Oracle Consulting

O lume bazată pe digitalizare necesită o tehnologie modernă, integrată, precum și sprijin din partea angajaților și a liderilor bine pregătiți, pentru a stimula viteza, agilitatea și predictibilitatea.

La Oracle Consulting, suntem experții la care apelează alți experți referitor la practicile de top pentru Oracle Cloud. Datorită expertizei noastre profunde și dovedite, acumulată prin implementarea a nenumărate experiențe cloud, vă putem ajuta să vă transformați în mod optim operațiunile digitale viitoare.

Veniți alături de noi la Oracle CloudWorld 2024

Alăturați-vă nouă în Las Vegas pentru a vedea cele mai recente inovații în tehnologia cloud Oracle.
Aflați mai multe de la experți și colegi din domeniu la cel mai mare eveniment Oracle al anului!

Facilitați succesul în cloud cu Cloud Advisory Services

Serviciile Cloud Advisory Services ale Oracle Consulting vă sprijină pe dvs. și pe partenerul dvs. de implementare pe măsură ce vă îndreptați către cloud prin identificarea proactivă a riscurilor potențiale înainte ca acestea să devină probleme, prin menținerea proiectelor cloud pe drumul cel bun și prin progresul rapid.

servicii de consultanță în cloud

Peste 10.000de consultanți Oracle Cloud

Implementarea a peste 3.000de proiecte cloud

Deservirea clienților din 140de țări

Experiență vastă în20 de domenii

Aflați cum au succes clienții cu ajutorul Oracle Consulting

Explorați mai multe relatări ale clienților

Aflați de ce aleg Oracle Consulting cele mai importante companii din lume pentru a-și îmbunătăți capacitatea de a face afaceri și a obține rezultate excelente cu Oracle Cloud.

Imagine de copertă KPMGCum gestionați schimbările transformaționale?

Profitați de avantajele transformării cloud prin gestionarea cu succes a schimbării. Obțineți informații de specialitate de la partenerul KPMG și Oracle Consulting.

Găsiți un serviciu de consultanță

Servicii Enterprise Resource Planning (ERP)

Obțineți o singură sursă de informații financiare unificate, pentru a vă închide registrele mai rapid, a simplifica finanțele, a crea un lanț de aprovizionare rezistent și a utiliza analizele pentru decizii în timp real. Serviciile noastre cuprinzătoare de consultanță back-office vă ajută să vă pregătiți pentru viitor optimizând în prezent.

Servicii Human Capital Management (HCM)

Creați o cultură interactivă, atractivă și captivantă, care atrage, reține și inspiră angajații. Consultanții noștri vă ajută să utilizați Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM) pentru a utiliza o sursă unică de informații, corespunzătoare nevoilor și informațiilor despre angajați, de la data angajării până la pensionare.

Servicii pentru experiența clienților (CX)

Oferiți clienților o experiență excelentă – susținută de rezultate reale de afaceri – cu ajutorul consultanței de la Oracle Advertising and Customer Experience pentru vânzări și servicii. Interacționați cu clienții pe toate canalele fizice și digitale, pentru a îmbunătăți semnificativ vânzările, fidelitatea clienților și promovarea mărcii.

Servicii pentru managementul experienței clienților (CXM)

Creați experiențe ale clienților mai inteligente, mai conectate, pe mai multe canale, cu ajutorul consultanței pentru Oracle Marketing. Combinând cele mai bune practici creative și cele mai recente tehnologii, colaborăm cu dumneavoastră pentru a crea, lansa și analiza soluții inteligente și eficiente care să îmbunătățească rezultatele companiei dvs.

Descoperiți serviciile de consultanță pentru tehnologia cloud

Migrați, implementați și integrați tehnologiile Oracle Cloud, inclusiv Oracle Autonomous Database and Warehouse, Oracle Cloud Infrastructure (OCI) și fluxurile de lucru Oracle.

Sunteți gata să începeți? Obțineți încredere în cloud cu Oracle Consulting.