HeatWave MySQL

Îmbunătățiți performanța interogărilor MySQL cu ordine de mărime și obțineți analize în timp real pentru datele dvs. tranzacționale – fără complexitatea, latența, riscurile și costurile duplicării ETL (extract, transform, load) într-o bază de date analitică separată. Îmbunătățiți securitatea datelor și implementați aplicații HeatWave bazate pe MySQL în Oracle Cloud Infrastructure (OCI), Amazon Web Services (AWS) sau Microsoft Azure.

Nu ratați prezentarea lui Edward Screven de la Oracle CloudWorld, arhitect șef corporativ la Oracle, din 11 septembrie, la ora 8:30. PT: „Creați aplicații AI generative – integrate și automatizate cu HeatWave GenAI.”

De ce să utilizați HeatWave MySQL?

  • MySQL Enterprise Edition

    Bazați-vă pe singurul serviciu cloud construit pe MySQL Enterprise Edition, cu funcții avansate de securitate pentru criptare, mascarea datelor, autentificare și un firewall pentru baza de date. Automatizați sarcinile de administrare a bazei de date și obțineți asistență tehnică direct de la experții MySQL.

  • HeatWave

    Îmbunătățiți performanța interogărilor MySQL cu singurul serviciu de cloud MySQL care integrează acceleratorul de interogări HeatWave in-memory. Obțineți analize în timp real ale datelor dvs. tranzacționale fără duplicarea ETL într-o bază de date analitică separată.

  • HeatWave Autopilot

    Îmbunătățiți în mod automat performanța și raportul preț/performanță MySQL cu ajutorul automatizării bazate pe învățare automată, fără a avea nevoie de expertiză în ajustarea bazei de date. Creșteți productivitatea dezvoltatorilor și a administratorilor de baze de date și ajutați la eliminarea erorilor umane.

Realizările clienților HeatWave MySQL pe AWS și OCI

Vedeți mai multe succese ale clienților

Clienții HeatWave MySQL îmbunătățesc în mod semnificativ productivitatea, reducând în același timp costurile, oferă o experiență mai bună clienților, scalează pentru a integra mai mulți clienți și accelerează timpul de lansare pe piață.


Johnny Bytes stimulează datele și analizele cu HeatWave MySQL pe AWS

Această agenție digitală din Germania consolidează procesarea și analiza datelor cu HeatWave MySQL pe AWS pentru interogări complexe de 90 de ori mai rapide, dublând ratele de clicuri pentru campaniile de marketing cu o scalabilitate mai mare și mai puțină administrare.

Centroid trece de la MariaDB la HeatWave MySQL pe AWS pentru a scala analizele

Liderul tehnologiei multicloud a consolidat procesarea și analiza datelor cu HeatWave MySQL pe AWS pentru o performanță de interogare de 20 de ori mai rapidă, mai multă scalabilitate și mai puțină administrare pe RDS. Toate acestea, fără modificări de cod pentru raportarea în timp real.

Bionime modernizează datele și analizele cu HeatWave MySQL pe AWS

Acest producător de dispozitive medicale a consolidat procesarea și analiza datelor cu HeatWave MySQL pe AWS pentru interogări complexe de 50 de ori mai rapide, pentru informații în timp real în vederea îmbunătățirii automonitorizării diabetului.

Videoclip: Estuda.com HeatWave MySQL
Estuda.com sporește răspunsurile la interogări de 300 de ori cu HeatWave MySQL

Acest furnizor de SaaS educațional K-12 din Brazilia realizează analize în timp real cu o execuție de 300 de ori mai rapidă a interogărilor complexe, la costuri cu 85 % mai mici, susținând 3 milioane de utilizatori – toate acestea pentru a îmbunătăți performanța elevilor.

Videoclip: VRGlass HeatWave MySQL
VRGlass îmbunătățește performanța bazei de date de 5 ori cu HeatWave MySQL

Startup-ul brazilian dedicat metaversurilor și-a migrat toate datele către HeatWave MySQL. În numai trei ore, a obținut o performanță de 5 ori mai bună a bazei de date pentru un eveniment cu peste 1 milion de vizitatori, cu o securitate sporită și la jumătate din costuri.

Videoclip: Genius Sonority HeatWave MySQL
Genius Sonority analizează jocurile de 90 de ori mai rapid cu HeatWave MySQL

Această companie japoneză de jocuri video a obținut informații în timp real prin utilizarea HeatWave MySQL. Astfel, și-a îndeplinit obiectivul de a îmbunătăți în mod continuu divertismentul oferit clienților din întreaga lume.

