Oracle bulut ERP liderliği

Müşterilerin neden lider bulut ERP çözüm sağlayıcısı Oracle'ın bulut ERP çözümünü seçtiğini öğrenin.

Diğer yazılım sağlayıcılarından farklı olarak, en başından modüler yapay zeka tabanlı iş yetenekleriyle donatılmış olan ERP çözümlerimiz bulut tabanlıdır. 10,200 Oracle Fusion Cloud ERP müşterisinden ve 35,000 Oracle NetSuite müşterisinden oluşan büyük topluluğumuz1 yaşamsal iş fonksiyonlarını çalıştırmak için Oracle'a güveniyor.

Böylece yolculuğunuza şimdi başlayabilir ve maliyetleri düşürürken değer elde etme süresini kısaltabilirsiniz.

En İyi ERP CIO'su

Oracle "en güçlü ERP" listesinde birinciliği elde etti

CIO.com kısa bir süre önce Oracle'ı en güçlü ERP satıcıları listesinde lider olarak gösterdi ve Oracle'ın "İki bulut ERP ürünüyle güçlü bir atılım yaptığını" belirtti. Şubat 2022 tarihli makalede, Oracle'ın ERP'nin geleceği ile ilgili vizyonunun pazarı nasıl şekillendirdiği ele alınıyor.4

Oracle Cloud ERP'ye geçiş yapmak için ilk adımı atın

Oracle, yeni nesil altyapı ve tüm işinizi yürütmek için tasarlanmış yerleşik gelişmiş teknolojiler üzerine kurulu eksiksiz bir entegre SaaS bulut uygulamaları paketi sunar. Müşteriler, başlangıç noktaları ne olursa olsun, en karmaşık iş ve teknoloji senaryosu ne olursa olsun, bulut dönüşümlerine hemen başlayabilir.

Dünya çapında binlerce müşteri Oracle Cloud ERP'ye güvenmektedir. Sonraki adımı atın:

Şirketlerin rakipleri yerine neden Oracle Cloud ERP'yi seçtiğini öğrenin

Aşağıdaki müşteri logolarına tıklayın ve çeşitli sektörlerdeki şirketlerin neden rekabette Oracle Cloud ERP ve Oracle NetSuite'i seçtiğini gösteren müşteri kullanım vakalarını inceleyin.


1 Kaynak: Oracle 2024 mali yılı 3. çeyrek kazançları.

4 https://www.cio.com/article/304902/10-most-powerful-erp-vendors-today.html