Oracle Service

Oferiți rezultate eficiente ale serviciilor pe scară largă oricând și oriunde interacționați cu clienții. Oracle Service este o platformă de aplicații, date și funcții unificate, care oferă autoservire fără efort, servicii asistate de agenți și fluxuri de lucru pentru servicii de teren adaptate la domeniul și situația dvs.

Alăturați-vă nouă la Oracle CloudWorld în Las Vegas, 9-12 septembrie 2024

Explorați Oracle Service

Automatizați cererile comune de servicii pentru clienți

Cu ajutorul instrumentelor self-service, ajutați clienții să obțină răspunsuri mai rapid, vă eliberați agenții ca să poată gestiona activități mai complexe și reduceți costurile.

  • Creați și implementați un centru de asistență pentru clienți excelent, pentru a răspunde la întrebări frecvente și a iniția conversații prin mesagerie digitală.
  • Realizați și publicați articole informative, clipuri video cu instrucțiuni, scheme tehnice, manuale pentru produse și alte materiale utile pentru rezolvarea problemelor.
  • Utilizați asistenți digitali pentru a le crea clienților experiențe conversaționale deosebite și instrumente pentru automatizarea serviciilor, cu care puteți obține rezultate corespunzătoare regulilor dvs. de business.
  • Transferați automat solicitările escaladate din canalele self-service către agenți live, menținând contextul și istoricul conversațiilor și eliminând astfel nevoia repetării informațiilor de către client.

Creșteți productivitatea agenților pentru a crea o experiență mai bună pentru clienți

Le oferiți agenților o imagine completă și unificată a clientului plus instrumente inteligente pentru a găsi răspunsuri, a colabora cu celelalte departamente ale companiei și a rezolva problemele mai rapid.

  • Direcționați cazurile automat către cel mai bun agent sau departament, în funcție de competențe și disponibilitate, indiferent de canalul utilizat de client.
  • Le permiteți agenților să ofere răspunsuri precise și în timp util folosind căutarea în fluxul de activități privind toate interacțiunile cu clienții, precum și vizualizarea istoricului achizițiilor, serviciilor și facturilor.
  • Accelerați integrarea agenților și îmbunătățiți productivitatea prin automatizarea fluxurilor de lucru ale serviciului în conformitate cu regulile dvs. de afaceri și prin folosirea AI pentru ghidarea agenților către răspunsuri și recomandarea acțiunilor optime.
  • Folosiți AI pentru ghidarea agenților către răspunsuri și recomandarea acțiunilor optime.
  • Rezolvați mai rapid problemele complexe, prin înglobarea cunoștințelor și a asistenților digitali în spațiul de lucru al agentului, oferind totodată posibilitatea de colaborare prin instrumente native sau integrarea cu Slack sau Microsoft Teams.

Eficientizați serviciile de teren

Programați, direcționați și echipați lucrătorii mobili pentru a finaliza activitățile de service la domiciliul, biroul sau locația activelor instalate ale unui client.

  • Asigurați sosirea la timp, reduceți distanța parcursă, eliminați cursele inutile și finalizați mai multe sarcini pe zi cu ajutorul unui motor de programare și dirijare bazat pe AI.
  • Oferiți-le tehnicienilor de teren instrumente mobile puternice pentru finalizarea activităților de service, inclusiv fluxuri de lucru ghidate, acces la cunoștințe și colaborare video cu asistență de la experți.
  • Gestionați disponibilitatea pieselor de schimb, organizați returnarea produselor pentru reparații și ajutați lucrătorii mobili să comande, să primească, să transfere și să rezerve piese pentru finalizarea lucrărilor de service.
  • Urmăriți locația în timp real, starea de sănătate și utilizarea activelor conectate la IoT și inițiați automat rutine de auto-vindecare, trimiteți comunicări cu clienții și programați activități de service pe teren dacă apare o problemă.

Explorați soluțiile de servicii adaptate pentru domeniul dvs.

Ce este serviciul digital de asistență pentru clienți?

Strategia actuală privind serviciile de asistență pentru clienți este reactivă, statică și se axează mai mult pe eficiență decât pe client. Viziunea noastră pentru viitor este una care distruge aceste stereotipuri și oferă clienților experiențe predictive, unice și extrem de comode.

1
Viitorul serviciilor de asistență pentru clienți este digitalizarea serviciilor Pregătiți-vă să oferiți experiențe bazate pe digitalizare
2
Explorați puterea serviciilor predictive pentru clienți Preveniți din timp nemulțumirile clienților
3
Este important ca serviciile să ofere experiențe unice Țineți pasul cu așteptările în continuă schimbare ale clienților
4
Crearea experiențelor comode pe care le doresc clienții Ajutați clienții să rezolve problemele în doar câteva minute

Realizările clienților Oracle Service

Vedeți mai multe realizări ale clienților

Aflați de ce companiile din toate domeniile utilizează Oracle Service pentru a oferi experiențe de servicii clienți diferențiate și semnificative. Faceți clic pe o siglă pentru a afla mai multe.

De ce să alegeți Oracle Service?

Creați experiențe digitalizate pentru clienții dvs.

