Oracle Enterprise Performance Management

Beneficiați de flexibilitatea și informațiile de care aveți nevoie pentru a depăși orice situație de pe piață. Oracle Fusion Cloud Enterprise Performance Management (EPM) vă ajută să modelați și planificați pentru finanțe, HR, lanțul de aprovizionare și vânzări, să fluidizați procesul de închidere a exercițiului financiar și să luați cele mai bune decizii.

  • Seria de demonstrații Oracle Cloud Applications

    Analizați îndeaproape aplicațiile Oracle Fusion Cloud care vă pot ajuta să rezolvați principalele provocări ale organizației dvs.

  • Oracle a fost recunoscut drept „Leader” în cadrul Gartner® Magic Quadrant 2023 pentru software de planificare financiară

    Evaluați furnizorii EPM? Ia o decizie informată cu Gartner® Magic Quadrant 2023 pentru software de planificare financiară.*

  • Oracle a fost recunoscut drept „Leader” în 2023 Gartner® Magic Quadrant™ for Financial Close and Consolidation Solutions

    Evaluați furnizorii EPM? Luați o decizie bine întemeiată cu 2023 Gartner Magic Quadrant for Financial Close and Consolidation Software.**

Oracle Fusion Cloud Enterprise Performance Management

Platforma EPM

Platforma Oracle Cloud Enterprise Performance Management (EPM) este un framework al componentelor tehnice și funcționale partajate între procesele Cloud EPM. Ea vă permite să aveți o experiență a utilizatorului mai unificată și să administrați mai ușor diferite funcții de business.


Conectați cu adevărat toate planificările

Realizați planuri flexibile și conectate – de la modelarea scenariilor și planificarea pe termen lung, la bugetare și planificarea domeniului de activitate – care sunt bazate pe cele mai bune practici și tehnologii avansate.


Înțelegeți mai bine costurile și profitabilitatea

Înțelegeți care sunt cele mai profitabile produse sau domenii de afaceri, și invers, care generează cele mai mari costuri, pentru a lua decizii mai informate privind dezvoltarea afacerii. Creați modele transparente de alocare pentru analiza profitabilității, costurile comune ale serviciilor, managementul financiar IT și prețurile de transfer ale impozitelor.


Închideți registrele mai rapid

Adaptați-vă rapid la cerințele în continuă schimbare din domeniul afacerilor și la cele referitoare la conformitate, oferind în același timp raportări mai rapide, mai precise și transparente. Folosiți funcționalitățile încorporate, care acoperă întregul spectru de sarcini pentru efectuarea integrală a închiderii financiare.


Fluidizați reconcilierea conturilor

Automatizați reconcilierea conturilor și corespondența tranzacțiilor. Îmbunătățiți eficiența și precizia declarațiilor fiscale, abordând în același timp securitatea și riscurile asociate de obicei procesului.

Reuniți impozitele și finanțele

Corelați impozitele cu raportarea financiară corporativă, pentru îmbunătățirea vizibilității și conformității. Oferiți un proces transparent al impozitelor corporative – inclusiv prevederile fiscale și raportarea pentru fiecare țară în parte (CbCR).

Analiza și raportarea, reinventate

Anticipați cerințele de raportare internă și externă folosind raportarea narativă pentru crearea și publicarea în colaborare a pachetelor de rapoarte financiare, de management și de reglementare.

Creați aplicații de planificare și raportare pentru a îndeplini toate cerințele afacerii dvs.

Stimulați luarea unor decizii mai bune cu analiza, planificarea, modelarea și raportarea multidimensionale în Oracle Fusion Cloud Enterprise Performance Management (EPM). Oracle Cloud Freeform oferă flexibilitatea și puterea recunoscută a Essbase, cu scalabilitatea și organizarea SaaS. Dacă vă puteți imagina un lucru, îl puteți crea.

Preluați controlul asupra datele companiei dumneavoastră

Depășiți schimbările din mediile de afaceri folosind managementul datelor companiei, inclusiv administrarea datelor companiei, modificarea vizualizării datelor și managementul ierarhiei.

Instruire pentru transformarea financiară flexibilă

Oracle împreună cu AICPA și CIMA au creat o nouă serie de certificate care vă învață să faceți tranziția la cloud și să obțineți rezultate de afaceri mai bune, în timp ce vă pregătiți cariera pentru viitor.

