Tururi de produs Oracle Human Capital Management (HCM)

Explorați aceste tururi de produse care prezintă caracteristicile și avantajele cheie ale Oracle Cloud HCM, o soluție completă pentru toate cerințele dvs. HR. Aceasta vă oferă o experiență consecventă pe toate dispozitivele, oferă o sursă unică de informații HR, pentru a îmbunătăți luarea deciziilor, precum și cele mai bune inovații de pe piață, pentru a răspunde cerințelor prezente și viitoare.

Explorați tururile produselor Oracle Human Capital Management (HCM)

Tururi de produs Oracle ME

Oferiți-le angajaților experiențe care să îi motiveze și să le permită să își facă treaba cât mai bine.

Tur de produs Talent Management

Atrageți, dezvoltați și creșteți implicarea talentelor voastre prin intermediul unei experiențe personalizate, cuprinzătoare și unificate pentru angajați, manageri și lideri.

Tururi de produs Workforce Management

Captați cu precizie costurile forței de muncă, reduceți riscurile la adresa conformității și aliniați-vă forța de muncă la strategia de afaceri, prin conectarea managementului timpului, muncii și concediilor cu datele statelor de plată, datele financiare și datele privind personalul.

Tur de produs Payroll

Simplificați procesele globale de salarizare, raportarea fiscală și reglementarea pentru a menține conformitatea, oferindu-le utilizatorilor tablouri de bord interactive despre salarizare, analize încorporate și experiențe intuitive.

Tur Oracle Human Resources

Aflați cum puteți orchestra procesele globale de personal de pe o platformă cloud scalabilă, cu experiențe simple, personalizate și fluxuri de lucru de resurse umane localizate cu Oracle Human Resources.

Tur Oracle Recruiting

Aflați cum Oracle Recruiting depășește soluțiile ATS competitive pentru a le oferi experiențe excepționale candidaților și pentru a accelera procesul de angajare în cadrul organizațiilor.

Tur Oracle Talent Management

Aflați cum Oracle Talent Management vă poate ajuta să vă administrați talentele într-un singur loc, astfel încât să puteți angaja, dezvolta și păstra angajații, cu o experiență care să vă scoată afacerea în evidență.