Oracle Procurement

Poate suita dvs. pentru aprovizionare să automatizeze procesele de achiziționare - plată, aprovizionare strategică și management al furnizorilor? Aflați cum puteți utiliza capacitățile Oracle Fusion Cloud Procurement, colaborarea integrată și informațiile analitice pentru mai multă flexibilitate, gestionarea riscurilor și creșterea profiturilor.

Oracle Fusion Cloud Procurement

Oracle Fusion Cloud Procurement este o suită completă integrată care automatizează procesele de afaceri, permite alegerea strategică a surselor, îmbunătățește managementul relațiilor cu furnizorii și simplifică achizițiile, astfel încât riscurile scad, iar profiturile și rentabilitatea cresc.

Simplificați procesul de achiziție și gestionați cheltuielile

Simplificați experiența de cumpărare

Simplificați procesul de cumpărare pentru angajați și maximizați adopția pentru utilizatori cu o experiență ghidată, similară celei a consumatorilor. Căutarea intuitivă vă permite să găsiți rapid bunurile și serviciile de care aveți nevoie la prețuri negociate și să asigurați conformitatea achiziționării.

Îmbunătățiți conformitatea cheltuielilor

Faceți economii prin direcționarea achizițiilor către furnizorii aprobați, care oferă prețuri negociate. Configurați reguli de aprobare, pentru a asigura conformitatea cheltuielilor, și simplificați gestionarea excepțiilor pe toate platformele, inclusiv pe smartphone și tabletă.

Simplificați achiziționarea și plata

Simplificați procesul de achiziție prin crearea automată a comenzilor din necesarul aprobat și gestionați ușor revizuirile cu ajutorul istoricului complet al modificărilor. Procesarea automată a facturilor minimizează volumul de lucru, reduce erorile și accelerează plățile către furnizori.


Gestionați direct materialele, serviciile și achizițiile complexe

Realizați producție și operațiuni rezistente

Mențineți rezistența și execuția lanțului de aprovizionare prin fluxul constant de materiale și servicii, astfel încât să nu existe riscuri pentru operațiunile de bază ale companiei, să se maximizeze timpul de funcționare și să fie atinse nivelurile de producție și obiectivele privind veniturile care au fost planificate.

Gestionați lanțurile de aprovizionare bazate pe proiecte

Atenuați riscurile și îmbunătățiți eficiența cu ajutorul produselor și serviciilor oferite pentru anumite proiecte. Asigurați integritatea întregului proces de aprovizionare, alocarea corectă a costurilor și facturarea clienților pe baza atingerii unui procentaj sau jalon.

Livrați comanda perfectă

Îmbunătățiți serviciile de asistență pentru clienți, procesați comenzile mai rapidă și maximizați rata de onorare a acestora prin opțiuni de preluare și de expediere directă. Evitați epuizarea stocurilor din depozite prin achiziții de recompletare automate, optimizând totodată fluxul de numerar.

Creșteți flexibilitatea cu Supplier Relationship Management

Verificați furnizorii și reduceți riscurile

Utilizați AI și limbajul de procesare natural din Oracle DataFox Supplier Intelligence Cloud pentru a crea și a menține profiluri exacte ale furnizorilor. Îmbunătățiți vizibilitatea riscurilor pe parcursul întregului ciclu de colaborare cu furnizorii, prin alerte și punctaje configurabile.

Monitorizați evoluțiile furnizorilor

Obțineți vizibilitate constantă asupra furnizorilor și atenuați riscurile proactiv, pentru a asigura continuitatea aprovizionării. Primiți alerte în timp util și punctaje de risc personalizate, pentru a rămâne la curent cu evoluțiile care pot afecta coeficientul de risc și capacitățile unui furnizor.

Maximizați valoarea furnizorilor

Evaluați furnizorii și minimizați întreruperile prin evaluări structurate, care includ atribute de risc, certificări de reglementare și capacități. Consolidați managementul durabil al relațiilor cu furnizorii, pentru o valoare mai mare a afacerii.