Cum vă ajută Oracle Enterprise Performance Management să vă depășiți competitorii prin agilitate

Câștigați valoare cu cel mai complet cloud

Rezolvați toate cerințele prin varietatea și complexitatea funcțiilor din domeniul planificării financiare și operaționale, consolidării și gestionării atente a datelor principale și prin multe alte servicii.

Folosiți informațiile încorporate, astfel încât să luați decizii mai bune

Luați decizii mai bune folosind modelarea scenariilor și o analiză avansată integrată. IA și Machine Learning vă oferă informații bazate pe date, pentru a vă ajuta să luați mai rapid măsuri.

Planificați continuu la nivelul întregii companii

Conectați fără întrerupere date din întreaga dvs. organizație, astfel încât să puteți crea prognoze și scenarii care se actualizează automat pe măsură ce venitul net se modifică.

Aveți încredere în liderul recunoscut din domeniul Enterprise Performance Management

Serviciul EPM oferit de Oracle apare constant în fruntea clasamentelor realizate de analiști. Mii de clienți aduc un plus de valoare deoarece își desfășoară în cloud procesele EPM prin Oracle.

Soluții Enterprise Performance Management

Planificarea conectată în cadrul companiei

Cele mai de succes companii de astăzi trec de la silozuri la planificarea conectată și văd drept rezultat o performanță în afaceri mai bună. Oferind o vizualizare unificată a planificării financiare, operaționale și a întregii activități, Oracle Cloud Enterprise Performance Management (EPM) îmbunătățește precizia planificării și vă face compania mai flexibilă. Tehnologiile avansate, precum AI, machine learning și analiza predictivă, le permit finanțiștilor să integreze în planificare date în timp real, eliminând întârzierile în luarea deciziilor.

Conectare. Aliniere. Performanță remarcabilă.

4 acțiuni strategice majore din domeniul finanțării corporative pe care ar trebui să le efectuați acum

Directorii executivi financiari și echipele acestora caută modalități inovatoare de a stimula creșterea afacerii într-un mediu în schimbare rapidă, iar experții sunt de acord că următoarele lor mișcări ar trebui să fie de anvergură. Aceasta înseamnă pivotarea către noi modele de afaceri, valorificarea fuziunilor și achizițiilor sau reducerea accentului pus pe activele neperformante, automatizarea proceselor sau oprirea gestionării manuale a riscurilor, care poate compromite securitatea și conformitatea. Vedeți modul în care strategiile digitale și soluțiile în cloud pot pregăti echipele de finanțe și companiile din care acestea fac parte pentru orice eveniment ar urma.

Cum să acționați

Scenariu de planificare pentru previziuni care depășesc perioadele de criză

Pe măsură ce companiile abordează perturbările continue, se confruntă cu o mare incertitudine. Directorii financiari inovatori și echipele lor folosesc planificarea scenariilor pentru a elimina unele dintre presupuneri. Acest tip de planificare le permite să ruleze scenarii mai rapid și mai frecvent, pentru a analiza efectele posibile asupra afacerii.

Găsiți-vă calea către viitor

Organizația dumneavoastră IT este un partener activ al afacerii?

Soluția IT de management financiar bazată pe cloud, pe care o oferă Oracle, le permite directorilor IT să-și conducă eficient departamentele ca domenii de activitate, dispunând de funcționalități care oferă o transparență mai mare a serviciilor partajate în domeniul IT și mai multe informații pentru susținerea deciziilor în cazul investițiilor din acest domeniu.

Citiți prezentarea succintă a soluției (PDF)

Mutați serviciile Hyperion în cloud pentru a beneficia de flexibilitate superioară

Pentru a rămâne la curent cu inovația și a continua să beneficieze de flexibilitate, clienții serviciului Hyperion de la Oracle trec la o soluție EPM bazată pe cloud.

Faceți tranziția la serviciul de cloud EPM

Ce este Enterprise Performance Management?

Software-ul EPM vă ajută să analizați, să înțelegeți și să raportați afacerea. Vă oferă informații prin care vă puteți gestiona datele operaționale și tranzacționale.

Ce este EPM?
  • Webinar on-demand: Pacific Life – Transformarea finanțelor și a datelor pentru creșterea businessului

    Aflați despre transformarea financiară și povestea de creștere continuă a Pacific Life – de la decizie la execuție. Obțineți informații și sfaturi pentru a vă gestiona propria transformare.

