Platforma Oracle ME pentru experiența angajaților

Componentă a Oracle Fusion Cloud HCM, Oracle ME (experiența mea) este singura platformă completă pentru experiența angajaților, care permite talentelor dvs. să se conecteze, să se dezvolte și să prospere. Cu o înțelegere completă a nevoilor, aspirațiilor și a „eului” fiecărui angajat, puteți proiecta experiențe care aduc cele mai bune rezultate pentru fiecare persoană.

Miniatură ME

Alăturați-vă nouă la Oracle CloudWorld în Las Vegas, 9-12 septembrie 2024

Explorați Oracle ME pentru experiența angajaților

Dețineți controlul asupra audienței

Controlați publicul, conținutul și sincronizarea fiecărui mesaj fără să vă bazați pe alte echipe.

Generați comportamente

Trimiteți comunicări vizate în funcție de atributele angajaților, administrate în Oracle Cloud HCM.

Aflați care sunt efectele

Urmăriți și analizați persoanele care citesc, răspund și reacționează la comunicări.



Personalizați experiențe cu fluxuri de lucru ghidate

Oferiți îndrumări personalizate, contextuale, adaptate contextului și circumstanțelor unice ale fiecărui angajat.

Creați noi călătorii

Creați experiențe pe baza a peste 30 de modele și dezvoltați noi experiențe pentru a face față unui mediu de afaceri în permanentă schimbare.

Extindeți călătoriile

Oferiți-le îndrumări personalizate angajaților din întreaga companie, fără asistență IT.


Platformă pentru experiența de învățare

Oferiți oportunități de dezvoltare recomandate de AI, care corespund schimbărilor privind interesele unei persoane, rolului său și nevoilor companiei.

Management și mobilitate în carieră

Permiteți tehnologiei AI să ajute lucrătorii să vizualizeze posibilități de dezvoltare a carierei descoperind diferite roluri și modalități.

Perfecționare în funcție de nevoile companiei

Ajutați liderii să creeze rapid ghiduri detaliate privind rolurile pentru pozițiile esențiale, cu aptitudini, sarcini și resurse sugerate de AI.


Ascultarea directă

Aflați părerea angajaților prin intermediul unor sondaje rapide de opinie.

Analiză de interacțiune

Oferiți informații în timp real despre opiniile angajaților și despre implicarea acestora.

Interacțiuni continue

Încurajați lucrătorii și managerii să rămână implicați, prin intermediul feedbackului în timp real, al recunoașterii și al check-inurilor periodice.



Configurare rapidă a programului

Creaţi programe de recunoaştere convingătoare care promovează valorile culturale ale organizaţiei dvs.

Recunoașterea reciprocă

Inițiați o mai bună adoptare prin încorporarea recunoașterii de la egal la egal în mod natural în fluxul de lucru.

Date de interacțiune în timp real

Vizualizați impactul asupra afacerii al programelor de recunoaștere și identificați tendințele cu ajutorul datelor conectate într-o singură soluție HCM nativă în cloud.


Intrați cu ușurință în contact cu alte persoane

Ajutați lucrătorii să găsească și să intre rapid în contact cu persoane care au anumite abilități, interese sau experiențe.

Implicați-vă și construiți relații

Permiteți-le lucrătorilor să-și împărtășească interesele și să creeze conexiuni și comunitate, crescând astfel șansele de incluziune și apartenență.

Construiți-vă rețeaua

Oferiți-le lucrătorilor șansa de a-și promova abilitățile, realizările și experiența în carieră.


Furnizarea serviciului HR

Oferiți o soluție de furnizare a serviciilor HR completă și unificată cu HCM, eliminând necesitatea unor integrări de la terți.

Analiza solicitărilor de servicii

Soluționați proactiv problemele folosind informații despre relațiile recurente ale angajaților sau cazurile de servicii.

Confidențialitatea datelor

Protejați datele confidențiale prin intermediul unei soluții de asistență, care este protejată de același model de securitate utilizat în cazul tuturor produselor Oracle Cloud.


Suport contextual

Permiteți-le angajaților să obțină răspunsuri și să finalizeze fluxuri de lucru discutând cu un asistent digital cu inteligență artificială.

Recomandări bazate pe inteligență artificială

Automatizați sarcinile repetitive prin implicarea asistentului digital, pentru a finaliza rapid aprobările și fluxurile de lucru pentru promovări.

Platformă deschisă

Creați pe baza a peste 90 de tranzacții predefinite, bazate pe AI și adăugați-vă cu ușurință propriile întrebări și răspunsuri.