Migrați la HeatWave MySQL pe OCI sau AWS.

Cazuri recomandate de utilizare HeatWave MySQL

  • Obțineți analize de marketing în timp real

    Vedeți cum HeatWave MySQL permite clienților agențiilor de marketing digital să trimită oferta potrivită prospectului potrivit prin intermediul canalului potrivit la momentul potrivit – și oferă analize în timp real ale performanței campaniei pentru a lua cele mai bune decizii.


    Aflați mai multe despre analiza de marketing în timp real cu HeatWave MySQL

  • Dezvoltați start-upurile, reducând totodată costurile

    Descoperiți de ce numeroase organizații native în cloud, cu creștere rapidă, migrează la HeatWave MySQL pentru a-și depăși problemele în creștere – îmbunătățind performanța, scalabilitatea, securitatea și productivitatea, reducând în același timp costurile.


    Aflați mai multe despre scalarea startup-urilor cu HeatWave MySQL

  • Furnizarea de soluții fintech

    Tehnologia pe care se bazează fintech-urile determină adesea capacitatea acestora de a furniza o soluție inovatoare cu performanța, scalabilitatea, securitatea, fiabilitatea și eficiența costurilor care vor convinge clienții. Aflați de ce startup-urile fintech migrează către HeatWave MySQL.


    Aflați mai multe despre soluțiile fintech cu HeatWave MySQL

  • Obțineți un avantaj competitiv pentru aplicațiile ISV

    Pentru furnizorii ISV care oferă aplicații SaaS, selectarea platformei cloud potrivite este crucială, deoarece aceasta reprezintă fundația pe care sunt construite aplicațiile lor și are un impact major asupra modului în care își pot servi clienții. Vedeți de ce HeatWave MySQL a devenit o alegere populară pentru ISV-uri.


    Aflați mai multe despre aplicațiile ISV cu HeatWave MySQL

Vedeți ce spun analiștii de top din industrie despre HeatWave MySQL

  • Sigla Constellation Research

    „HeatWave MySQL permite obținerea Sfântului Graal al trecerii de la înțelegere la acțiune pentru procesul decizional al întreprinderilor.”

    Holger Mueller
    vicepreședinte și analist principal, Constellation Research
  • Sigla The Futurum Group

    „HeatWave MySQL reprezintă abordarea responsabilă din punct de vedere fiscal a bazelor de date cloud, în timp ce AWS Redshift și Snowflake reprezintă abordarea nechibzuită din punct de vedere fiscal.”

    Ron Westfall
    Senior Analyst și Research Director, The Futurum Group
  • sigla KuppingerCole

    „Baza de date MySQL HeatWave unificată de la Oracle poate reduce drastic suprafața potențială de atac pentru datele sensibile.”

    Alexei Balaganski
    Lead Analyst și CTO, KuppingerCole
  • Sigla Moor Insights & Strategy

    „În multe privințe, HeatWave reprezintă însăși esența a ceea ce înseamnă cloud-ul – o infrastructură de bază proiectată într-o manieră scale-out, care permite cea mai bună performanță și cel mai bun raport preț-performanță pentru un anumit volum de lucru.”

    Matt Kimball
    Vice President și Principal Analyst, Moor Insights & Strategy
16 mai 2024

Replicarea de la un sistem de baze de date MySQL HeatWave la altul

Charles Bell, Principal Software Engineer

Această postare pe blog examinează modul de configurare a replicării outbound de la un sistem de baze de date MySQL HeatWave la altul. Vom utiliza o funcție de backup pentru a crea un nou sistem de baze de date replică de la o sursă de backup. După cum veți vedea, acest lucru simplifică foarte mult crearea de noi replici.

Ultimele postări HeatWave MySQL

Vedeți tot

Primii pași cu HeatWave MySQL

Atelier gratuit HeatWave MySQL

Solicitați un atelier gratuit susținut de experți pentru a evalua sau a începe să utilizați HeatWave MySQL.

Migrarea la HeatWave MySQL pe OCI sau AWS

Accesați gratuit ghiduri de migrare detaliate care descriu cele mai bune practici, resurse de instruire tehnică și îndrumare de specialitate din partea inginerilor și partenerilor Oracle.

Înregistrați-vă la serviciu

Înscrieți-vă pentru o versiune de încercare gratuită a HeatWave MySQL. Veți primi 300 USD în credit cloud pentru a încerca HeatWave MySQL timp de 30 de zile.

Contactați departamentul de vânzări

Doriți să aflați mai multe despre HeatWave MySQL? Unul dintre experții noștri vă va ajuta.