  • Webinar on-demand: onsemi – Transformarea departamentului de finanțe într-un adevărat partener de business

    Descoperiți cum planificarea și prognoza în cloud EPM a îmbunătățit procesul decizional și a stimulat colaborarea la onsemi. Aflați cum au construit un departament de finanțe agil pentru a răspunde nevoilor de business.

Succese ale clienților EPM

Vedeți toate relatările clienților

Aflați motivul pentru care aproape 10.000 de corporații importante din întreaga lume au încredere în Oracle în privința gestionării funcțiilor esențiale de business.

Oracle desemnat lider în raportul Gartner® Magic Quadrant 2023 pentru software de planificare financiară și soluții de încheiere și consolidare financiară

Jennifer Toomey, vicepreședinte, marketing pentru produsul EPM, Oracle

Oracle a fost desemnat lider în cadrul Gartner® Magic Quadrant™ 2023 pentru software de planificare financiară și în cadrul Gartner® Magic Quadrant™ 2023 pentru soluții de încheiere și consolidare financiară. În ambele rapoarte, Oracle a fost recunoscut drept lider pentru capacitatea sa de a executa și pentru caracterul complet al viziunii pentru Oracle Fusion Cloud Enterprise Performance Management (EPM).

Resurse

Disponibilitatea în cloud

Aflați ce este nou în cea mai recentă versiune EPM

Examinați materialul de pregătire pentru actualizarea Cloud pentru a afla ce este nou în serviciul cloud EPM și planificați actualizările trimestriale.

Documentație

Accesați o bibliotecă cu documentații

Centrul de asistență Oracle vă oferă informații detaliate despre produsele și serviciile noastre, punându-vă la dispoziție soluții direcționate, ghiduri cu noțiuni de bază și conținut pentru cazurile de utilizare avansată.

Comunitate

Alăturați-vă unei comunități de colegi

Cloud Customer Connect este cea mai importantă comunitate online a cloudului Oracle. Cu peste 200.000 de membri, este concepută pentru a promova colaborarea dintre colegi și partajarea celor mai bune practici, actualizări de produs și feedback.

Învățare în cloud

Dezvoltați-vă aptitudinile pentru Oracle EPM Cloud

Oracle University oferă soluții de învățare pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile în cloud, să validați expertiza și să accelerați adoptarea. Obțineți accesul la instruirea gratuită de bază și la acreditare cu programul Oracle Learning Explorer.

Produse on-premise

Oracle Hyperion Planning, o soluție de planificare flexibilă care susține planificarea la nivel de companie, bugetarea și prognoza, oferă un cadru de modelare robust pentru a ajuta afacerile să dezvolte previziuni financiare de încredere și să obțină alinierea rentabilă a costurilor, la nivel enterprise.

Seria Oracle Playbook

Am compilat secretele Oracle legate de strategia privind oamenii, procesele și sistemele. Și dorim să le împărtășim cu dvs.

Începeți să utilizați Oracle Cloud EPM


Solicitați o demonstrație în timp real

Obțineți o demonstrație în timp real de la un expert Oracle Enterprise Performance Management Cloud.


Faceți un tur

Faceți un tur al serviciului cloud EPM.


Contactați echipa de vânzări

Discutați cu un membru al echipei noastre despre Oracle EPM Cloud.

* Gartner, Inc., Magic Quadrant pentru software de planificare financiară, Regina Crowder, Matthew Mowrey, Vaughan Archer, 8 decembrie 2023.

GARTNER este marcă comercială și de servicii, iar MAGIC QUADRANT este marcă comercială înregistrată aparținând Gartner, Inc. și/sau filialelor sale din SUA și de pe plan internațional, fiind utilizate aici în baza unei permisiuni. Toate drepturile rezervate.

Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu descris în publicațiile sale de cercetare și nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să selecteze doar furnizorii cu cele mai înalte calificative sau alte denumiri. Studiile publicate de Gartner constau în opiniile organizației de cercetare Gartner și nu se reprezintă afirmații de netăgăduit. Gartner nu oferă nicio garanție expresă sau implicită cu privire la acest studiu, inclusiv garanții și condiții implicite de vandabilitate sau adecvare pentru un anumit scop.

Acest grafic a fost publicat de Gartner, Inc. ca parte a unui studiu mai amplu și trebuie evaluat în contextul întregului document.