Tururi de produs Oracle Supply Chain Management (SCM) și Manufacturing

Explorați modul în care ați putea utiliza zilnic produsele noastre cu ajutorul acestor tururi de produs care prezintă caracteristici și avantaje cheie.

Planificarea lanțului de aprovizionare
Tururi de produs Supply Chain Planning

Optimizați-vă planurile de cerere și aprovizionare cu ajutorul planificării automate, al modelării scenariilor și al rezolvării ghidate a problemelor prin tehnologia machine learning, pentru a obține rezultate de planificare mai bune, o precizie îmbunătățită și profitabilitate.

Achiziții
Tururi de produs Procurement

Standardizați, fluidizați și automatizați procesul de la sursă până la plată în cazul achizițiilor directe sau indirecte. Reduceți costurile selectând cei mai buni furnizori, aplicând politicile și gestionând riscurile legate de furnizori.

Faceți un tur

Dați clic pe linkuri pentru a vedea tururile de produs Procurement.

Managementul stocurilor
Tururi de produs Inventory Management

Obțineți vizibilitate și control deplin asupra fluxului de bunuri în rețeaua dvs. globală de aprovizionare. Optimizați inventarul, nivelul serviciilor și capitalul circulant; reduceți costurile și îmbunătățiți satisfacția clienților.

Producție
Tururi de produs Manufacturing

Creșteți calitatea și eficiența producției dvs. de proces sau de tip mixt, cât și a produselor bazate pe proiect, toate într-o singură soluție.

Întreținere
Tur de produs Maintenance

Creșteți fiabilitatea și durata de funcționare a echipamentelor și activelor dvs., reducând simultan costurile generale de întreținere.

Faceți un tur

Dați clic pe link pentru a vedea turul de produs Maintenance.

Gestionarea comenzilor
Tur de produs Order Management

Oferiți o experiență optimă de onorare a comenzilor oferindu-le clienților captură comandă, coordonare și realizare pe toate canalele.

Managementul ciclului de viață al produselor
Tururi de produs Product Lifecycle Management

Conectați lanțul valoric al produsului, pentru a vă ajuta să antrenați inovații mai rapide și de înaltă calitate. Aliniați dezvoltarea și introducerea de produse noi cu obiectivele de creștere și sustenabilitate.

Logistica serviciilor
Tururi de produs Service Logistics

Conectați furnizarea de servicii la lanțul dvs. de aprovizionare cu Oracle Fusion Cloud Service Logistics, pentru a oferi servicii eficace și eficiente, optimizând simultan logistica și profitabilitatea pieselor.

Faceți un tur

Dați clic pe linkuri pentru a vedea tururile de produs Service Logistics.

Începeți acum


Solicitați o demonstrație în timp real

Obțineți o demonstrație live cu un expert Oracle Cloud SCM.


Contactați echipa de vânzări

Discutați cu un membru al echipei noastre despre Oracle Cloud SCM.