Oracle Human Capital Management (HCM)

Oracle Fusion Cloud HCM este o soluție cloud completă care conectează fiecare proces de resurse umane și fiecare persoană din întreaga dvs. companie. Vă ajutăm să creați o comunitate în care oamenii să se simtă apreciați, ascultați și să aibă sentimentul apartenenței. Cu o singură experiență a utilizatorului și un singur model de date, procese fără întreruperi și infrastructură cu AI încorporată, Oracle Cloud HCM vă poate ajuta să redefiniți cum arată binele pentru angajații dvs.

Alăturați-vă nouă la Oracle CloudWorld în Las Vegas, 9-12 septembrie 2024

Lansarea Oracle Activity Centers

Vedeți cum experiențele utilizatorilor bazate pe tipuri de persoane (persona-based) ajută angajații să se concentreze pe sarcinile care contează cel mai mult pentru rolul lor, contribuind la creșterea eficienței și a rezultatelor.

Oferiți-le angajaților asistență AI generativă pentru a le crește productivitatea

Aflați cum simplifică procesele tehnologia AI generativă din Oracle Cloud HCM și îmbunătățește experiențele angajaților.

Compania Oracle desemnată lider în The Forrester WaveTM: Human Capital Management, Q2 2023

Oracle Fusion Cloud Human Capital Management a fost unul dintre cei trei lideri și a primit cel mai mare punctaj la categoria de oferte curente.

Oracle oferă prima experiență de dezvoltare bazată pe AI

Aflați cum puteți amplifica extinderea personalului și a companiei dvs. cu Oracle Grow, cea mai nouă soluție adăugată la platforma Oracle ME pentru experiența angajaților.

  • Obțineți rezultate de business mai bune cu experiențe ale utilizatorilor bazate pe tipuri de persoane

    13 august 2024 | 9 a.m. PT/prânz ET
    Vedeți cum o experiență a utilizatorilor personalizată, construită pentru rolul unui angajat, sporește productivitatea.

  • Stimulați dezvoltarea angajaţilor şi a business-ului cu Oracle Grow

    20 august 2024 | 9 a.m. PT/prânz ET
    Aflați cum să creșteți agilitatea și succesul organizațional cu ajutorul datelor despre competențe și talente într-o singură soluție HCM.

Oracle Fusion Cloud pentru managementul capitalului uman

Gestionați eficient o forță de muncă globală

Planificați, gestionați și optimizați procesele personalului la nivel global, cu o sursă comună de date. Luați decizii mai bune, personalizați experiențele angajaților și valorificați fluxuri de lucru extrem de configurabile, care oferă scalabilitate și localizare.

Module HR
  • Resurse umane de bază
  • Beneficii
  • Modelarea forței de muncă
  • Planificarea strategică a forței de muncă
  • Viața profesională
  • Controale HCM avansate
  • Experience Design Studio
  • Activity Centers

Controlați fiecare etapă a ciclului de colaborare cu talentele

Atrageți cei mai buni candidați, impulsionați productivitatea și îmbunătățiți deciziile prin management complet al talentelor. Identificați, recrutați, integrați. gestionați performanța, dezvoltați carierele și planificați succesiunea – toate dintr-un singur loc.

Module Talent Management

Gestionați, protejați și optimizați forța de muncă

Aliniați strategia de afaceri, reduceți riscurile la nivelul conformității și folosiți forța de muncă cu un control mai mare printr-o soluție complet integrată care asociază managementul timpului, al forței de muncă și al absențelor cu datele despre statul de plată, finanțe și personal.

Module Workforce Management

Plătiți angajații oriunde în lume

Simplificați modul în care plătiți forța de muncă, folosind o soluție configurabilă și complet unificată cu Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM), pentru procesarea eficientă și conformă a statelor de plată oriunde în lume, indiferent de domeniul dvs., de dimensiunea companiei sau de tipurile de lucrători.

Soluții
  • Oracle Payroll Interface
  • Oracle Payroll Connect
  • Oracle Payroll Core

Folosiți informații esențiale despre forța de muncă pentru a lua rapid decizii în privința personalului

Extindeți valoarea datelor dvs. cu analize integrate și personalizabile, pentru a monitoriza, alinia și acționa rapid pe baza informațiilor esențiale referitoare la forța de muncă. Extindeți-vă cu ușurință cu date de la terți și colaborați cu echipele prin mesaje în produs, pentru a obține răspunsuri rapid.

Module HR Analytics
  • KPI-uri și tablouri de bord integrate
  • Suprapuneri geografice și în funcție de domenii de activitate
  • Instrumente de colaborare în produs
  • Model și canal de date integrate
  • Creare cu ușurință de KPI-uri personalizate
  • Încorporare simplă a datelor de la terți
  • Securitate lider în industrie
  • Extensibilitate pentru a se potrivi afacerii dvs.

