Oracle Journeys

Reușita dvs. reprezintă o călătorie. Sporiți rata de succes oferindu-le angajaților asistență personalizată pentru a-i susține printr-un sistem de gestionare a fluxurilor de lucru profesionale și personale, cum ar fi procesele de orientare, explorarea oportunităților de carieră, transferul către un nou rol, începerea unui nou proiect, căsătoria sau nașterea unui copil, toate acestea cu o singură experiență pentru utilizatori, bazată pe un sistem de date înregistrate – Oracle Fusion Cloud HCM.

Oracle Grow desemnat „Top HR Product of the Year”

Caracteristicile produsului HCM Journeys

Ecranul de lansare a produsului Journeys

Oferiți-le angajaților o experiență similară cu cea a consumatorilor, pentru a găsi și a introduce experiențe relevante pentru rolul, abilitățile, locația sau nevoile acestora.

Direcție și accesibilitate

Accesați experiențele din fluxul de activitate prin intermediul canalelor, cum ar fi printr-un asistent digital și prin instrumente de colaborare sau direct printr-o tranzacție.

Îndrumări personalizate pentru angajați

Recomandați, atribuiți și automatizați experiențele personalizate în funcție de nevoile specifice și de înțelegerea deplină a rolului fiecărui angajat.

Îndrumări pentru întreaga forță de muncă

Susțineți toți lucrătorii oferindu-le experiențe personalizate – inclusiv angajații cu normă întreagă, contractorii, stagiarii, cei care se ocupă cu proiecte pe termen scurt și alți lucrători.

Parcursuri ghidate

Oferiți-le angajaților analize contextuale, instruire la momentul oportun, videoclipuri și conținut generat de AI utilizând orice model lingvistic terț de mari dimensiuni (LLM), pentru a-i ajuta să ia deciziile profesionale corecte.


Autorul produsului Journeys

Creați experiențe pentru a face față unui mediu de afaceri în permanentă schimbare, precum implementarea protocoalelor de siguranță specifice regiunii sau optimizarea forței de muncă.

O bibliotecă vastă

Personalizați și creați experiențe adaptate nevoilor dvs., pe baza a peste 30 de modele.

Îndrumări la nivelul întregii organizații

Utilizați experiențele în aplicațiile Oracle Cloud, astfel încât să oferiți îndrumări pentru a răspunde diferitelor cerințe de la nivelul companiei.

Îndrumări bazate pe informații

Obțineți informații referitoare la forța de muncă și creați experiențe pentru a îmbunătăți procesul de orientare, dezvoltarea carierei și alte experiențe esențiale – stimulând alinierea, dezvoltarea și reușita.


Amplificarea produsului Journeys

Extindeți și automatizați experiențele conectându-vă simplu la sistemele și aplicațiile terțe și menținând în același timp securitatea datelor angajaților.

Asistență HR conectată și potrivită

Conectați Oracle HR Help Desk cu experiențele care necesită acțiuni ulterioare din partea specialiștilor HR, oferind atât asistență automată, cât și asistență personalizată atunci când este nevoie.

Îndrumări de oriunde, în orice moment

Începeți o experiență de pe orice dispozitiv cu asistență automatizată și personalizată din partea unui asistent digital.


Principalele avantaje ale călătoriilor

Oferiți-le angajaților experiențe personalizate

Ajutați angajații să finalizeze călătoriile pentru dezvoltarea personală și profesională și să susțină succesul activității lor cu îndrumări personalizate, pas cu pas.

Simplificați procesul complex

Ajutați angajații să ia decizii informate prin utilizarea analizelor contextuale, a instruirii și instrucțiunilor de pe parcursul călătoriei digitale ghidate.

Unificați experiența angajaților

Colectând datele referitoare la persoanele din companie dintr-o singură sursă, puteți oferi experiențele potrivite, pe baza circumstanțelor unice ale unui angajat.

Creați experiențe la nivel de companie

Susțineți succesul activității angajaților extinzând parcursurile, pentru a oferi îndrumări privind managementul contractelor, al funcțiilor, aspectele financiare și managementul proiectelor.

Extindeți experiențele dincolo de Oracle

Maximizați impactul călătoriilor prin conectarea la aplicațiile de la terți, asigurând în același timp o experiență consecventă a utilizatorului și păstrând securitatea datelor angajaților.

O parte din platforma Oracle ME privind experiența angajaților

Soluții asociate produsului Oracle Journeys

Oracle ME

Oferiți-le angajaților experiențe personalizate

Resurse umane

Gestionați eficient o forță de muncă globală

Managementul talentelor

Controlați fiecare etapă a ciclului de colaborare cu talentele

Recrutare

Atrageți talentele și stimulați mobilitatea internă