Turul produsului – Oracle ME (My Experience)

Oracle ME (My Experience), o platformă completă pentru experiența angajaților

Oracle ME, parte a Oracle Fusion Cloud HCM, este o platformă completă pentru experiența angajaților, care ajută organizațiile să ofere experiențe personalizate și flexibile pentru a crește satisfacția, implicarea și productivitatea angajaților – toate acestea păstrând în același timp securitatea datelor angajaților.

Trimiteți comunicări targetate și personalizate

Proiectați, urmăriți și analizați comunicările pentru a vă menține forța de muncă informată, pentru a sprijini schimbarea și pentru a consolida cultura organizațională – toate targetate și personalizate pe baza datelor angajaților gestionate în Oracle Cloud HCM.

Explorați Oracle HCM Communicate

Trimiteți comunicări targetate și personalizate

Fiți stăpân pe audiența, conținutul, momentul și urmărirea fiecărui mesaj, fără a vă baza pe alte echipe.

Explorați Oracle HCM Communicate

Oferiți îndrumare personalizată în momentele importante

Asigurați angajaților ghidarea pas cu pas a fluxului de lucru pentru a-i ajuta să finalizeze activitățile profesionale și personale – toate adaptate nevoilor lor individuale.

Explorați Oracle Journeys

Oferiți îndrumare personalizată în momentele importante

Ajutați angajații să ia decizii în cunoștință de cauză prin afișarea de analize contextuale, materiale de instruire, videoclipuri și documentație de-a lungul călătoriei lor digitale ghidate.

Explorați Oracle Journeys

Furnizați o soluție de perfecționare profesională bazată pe inteligență artificială

Maximizați potențialul talentelor cu o experiență de dezvoltare bazată pe inteligență artificială, care oferă angajaților o vizibilitate mai bună asupra evoluției așteptărilor legate de rol și oferă transparență în ceea ce privește diferitele modalități prin care pot crește în cadrul organizației.

Explorați Oracle Grow

Furnizați o soluție de perfecționare profesională bazată pe inteligență artificială

Permiteți liderilor de business să alinieze creșterea competențelor la strategia lor specifică și să rămână agili pe măsură ce apar noi inițiative prin asocierea rapidă a setului corect de cerințe de rol cu rolurile critice.

Explorați Oracle Grow

Stimulați angajamentul continuu între angajați și manageri

Permiteți managerilor să cerceteze și să urmărească în permanență sentimentele angajaților și să întreprindă acțiunile sugerate – programarea de vizite, oferirea de feedback sau aprecierea reușitelor.

Explorați Oracle Touchpoints

Stimulați angajamentul continuu între angajați și manageri

Oferiți angajaților un rol activ de implicare, organizând subiecte pentru întâlniri individuale, analizând tendințele sondajelor de opinie și acționând în funcție de sugestiile managerului lor.

Explorați Oracle Touchpoints

Apreciați și sărbătoriți succesul angajaților

Aduceți în prim plan eroii necunoscuți și stimulați comportamentele dorite prin adaptarea programelor de recunoaștere la valorile de bază și prin oferirea accesului fiecărui lucrător la un hub central unde își pot recunoaște rapid colegii din întreaga organizație și pot vizualiza recunoașterea și recompensele pe care le-au primit.

Explorați Oracle Celebrate

Apreciați și sărbătoriți succesul angajaților

Intensificați recunoașterea și recompensele între colegi cu ajutorul șabloanelor predefinite și al asistenței prin mesaje susținute de AI generativă și prin integrarea recunoașterii între colegi în rutina zilnică a unei persoane – de exemplu, prin recunoașterea colegilor pe moment pe Slack sau în sondajele săptămânale.

Explorați Oracle Celebrate

Ajutați oamenii să stabilească legături, să își construiască o rețea și să se simtă integrați

Aduceți oamenii împreună cu un director interactiv al forței de muncă și o organigramă. Facilitați căutarea persoanelor din organizație și legătura cu acestea. Creați legături pentru a-i ajuta pe angajați să se simtă incluși și pentru a le oferi un sentiment de comunitate.

Explorați Oracle Connections

Sprijiniți-vă forța de muncă cu servicii coerente și inteligente

Oferiți angajaților răspunsuri mai rapide și mai coerente cu ajutorul răspunsurilor automate la solicitările comune și al gestionării complete a cazurilor pentru solicitările complexe.