Platforma Oracle ME pentru experiența angajaților

Oracle ME face parte din Oracle Cloud HCM și unifică comunicațiile cu forța de muncă, fluxurile de lucru, dezvoltarea carierei, ascultarea și asistența pe o platformă unică și deschisă pentru a oferi experiențe personalizate care să scoată la iveală tot ce este mai bun din fiecare persoană.

Produse pentru experiența angajaților

De ce să alegeți Oracle Cloud HCM?

Lider de piață dovedit în HR

Suntem mândri că rapoartele analiștilor, de la resurse umane până la finanțe, ne desemnează drept lider. Această recunoaștere este o dovadă a focalizării noastre neîncetate asupra succesului clienților noștri, contribuind la asigurarea inovației, scalabilității și securității de care aveți nevoie în prezent și în viitor.

Experiență personalizată pentru angajați

Păstrați-vă angajații implicați cu Oracle ME, singura platformă completă pentru experiența angajaților care oferă îndrumare și comunicare personalizate pentru fiecare angajat și îi ajută să se conecteze autentic cu managerul și colegii.

HR flexibil și strategie de personal

Adaptați-vă strategia de personal în fiecare etapă a activității dvs. Având la dispoziție cea mai completă soluție HCM ca parte a cloudului unificat de HR, finanțe, vânzări și nu numai, obțineți o sursă unică de informații exacte, pentru a putea lua decizii încrezătoare, o experiență unică a angajaților, ușor de scalat, cât și capacitatea de a vă ajusta rapid procesele în timpuri nesigure.

Partener de încredere în domeniul inovației HCM

Inovația a făcut întotdeauna parte din ADN-ul Oracle, dar nu facem totul singuri. 80% dintre actualizările de produs pe care le efectuăm se bazează pe feedbackul clienților. Cu un procentaj record, de 98%, de îndeplinire a angajamentelor din planul nostru de evoluție, puteți avea încredere că ne vom respecta promisiunile față de dvs., astfel încât și dvs. să vă puteți îndeplini angajamentele față de clienți.

Realizările clienților soluției Oracle Human Capital Management

Vedeți mai multe realizări ale clienților

Resurse pentru Human Capital Management

Compania Oracle desemnată lider în The Forrester WaveTM: Human Capital Management, Q2 2023

Aflați de ce s-a aflat Oracle Fusion Cloud Human Capital Management printre cei doar trei lideri și a primit cel mai mare punctaj la categoria ofertelor curente.

Vedeți de ce Oracle Fusion Cloud HCM este lider

Soluțiile noastre HCM au fost bazate pe cloud încă de la început. Ne concentrăm necontenit pe succesul clienților noștri, pentru a oferi inovațiile, scalabilitatea și securitatea de care aveți nevoie în prezent și în viitor.

Alăturați-vă unei comunități de colegi

Cloud Customer Connect este cea mai importantă comunitate online a cloudului Oracle. Cu peste 200.000 de membri, este concepută pentru a promova colaborarea dintre colegi și partajarea celor mai bune practici, actualizări de produs și feedback.

Dezvoltați-vă aptitudinile pentru Oracle Cloud HCM

Oracle University oferă soluții de învățare pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile în cloud, să validați expertiza și să accelerați adoptarea. Obțineți accesul la instruirea gratuită de bază și la acreditare cu programul Oracle Learning Explorer.

Get started with Oracle HCM

* Gartner® Magic Quadrant™ for Cloud HCM Suites for 1,000+ Employee Enterprises, publicat: 18 octombrie 2023. Analiști: Ranadip Chandra, Sam Grinter, Ron Hanscome, Chris Pang, Anand Chouksey, Josie Xing, Harsh Kundulli, David Bobo, Laura Gardiner, Hiten Sheth, Jackie Watrous, Travis Wickesberg.

GARTNER și Magic Quadrant sunt mărci comerciale înregistrate și mărci de servicii ale Gartner, Inc. și/sau ale filialelor sale din SUA și internaționale, fiind utilizate în acest document cu permisiunea acestora. Toate drepturile rezervate. Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu descris în publicațiile sale de cercetare și nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să selecteze doar furnizorii cu cele mai înalte calificative sau alte denumiri. Studiile publicate de Gartner constau în opiniile organizației de cercetare Gartner și nu se reprezintă afirmații de netăgăduit. Gartner nu oferă nicio garanție expresă sau implicită cu privire la acest studiu, inclusiv garanții și condiții implicite de vandabilitate sau adecvare pentru un anumit scop.

Acest grafic a fost publicat de Gartner, Inc. ca parte a unui studiu mai amplu și trebuie evaluat în contextul întregului document. Documentul Gartner este disponibil la cerere pe https://www.oracle.com/human-capital-management/gartner-magic-quadrant/