Oracle Supply Chain Management (SCM)

Cu Oracle Supply Chain Management (SCM) & Manufacturing, organizațiile pot reacționa rapid la condițiile schimbătoare privind cererea, oferta și piața. Conectați perfect lanțul de aprovizionare, pentru a crea o rețea și un proces care să reziste, concepute pentru a face față schimbărilor.

Vizionați clipul video SCM (2:02)

Prezentarea Fusion Cloud Sustainability

Aflați cum puteți utiliza datele pentru a accelera progresul către obiectivele de sustenabilitatea.

Întreruperile lanțurilor de aprovizionare provoacă haos în viața americanilor Explorați puterea inteligenței artificiale în logistică

Veniți alături de noi la un webinar live pentru a afla cum vă poate ajuta un lanț de aprovizionare bazat pe inteligență artificială să obțineți o distribuție perfectă.

Oracle Fusion Cloud pentru lanțul de aprovizionare și pentru producție

Obțineți mai rapid rezulte îmbunătățite ale planificării

Planificați în mod inteligent cererea, aprovizionarea, îndeplinirea comenzilor și producția pe întregul lanț de aprovizionare, colaborând de la un capăt la altul pentru a îmbunătăți serviciile, a reduce perturbările și a minimiza costurile.

Produse

Optimizați gestionarea materialelor operațiunilor globale

Optimizați nivelurile inventarelor și utilizarea capitalului circulant pentru a reduce costurile și a avea clienți mai mulțumiți. Obțineți vizibilitate deplină și controlul fluxului de produse la nivelul întregii organizații, precum și în cazul lanțurilor de aprovizionare globale.

Funcționalități
  • Gestionarea materialelor
  • Gestionarea costurilor
  • Organizarea financiară și a lanțului de aprovizionare

Îndepliniți-vă toate obiectivele folosind o soluție bine integrată

Fluidizați producția globală în mediu combinat folosind un sistem integrat de execuție a producției (MES). Integrarea cu lanțul de aprovizionare înglobată, IoT și tehnologia AI simplifică programarea și execuția pe secție, optimizează procesul decizional și controlează calitatea și costurile.

Funcționalități
  • Producția de bunuri
  • Procesul de producție
  • Producția combinată
  • Programarea producţiei
  • Producția axată pe proiecte
  • Producția pe bază de contract

Beneficiați de întreținere eficientă folosind o soluție bine integrată

Folosiți o soluție de gestionare conectată și inteligentă pentru a crește fiabilitatea și disponibilitatea, reducând în același timp costurile generale de întreținere.

Funcționalități
  • Logistica serviciilor
  • Gestionarea activelor
  • Executarea lucrărilor de întreținere
  • Planificarea întreținerii
  • Costul producției
  • Inventarul pieselor de schimb
  • Achiziționarea pieselor de schimb
  • Integrarea aparaturii inteligente
  • Întreținerea preventivă, predictivă și axată pe proiecte

Excelați la onorarea comenzilor de pe toate canalele

Obțineți vizibilitate și îmbunătățiți coordonarea între canale și sursele de onorare a comenzilor, facilitați executarea rapidă a comenzilor și integrați experiența clienților pentru servicii excelente și marje îmbunătățite.

Funcționalități

Fiți în pas cu schimbările utilizând logistica flexibilă

Maximizați onorarea perfectă a comenzilor și minimizați costurile logistice, adaptându-vă la perturbările mediului de afaceri și la modificările lanțului de aprovizionare.

Funcționalități

Stimulați inovarea, dezvoltarea și comercializarea produselor.

Efectuați mai rapid lansarea pe piață, reduceți costurile și îmbunătățiți calitatea produselor printr-un fir digital conectat care vă unifică lanțul de aprovizionare și armonizează datele principale despre produse.

Funcționalități
  • Gestionarea inovației
  • Dezvoltarea produselor
  • Gestionarea calității
  • Modelarea configuratorului
  • Product Master Data Management

Susțineți-vă angajații și fluidizați aprovizionarea

Fluidizați și integrați procesul de la aprovizionare la plată dispunând de experiențe intuitive pentru clienți, analiză încorporată și o colaborare care simplifică gestionarea furnizorilor, permite cea mai bună selecție a acestora, implementează controlul cheltuielilor și sporește rentabilitatea.