Oferiți o valoare mai mare prin aprovizionarea strategică

Reduceți costurile și creșteți valoarea

Utilizați analizele pentru a identifica oportunități de a economisi, de a consolida cheltuielile și de a obține valoare mai mare de la furnizori. Dezvoltați programe pentru a vă gestiona mai eficient baza de aprovizionare și pentru a îmbunătăți rezultatele afacerii.

Optimizați productivitatea aprovizionării

Colectați cerințe de la experți interni și accelerați crearea RFX prin crearea ghidată, colaborarea înglobată, editarea și aprobarea fluxurilor de lucru. Inițiați negocierile mai rapid, pentru a realiza economii mai mari și plusvaloare.

Îmbunătățiți productivitatea și timpul până la obținerea valorii

Utilizați cele mai bune practici de identificare a surselor, monitorizați proactiv și evaluați negocierile în funcție de obiectivele de economisire. Obțineți fonduri mai ușor și mai rapid utilizând recomandări bazate pe analize, pentru a maximiza valoarea și a economisi mai mult.


Gestionați ciclul de viață și conformitatea contractelor cu furnizorii

Accelerați crearea contractelor

Simplificați crearea contractelor cu MS Word și îmbunătățiți productivitatea în timpul elaborării și negocierilor utilizând crearea ghidată, șabloanele preaprobate și clauzele legale. Fluxurile de colaborare și aprobare integrate accelerează finalizarea contractelor.

Respectați standardele

Utilizatorii business pot să creeze, să negocieze și să modifice contracte cu o implicare juridică minimă. Asigurați conformitatea cu politicile corporative și standardele juridice, îmbunătățind totodată eficiența, calitatea, protecția împotriva riscurilor și parteneriatele de afaceri.

Reduceți riscurile legate de furnizori

Simplificați negocierile cu clienții și comparați modificările propuse cu condițiile standard. Rezolvați rapid diferențele cu aprobările necesare, piste de audit și semnături electronice, pentru contracte conforme și minimizarea riscurilor.

Îmbunătățiți vizibilitatea contractelor

Localizați cu ușurință contractele cu furnizorii utilizând un spațiu de stocare securizat, centralizat, în care se poate căuta ușor. Obțineți vizibilitate deplină asupra portofoliului de contracte și asupra obligațiilor, riscurilor și modificărilor necesare. Primiți în avans alerte privind expirarea contractelor.


Creșteți valoarea afacerii cu ajutorul informațiilor analitice

Identificați oportunitățile de a obține valoare

Analizați cheltuielile companiei pe mai multe dimensiuni, inclusiv categoria, unitatea de business, locul geografic și centrul de costuri. Obțineți informații utile pentru alegerea modelelor de cheltuieli, raționalizarea bazei de aprovizionare și negocierea unor prețuri și valori mai bune.

Îmbunătățiți inteligența categoriilor

Reacționați la dinamica pieței în continuă schimbare prin strategii și informații bazate pe date. Identificați schimbările din necesarul de aprovizionare și de achiziționare și găsiți cei mai buni furnizori din categoria lor, prin identificarea mai eficientă a surselor, pentru a obține rezultate mai rentabile.

Gestionați performanțele furnizorilor

Obțineți informații despre performanța furnizorilor față de obligațiile lor contractuale, privind, de exemplu, prețurile, serviciile și livrările. Identificați domenii pentru diversificarea furnizorilor, îmbunătățirea execuției și creșterea calității, diminuând totodată riscurile.


Îmbunătățiți colaborarea cu furnizorii și productivitatea acestora

Simplificați colaborarea cu furnizorii

Gestionați activitățile furnizorilor și schimbul de documente. Portalul ușor de utilizat oferă acces self-service la furnizorii înregistrați, la profilurile acestora, precum și la cataloage, comenzi, expedieri, facturi, prognoze etc.