Cu soluțiile automatizate oferite de Oracle Service, brandurile pot oferi clienților posibilitatea de a găsi cu ușurință informații și răspunsuri la întrebările lor sau de a interacționa cu o persoană fizică, atunci când este necesar.

Aflați cum Razer oferă clienților experiențe extraordinare, bazate pe servicii digitalizate (2:59)

Îmbunătățiți vizibilitatea asupra datelor organizației dvs.

Oracle oferă soluții pentru mai multe aplicații și puncte de contact cu clienții, ajutând companiile să conecteze datele între departamentele de servicii, marketing, vânzări, comerț, finanțe și lanțul de aprovizionare, asigurând fidelitatea clienților. Clienții beneficiază de experiențe mai personalizate și mai complete oferite de servicii, precum și de rezolvarea mai rapidă a problemelor, fără a trebui să interacționeze cu o companie în mai multe puncte de contact.

Explorați integrarea cu Oracle Unity

Simplificați procesele de livrare a serviciilor către clienți

Ajutați agenții să se concentreze asupra interacțiunilor cu valoare ridicată, oferind asistență ghidată, recomandări privind cele mai bune acțiuni și automatizare pentru procesele de rutină – toate acestea dintr-o singură aplicație desktop. Agenții au mai mult timp pentru a se concentra asupra relațiilor cu clienții care au o valoare ridicată și pe oportunitățile care generează venituri.

Faceți un tur al chatului live pentru Oracle Service

Transformați ciclul de viață al service-ului pe teren bazat pe active

Preziceți și preveniți întreruperile activității, îmbunătățiți eficiența și creșteți veniturile obținute din service automatizând fluxurile de lucru care conectează clienții și activele acestora cu echipele, lanțul de aprovizionare și departamentul dvs. back-office.

Explorați service-ul bazat pe active

Resurse

Disponibilitatea în cloud

Cele mai bune practici și resurse

Găsiți cele mai bune practici și resurse utile, care vă pot ajuta să profitați la maximum de produsele privind publicitatea și experiența clienților. Indiferent dacă sunteți un client nou sau în căutarea unor modalități de optimizare sau de extindere a implementării dvs., veți putea găsi ceea ce doriți.

Documentație

Documentație

Oracle oferă o gamă largă de documentații, videoclipuri și tutoriale care vă vor ajuta să aflați mai multe despre Oracle Service. Veți găsi toate aceste resurse și multe altele în cadrul Centrului de asistență Oracle.

Învățare în cloud

Dezvoltați-vă aptitudinile pentru CX

Oracle University oferă o varietate de soluții de învățare, pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile de cloud, să validați expertiza și să accelerați adoptarea. Aflați mai multe despre instruirea și certificarea pe care vă puteți baza pentru a asigura succesul organizației dumneavoastră.

Comunitate

Cloud Customer Connect

Cloud Customer Connect este cea mai importantă comunitate online a cloudului Oracle. Concepută special pentru colaborarea între colegi, distribuirea celor mai bune practici și pentru a oferi membrilor instrumentele necesare pentru a ține pasul cu strategia de produs. În plus, membrii pot oferi direct dezvoltatorilor Oracle feedback despre soluțiile cloud pentru vânzări, marketing și servicii.

Asistență și servicii

Oracle Cloud Marketplace

Stimulați inovația cu noi aplicații și servicii de la parteneri. Găsiți cea mai cuprinzătoare listă de aplicații pentru vânzări, servicii și marketing în cloud din Oracle Cloud Marketplace.

Servicii de consultanță și de la parteneri

Cele mai bune practici

Cele mai bune practici pentru serviciul de asistență pentru clienți

Serviciul de asistență pentru clienți reprezintă toate punctele prin care o companie interacționează cu clienții după ce aceștia achiziționează și utilizează produse/servicii, și chiar înainte de acest lucru. Aceasta include activități digitale cu autoservire sau asistate – prin intermediul unui centru de contact – cu scopul de a oferi sugestii privind produsele, de a depana problemele și a rezolva reclamațiile sau de a răspunde la întrebări generale. Un serviciu excelent de asistență pentru clienți este factorul care face diferența, stimulează fidelitatea clienților și ajută la promovarea companiei de către aceștia.

Seria Oracle Playbook

Am compilat secretele Oracle legate de strategia privind oamenii, procesele și sistemele. Și dorim să le împărtășim cu dvs.

Gartner, Magic Quadrant for the CRM Customer Engagement Center, Pri Rathnayake, Wynn White, Drew Kraus, 1 November 2023

Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu descris în publicațiile sale de cercetare și nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să selecteze doar furnizorii cu cele mai înalte calificative sau alte denumiri. Studiile publicate de Gartner constau în opiniile organizației de cercetare Gartner și nu reprezintă afirmații de netăgăduit. Gartner nu oferă nicio garanție expresă sau implicită cu privire la acest studiu, inclusiv garanții și condiții implicite de vandabilitate sau adecvare pentru un anumit scop.

GARTNER este marcă comercială și de servicii, iar MAGIC QUADRANT este marcă comercială înregistrată aparținând Gartner, Inc. și/sau filialelor sale din SUA și de pe plan internațional, fiind utilizate aici în baza unei permisiuni. Toate drepturile rezervate.

Începeți acum