Funcționalități
  • De la aprovizionare la plată
  • Gestionarea furnizorilor
  • Aprovizionare
  • Contracte
  • Rețea de afaceri

Insight îmbunătățește performanța lanțului de aprovizionare

Accelerați înțelegerea operațiunilor din lanțul dvs. de aprovizionare cu o soluție de analiză predefinită pentru Oracle Cloud SCM, care îi ajută pe specialiștii din lanțul de aprovizionare să descopere modalități de a îmbunătăți eficiența, de a crește veniturile, de a reduce costurile și de a asigura satisfacția clienților. Îmbunătățiți și completați informațiile analitice utilizând învățarea automată încorporată în Oracle Fusion Data Intelligence și surse de date terțe pentru a detecta, înțelege și rezolva mai rapid problemele lanțului de aprovizionare.

Funcționalități
  • Identificarea oportunităților de economisire a costurilor
  • Prevederea rezultatelor viitoare
  • Identificarea oportunităților de consolidare a cheltuielilor și de creștere a valorii furnizorilor
  • Îmbunătățirea satisfacției clienților prin executarea perfectă a comenzilor
  • Vizibilitatea inventarului în toate locațiile
  • Integrat cu aplicațiile Oracle Cloud SCM

Integrați sustenabilitatea în operațiunile de afaceri

Capturați și gestionați datele referitoare la activitățile ESG ale organizației dumneavoastră, inclusiv generarea de emisii, utilizarea energiei, reciclarea și implicarea furnizorilor, a forței de muncă și a comunității.

Funcționalități

Ce spun analiștii despre Oracle Cloud SCM?

Magic Quadrant de la Gartner pentru sistemele de management al transporturilor

Aflați motivul desemnării Oracle drept lider în Gartner® Magic Quadrant pentru sistemele de gestionare a transporturilor

Aflați de ce Oracle a fost desemnată „Leader” pentru a 17-a oară* și a obținut cea mai înaltă poziție în ceea ce privește capacitatea de execuție.

Aflați de ce compania Oracle a fost desemnată lider în clasamentul Gartner® Magic Quadrant pentru soluțiile de planificare a lanțului de aprovizionare

Aflați de ce compania Oracle a fost desemnată din nou „Leader” în clasamentul 2024 Gartner Magic Quadrant for Supply Chain Planning Solutions.**

Magic Quadrant de la Gartner pentru sistemele de management al depozitelor

Aflați motivul desemnării Oracle drept lider în 2024 Gartner® Magic Quadrant pentru sistemele de gestionare a depozitelor

Aflați de ce Oracle a fost desemnat „Leader” în Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems pentru al 9-lea an consecutiv.***

Oracle desemnat „Leader” în IDC MarketScape for Order Orchestration and Fulfillment for Manufacturing

Alegerea soluțiilor potrivite de gestionare a comenzilor este clară. Vedeți ce părere au analiștii despre Oracle Fusion Cloud Order Management.

O suită cloud completă pentru alimentarea operațiunilor dumneavoastră de afaceri

Adaptați-vă cu ușurință la cerințele schimbătoare ale clienților, la evoluția reglementărilor și la catastrofele neprevăzute folosind aceste trei instrumente cheie: infrastructură modernă, date conectate și analize avansate.

Lanțul de aprovizionare în cloud crește rezistența și stimulează dezvoltarea

Unificați SCM și HR într-un singur cloud

Aflați care sunt avantajele conectării proceselor SCM și HR într-un singur cloud cu tehnologii integrate de inteligență artificială (AI) și machine learning (ML).

Inovați pentru flexibilitate și dezvoltare

Țineți pasul cu cele mai recente inovații care se adaptează la condițiile în schimbare, ajutându-vă să identificați neregulile, să preconizați rezultatele posibile și să faceți recomandări.

Reacționați la schimbările de zi cu zi

Luați decizii mai rapide pentru a acționa în funcție de schimbările sectoarelor de activitate cu flexibilitate și stabilitate prin intermediul unei planificări flexibile și al unei execuții coordonate a lanțului de aprovizionare.

Realizările clienților cu soluția Oracle Supply Chain & Manufacturing

Aflați motivul pentru care aproape 10.000 de corporații importante din întreaga lume au încredere în Oracle în privința gestionării funcțiilor esențiale de business.