Îmbunătățiți comunicările electronice

Oracle Business Network simplifică și automatizează tranzacțiile electronice datorită vizibilității în timp real asupra stării, excepțiilor și erorilor. Partenerii comerciali pot schimba documente în formatul standard pe care îl preferă.

Descoperiți parteneri comerciali

Căutați cu ușurință parteneri comerciali care utilizează deja OBN, pentru a stabili comunicări electronice și a încheia tranzacții rapid și eficient.


Aprovizionarea modernă acceptată de Oracle Cloud.

Realizări ale clienților Cloud Procurement

Clienții din diverse domenii și țări au ales Oracle Cloud Procurement pentru a-și transforma procesele de aprovizionare, a economisi mai mult și a obține avantaje competitive.

Oracle Fusion Cloud Procurement ajută MTN să gestioneze achiziții complexe și bazate pe proiecte

Cazuri de utilizare a Oracle Fusion Cloud Procurement

  • Capgemini simplifică procesele de sourcing și onboarding al furnizorilor

    Capgemini realizează economii de 5% la primul său eveniment de sourcing și scurtează procesul de onboarding al furnizorilor de la câteva săptămâni la câteva zile.

    Citiți relatarea Capgemini

  • Baylor University și-a modernizat procesul de achiziție

    Această universitate importantă a promovat, trecând de la sistemele învechite on-premises la aplicații cloud simplificate și flexibile.

    Vedeți un spotlight de client al Baylor University

4 pași pentru o gestionare eficientă a furnizorilor

Ana Galindo, manager de marketing pentru produsul SCM

2020 a fost un semnal de alarmă pentru companii - în special pentru cei care lucrează în departamentul de achiziții. Reducerea costurilor și controlul cheltuielilor au fost întotdeauna principalii factori pentru această funcție și, chiar dacă acest lucru nu se va schimba, impactul economic al unei pandemii globale pune în centrul atenției îmbunătățirea gestionării furnizorilor, astfel încât riscurile legate de aceștia să se diminueze.

Citiți întreaga postare

Resurse privind aprovizionarea

Disponibilitate

Aflați ce este nou în cea mai recentă versiune Procurement

Examinați materialul privind disponibilitatea pentru a afla ce este nou în serviciul Oracle Fusion Cloud Procurement și a planifica actualizările trimestriale.

Documentație

Accesați biblioteca noastră de documente

Centrul de asistență Oracle vă oferă informații detaliate despre produsele și serviciile noastre, punându-vă la dispoziție soluții direcționate, ghiduri cu noțiuni de bază și conținut pentru cazurile de utilizare avansată.

Comunitatea clienților

Alăturați-vă unei comunități de colegi

Cloud Customer Connect este cea mai importantă comunitate online a cloudului Oracle. Cu peste 200.000 de membri, este concepută pentru a promova colaborarea dintre colegi și partajarea celor mai bune practici, actualizări de produs și feedback.

instruire

Dezvoltați-vă abilitățile pentru Oracle Procurement Cloud

Oracle University oferă soluții de învățare pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile în cloud, să validați expertiza și să accelerați adoptarea. Obțineți accesul la instruirea gratuită de bază și la acreditare cu programul Oracle Learning Explorer.

Soluții corelate cu cele pentru aprovizionare și finanțe

Enterprise Resource Planning

Obțineți rezistență și flexibilitate cu ERP

Hub de contabilitate

Unificați sistemele contabile disparate

Gestionarea comenzilor

Soluție pe toate canalele pentru procesul comandă - plată

Managementul stocurilor

Gestionați materialele la nivel global

Începeți să utilizați Oracle Cloud Procurement


Solicitați o demonstrație privind aprovizionarea

Încercați o demonstrație live cu un expert Oracle Cloud Procurement.


Faceți un tur

Obțineți experiență practică privind produsele noastre Procurement.


Contactați echipa de vânzări

Discutați cu un membru al echipei noastre despre Oracle Cloud Procurement.