine öğrenimi hizmetlerini tek MySQL Database'de birleştiren ve ETL yinelemesinin karmaşıklığı, gecikmesi ve maliyeti olmadan gerçek zamanlı, güvenli analitik sunan tek bulut veritabanı hizmetidir.

Güvenlik, İzlenebilirlik ve Yönetim, Uyumluluk, Maliyet Yönetimi ve Yönetişim

Güvenlik, İzlenebilirlik ve Yönetim, Uyumluluk, Maliyet Yönetimi ve Yönetişim

Oracle'ın önce güvenlik yaklaşımı ve kapsamlı uyumluluk programlarıyla buluttaki en değerli verilerinizi koruyun. Oracle, herhangi bir yerde ve teknolojide konuşlandırılan altyapının tüm katmanlarında yönetimi kolaylaştırmak için görünürlük ve makine öğrenimi odaklı içgörüler sağlar.

Küresel Bulut Veri Merkezi Altyapısı
50 Ticari ve İdari Bölge | Cloud@Customer | Özel Bölgeler | Uç Cihazlar

Küresel Bulut Veri Merkezi Altyapısı

Tüm iş yüklerinizi taşımak, oluşturmak ve çalıştırmak için küresel, güvenli, yüksek performanslı ortamlar. Hibrit ve uç teklifler; özel dağıtım, bağlantısız ve aralıklı bağlantıyla çalışma, düşük gecikme süresi ve yüksek performansın yanı sıra veri yerelliği ve güvenliği sunar.

Hizmet kullanılabilirliği

OCI'ın stratejisi, her genel bulut bölgesinde ve özel bulut bölgesinde 100'den fazla bulut hizmetinin tamamını sunmaktır. Belirli özel veya yeni ortaya çıkan hizmetler sadece belirli bölgelerde kullanılabilir.


Özel hizmetler

Hizmet Kullanılabilirlik
  Kuzey Amerika Latin ve Güney Amerika Avrupa Orta Doğu ve Afrika Asya Pasifik
Oracle Database@Azure Ashburn, Toronto Frankfurt, Londra, Paris Melbourne
Oracle Database@Google Cloud Ashburn, Salt Lake City Frankfurt, Londra
Oracle Interconnect for Google Cloud Ashburn, Montreal Sao Paulo Frankfurt, Londra, Madrid Sydney, Melbourne, Mumbai, Tokyo, Singapur
Oracle Interconnect for Microsoft Azure Ashburn, Phoenix, San Jose, Toronto Vinhedo Amsterdam, Frankfurt, Londra Johannesburg Seul, Singapur, Tokyo
Gizli Bilgi İşlem Ashburn, Phoenix, Toronto Frankfurt, Londra, İngiltere Hükümeti Newport, Zürih Sidney
Veri Transferi Hizmeti Ashburn, Phoenix Frankfurt, Londra Osaka, Seul, Tokyo
Roving Edge Altyapısı Ashburn, US Gov Ashburn Frankfurt
Database Service for Microsoft Azure Ashburn, Phoenix, San Jose, Toronto Vinhedo Amsterdam, Frankfurt, Londra Johannesburg Seul, Singapur, Tokyo

Yeni ortaya çıkan hizmetler

Hizmet Kullanılabilirlik
  Kuzey Amerika Latin ve Güney Amerika Avrupa Orta Doğu ve Afrika Asya Pasifik
Blok Zinciri Platformu Ashburn, Chicago, Montreal, Phoenix, San Jose, Toronto Santiago, Sao Paolo Amsterdam, Frankfurt, Londra, Milano, Zürih Dubai, Cidde Haydarabad, Mumbai, Osaka, Seul, Singapur, Sidney, Tokyo

Hizmet kullanılabilirliği değişiklik gösterebilir. SKU'lar, tüm bulut bölgelerinde kullanılamayabilir.

Kamu bölgelerinde hizmet kullanılabilirliği

Oracle; ABD, Birleşik Krallık ve Avustralya hükümetleri ve bu kurumların hizmet sağlayıcıları tarafından kullanılmak üzere ayrı bulut bölgeleri sunar. Bu kamu bulutları, tutarlı yüksek performans ve Oracle'ın ticari bulut bölgeleri ile hem hizmet hem de ücret eşitliği sayesinde birinci sınıf güvenlik ve uyum sağlar.

Sertifikasyon kriterlerine uymayan veya uzmanlaşmış belirli hizmetler hariç tüm OCI hizmetleri uygun sertifikasyondan sonra Oracle resmi bölgelerinde kullanıma sunulacaktır. ABD hükümeti bölgelerindeki yıldız işaretli hizmetler JAB veya DISA'ya gönderildi.