Explorați Oracle HR Help Desk

Sprijiniți-vă forța de muncă cu servicii coerente și inteligente

Gestionați cererile și cazurile utilizând același model de securitate în toate aplicațiile Oracle Cloud pentru a susține confidențialitatea datelor și pentru a păstra în siguranță toate informațiile HR.

Explorați Oracle HR Help Desk

Simplificați accesul la HCM oriunde v-ați afla

Permiteți-le angajaților să obțină răspunsuri și să finalizeze fluxuri de lucru de la un asistent digital cu AI – prin text sau voce. Contactați asistentul digital prin mai multe canale și adăugați cu ușurință propriile întrebări și răspunsuri pentru a alinia experiența la cultura dvs.

Explorați Oracle Digital Assistant

Oferiți o experiență mai bună angajaților în întreaga întreprindere

Îmbunătățiți experiențele angajaților dincolo de HR prin includerea acțiunilor și resurselor din sisteme terțe și alte aplicații Oracle Cloud, inclusiv cele financiare, lanțul de aprovizionare, experiența clienților și multe altele.

Oferiți experiențe personalizate și empatie pe scară largă

O experiență personalizată pentru angajați nu ar trebui să fie un lux. Aflați cum puteți oferi ascultarea proactivă, îndrumarea contextuală și comunicarea personalizată de care are nevoie și pe care le merită forța dvs. de muncă din acest manual al lui Jason Averbook, cofondator și director executiv la Leapgen.

Anunțăm cea mai recentă inovație implementată de Oracle în platforma pentru angajați Oracle ME.

Principalele avantaje ale platformei Oracle ME pentru experiența angajaților

Oferiți fiecărei persoane posibilitatea să se conecteze, să crească și să se dezvolte

Oferiți experiențe semnificative, bazate pe înțelegerea profundă a fiecărei persoane din cadrul fluxului de activitate.

Comunicați cu claritate

Creați strategii de comunicare pentru a interacționa cu anumite grupuri de angajați și pentru a stimula comportamentele care sunt importante pentru organizația dvs.

Ghid cu fluxuri de lucru personalizate

Oferiți-le angajaților asistență personalizată și pas cu pas pentru ca aceștia să poată descoperi punctele de referință profesionale și personale.

Stimulați flexibilitatea organizațională

Oferiți o soluție de dezvoltare profesională a angajaților și de perfecționare a liderilor companiei care conectează toate informațiile despre personal dintr-o suită HCM completă.

Ascultați, învățați și acționați în fiecare zi

Stimulați implicarea, oferindu-le angajaților și managerilor instrumentele necesare pentru a capta, a urmări și a reacționa în mod continuu la opiniile angajaților.

Apreciați-vă colegii când și unde contează cel mai mult

Acordați recunoaștere și recompense de la egal la egal pentru a-i ajuta pe angajați să se simtă apreciați pentru contribuțiile lor, pentru a îmbunătăți angajamentul și pentru a stimula valorile culturale.

Stimulați conectivitatea și apartenența

Permiteți-le angajaților să descopere și să intre în contact cu alte persoane din întreaga organizație, oferindu-le astfel șanse de incluziune și apartenență.

Susțineți fiecare interacțiune

Oferiți-le angajaților servicii HR rapide, consecvente și inteligente, oricând au aceștia nevoie, cu o soluție de gestionare a solicitărilor de servicii scalabilă și unificată.

Simplificați accesul la cunoștințe și sarcini

Oferiți asistență conversațională printr-un asistent digital cu inteligență artificială, care să le ofere imediat angajaților răspunsuri la întrebări și care să-i ajute să finalizeze tranzacții cu ușurință.

Vedeți cum Oracle ME le oferă angajaților experiențe care îi ajută să lucreze la randament maxim.

Soluții asociate privind experiența angajaților

Resurse umane

Gestionați eficient o forță de muncă globală

Managementul talentelor

Controlați fiecare etapă a ciclului de colaborare cu talentele

Recrutare

Oferiți experiențe umane la locul de muncă

Managementul forței de muncă

Aliniați managementul forței de muncă cu strategia de afaceri

Declinarea răspunderii: Informațiile de mai sus au scopul de a vă informa cu privire la direcția generală a produsului. Textul este conceput doar în scop informativ și nu poate fi inclus în niciun contract. Nu reprezintă un angajament de a oferi materiale, coduri sau funcționalități, iar deciziile de cumpărare nu trebuie să fie luate pe baza acestuia. Dezvoltarea, lansarea, programarea și prețul oricăror caracteristici sau funcționalități descrise pentru produsele Oracle se pot schimba și rămân la libera alegere a Oracle Corporation.