Serie de demonstrații: 30 de minute de sesiuni live și la cerere Serie de demonstrații: 30 de minute de sesiuni live și la cerere

Obțineți o prezentare detaliată a soluțiilor Oracle Fusion Cloud SCM menite să stimuleze performanțele.

Întreruperile lanțurilor de aprovizionare provoacă haos în viața americanilor Integrați sustenabilitatea în operațiunile de afaceri

Adoptați strategii de economie circulară cu un lanț de aprovizionare mai sustenabil.

Activați lanțul de aprovizionare prin intermediul unui centru de comandă

Daniel Bachar, director de marketing pentru produs, Oracle

Am observat cu toții cum evenimentele recente din întreaga lume provoacă instabilitate în lanțul de aprovizionare, cum ar fi lipsuri materiale și o creștere considerabilă a cererii. Companiile trebuie să remedieze mai rapid ca niciodată un număr mai mare de întreruperi. Lanțul dvs. de aprovizionare trebuie să vă execute în mod eficient planurile, să reducă riscurile și să ofere o vizibilitate clară asupra mediului dvs. de afaceri și asupra rețelei extinse a lanțului de aprovizionare.

Bloguri recomandate despre lanțul de aprovizionare

Vizualizați tot

Resurse privind managementul lanțului de aprovizionare (SCM)

Documentație

Accesați o bibliotecă cu documentații

Centrul de asistență Oracle vă oferă informații detaliate despre produsele și serviciile noastre, punându-vă la dispoziție soluții direcționate, ghiduri cu noțiuni de bază și conținut pentru cazurile de utilizare avansată.

Comunitatea clienților

Alăturați-vă unei comunități de colegi

Cloud Customer Connect este cea mai importantă comunitate online a cloudului Oracle. Cu peste 200.000 de membri, este concepută pentru a promova colaborarea dintre colegi și partajarea celor mai bune practici, actualizări de produs și feedback.

Învățare în cloud

Dezvoltați-vă aptitudinile pentru Oracle Cloud SCM

Oracle University oferă soluții de învățare pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile în cloud, să validați expertiza și să accelerați adoptarea. Obțineți accesul la instruirea gratuită de bază și la acreditare cu programul Oracle Learning Explorer.

Seria Oracle Playbook

Am compilat secretele Oracle legate de strategia privind oamenii, procesele și sistemele. Și dorim să le împărtășim cu dvs.

Începeți să utilizați Oracle Fusion Cloud Supply Chain Management


Solicitați o demonstrație SCM live

Obțineți o demonstrație live cu un expert Oracle Cloud SCM.


Faceți un tur al produsului SCM

Faceți un tur rapid al produselor noastre destinate gestionării lanțului de aprovizionare.


Contactați echipa de vânzări SaaS SCM

Vorbiți cu un membru al echipei noastre despre Cloud SCM.

* Gartner, „Magic Quadrant for Transportation Management Systems”, Brock Johns et al., 27 martie 2024.

** Gartner, „Magic Quadrant for Supply Chain Planning Solutions”, Pia Orup Lund, Tim Payne, Joe Graham, Caleb Thomson, Jan Snoeckx; 23 aprilie 2024.

*** Gartner, Inc., „Magic Quadrant for Warehouse Management Systems”; Simon Tunstall, Dwight Klappich, Rishabh Narang, Federica Stufano; 2 mai 2024.

Acest grafic a fost publicat de Gartner, Inc. ca parte a unui studiu mai amplu și trebuie evaluat în contextul întregului document. Documentul Gartner este oferit la cerere de compania Oracle. Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu descris în publicațiile sale de cercetare și nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să selecteze doar furnizorii cu cele mai înalte calificative sau alte denumiri. Studiile publicate de Gartner constau în opiniile organizației de cercetare Gartner și nu reprezintă afirmații de netăgăduit. Gartner nu oferă nicio garanție expresă sau implicită cu privire la acest studiu, inclusiv garanții și condiții implicite de vandabilitate sau adecvare pentru un anumit scop. GARTNER și Magic Quadrant sunt mărci comerciale înregistrate și mărci de servicii ale Gartner, Inc. și/sau ale filialelor sale în SUA și la nivel internațional și sunt utilizate în acest document cu permisiunea acestora. Toate drepturile rezervate.