Bulut Servisleri ABD Gov Doğu (Ashburn) ABD Gov Batı (Phoenix) +ABD DoD Doğu ABD DoD Kuzey ABD DoD Batı Birleşik Krallık'ın Güneyi (Londra) BK Devleti Batı (Newport) Avustralya Kamu Bulutu (Canberra)
Analitik ve İş Karar Destek Sistemi (BI)
Analitik Platformu
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Büyük Veri ve Veri Gölü
Büyük Veri Hizmeti
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Veri Kataloğu
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Veri Akışı
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Bilişim
GPU ile Hızlandırılmış Bilişim
evet
hayır
evet
hayır
hayır
hayır
evet
hayır
HPC Bilişim
evet
evet
evet
evet
evet
hayır
evet
hayır
Bilişim
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Konteynerler ve Fonksiyonlar
Kubernetes Engine (OKE)
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Kapsayıcı Kayıt Defteri
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Kapsayıcı Örnekleri
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
evet
Fonksiyonlar
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Maliyet Yönetimi ve Yönetişim
Denetim
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Uyumluluk Dokümanları
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
evet
evet
evet
Lisans Yöneticisi
evet
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
Etiketleme
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Veritabanı Hizmetleri
Kendi Kendini Yöneten Veritabanı
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Kendi Kendini Yöneten Hareket İşleme
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Kendi Kendini Yöneten JSON Veritabanı
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Exadata Veritabanı
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Temel Veritabanı
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Exadata Cloud@Customer
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
MySQL HeatWave
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
evet
evet
evet
NoSQL
evet
evet
evet
evet
evet
hayır
hayır
evet
OpenSearch ile Arama Hizmeti
evet
evet
evet
evet
evet
hayır
hayır
hayır
Veritabanı Araçları
Veritabanı Yönetimi
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Veritabanı Geçişi
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
evet
Autonomous Recovery Service
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
Management Agent
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Geliştirici Hizmetleri
Kayıt Defteri
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Kaynak Yöneticisi
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
DevOps
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
API Ağ Geçidi
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Olaylar
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
APEX
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
İçerik Yönetimi
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Blok Zinciri Platformu
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
Artifact Registry
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Cloud Shell
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
E-posta Gönderimi
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Görsel Oluşturucu Stüdyosu
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Health Checks
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
Görsel Oluşturucu
evet
evet
hayır
*
hayır
*
hayır
*
evet
evet
evet
Java Yönetimi
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Entegrasyon
Entegrasyon
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Veri Entegrasyonu
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
GoldenGate
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Süreç Otomasyonu
evet
evet
hayır
*
hayır
*
hayır
*
hayır
hayır
hayır
Akış
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Makine Öğrenimi ve Yapay Zeka
Anormallik Algılama
evet
evet
hayır
hayır
hayır
evet
evet
evet
Veri Bilimi
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Dijital Asistan
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Dil
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Ortam Akışı
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
Ortam Akışları
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
Veri Etiketleme
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Tahmin
evet
evet
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
Konuşma
evet
evet
evet
evet
evet
hayır
hayır
evet
Görsel Denetim
evet
evet
evet
evet
evet
hayır
hayır
hayır
Çoklu bulut
Database Service for Microsoft Azure
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
Interconnect for Azure
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
Sanal Bulut Ağı
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
FastConnect
evet
evet
hayır
hayır
hayır
evet
evet
evet
DNS Yönetimi
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Yük Dengeleme
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Ağ Yolu Analiz Aracı
evet
evet
hayır
*
hayır
*
hayır
*
hayır
hayır
hayır
Trafik Yönetimi
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
Web uygulaması Hızlandırma
evet
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
Gözlenebilirlik ve Yönetim
Günlük Kaydı
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Günlük Kaydı Analitiği
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Bildirimler
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Uygulama Performans İzleme
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Operasyon İçgörüleri
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
İzleme
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Yığın İzleme
evet
evet
hayır
*
hayır
*
hayır
*
evet
evet
evet
Güvenlik
Kimlik Erişim Yönetimi
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Güvenlik Bölgeleri
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Bulut Koruyucu
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Yönetilen Erişim
evet
evet
hayır
*
hayır
*
hayır
*
hayır
hayır
hayır
Güvenlik Açığı Taraması
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Kasa
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Savunma Bilgisayarı
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Ağ Güvenlik Duvarı
evet
evet
evet
evet
evet
hayır
hayır
evet
Web Uygulaması Güvenlik Duvarı
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Erişim Yönetişimi
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
evet
Veri Kasası
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Kimlik Bulut Hizmeti
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Depolama
Blok Birim
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Dosya Depolama
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Nesne Depolama
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Arşiv Depolama
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
Veri Transferi Hizmeti
evet
evet
evet
evet
evet
hayır
hayır
hayır
Depolama Ağ Geçidi
hayır
hayır
hayır
hayır
hayır
evet
evet
hayır
VMware
VMware Çözümü
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet
evet

* Yıldız ile işaretlenen hizmetler zaten JAB veya DISA'ya gönderilmiştir.

Oracle EU Sovereign Cloud bölgelerinde hizmet kullanılabilirliği

Oracle EU Sovereign Cloud'a uygulanan egemenlik kısıtlamaları ve güvenceleri nedeniyle aşağıdaki hizmetler geçerli değildir:

Aşağıdaki gelişmekte olan hizmetler kullanıma sunulma aşamasındadır:*

Dağıtılmış bulutu kullanmaya başlayın

Dağıtılmış bulut hakkında daha fazla bilgi edinin

OCI'nın dağıtılmış bulut tekliflerinin en zorlu yönetmelik, veri yerleşimi, uyumluluk ve düşük gecikme süreli performans koşullarını karşılamak üzere ihtiyaç duyduğunuz her yerde nasıl hizmet sunabileceğini keşfedin.

Dağıtılmış bulutu keşfedin

Satış ekibiyle görüşün

Çoklu bulut, genel bulut, karma bulut ve özel bulut çözümleri dahil olmak üzere OCI'nın dağıtılmış bulutu hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin. Uzmanlarımızdan yardım alın.

  • Aşağıdakiler gibi birçok sorunuza yanıt bulabilirsiniz:

    • Maliyetleri düşürmek ve ölçeklenebilirliği artırmak için OCI'yı diğer bulutlardan nasıl kullanabilirim?
    • Henüz bulutta değilsem mevcut Oracle varlıklarımı modernleştirip konsolide edebilir miyim?
    • Bulutta veri yerleşimi ve bağımsızlığı ile ilgili hangi seçeneklerden yararlanabilirim?
    • Verilerim ve uygulamalarımın konumu ve operasyonları üzerinde nasıl daha fazla kontrol sahibi olabilirim?