Exadata Cloud@Customer

Oracle Exadata Cloud@Customer aduce performanța, automatizarea și economia oferite de Exadata Database Service și de Autonomous Database complet gestionat în centrele de date ale întreprinderilor. Este cel mai simplu mod în care clienții pot începe să utilizeze resursele de baze de date din cloud în propriile centre de date și să contribuie la respectarea cerințelor stricte de rezidență a datelor. Exadata Cloud@Customer cuprinde optimizări unice care permit ca sarcinile de lucru Oracle Database să ruleze mai rapid, cu mai puțin efort de gestionare și costuri mai mici, astfel încât organizațiile să-și poată valorifica mai bine datele.

Exadata Cloud@Customer – thumbnail, videoclip

Exadata – Inovarea continuă: scalare, performanță și valoare la cel mai înalt nivel (24:20)

Prezentarea Oracle Database 23ai: Aplicați AI la datele dvs.

Larry Ellison și Juan Loaiza discută despre strategia GenAI din spatele Oracle Database 23ai.

Oracle Data Platform simplifică managementul end-to-end al datelor

Oracle Data Platform permite organizațiilor să reducă complexitatea și costurile de integrare, îmbunătățind în același timp informațiile despre date.

Aplicați AI la datele dvs.

Rulați AI Vector Search cu Oracle Database 23ai pe Exadata Cloud@Customer cu Exadata System Software 24ai și descărcați crearea de indexuri vectoriale pe serverele de stocare cu Exadata System Software 24ai pentru a obține performanța și amploarea de care aveți nevoie.

Oracle Database World, acum la cerere

Aflați cum rularea bazelor de date autonome și neautonome în același Oracle Exadata Cloud@Customer crește eficiența utilizării și oferă dezvoltatorilor un cloud pentru baze de date complet gestionat, cu autoservire.

Funcționalități Exadata Cloud@Customer

Diferențele esențiale

Simplitatea cloudului pentru baza de date

Utilizatorii, dezvoltatorii și personalul dvs. IT lucrează mai eficient cu serviciul automatizat și de înaltă performanță Oracle Database Cloud, fără gestionarea infrastructurii.

Suveranitatea datelor

Bazele dvs. de date sunt securizate în spatele firewall-urilor centrului de date, pentru a satisface cerințele privind suveranitatea, securitatea și guvernanța datelor.

Management automat

Experții Oracle folosesc tehnologia machine learning pentru a gestiona Exadata Cloud@Customer în centrul dvs. de date și vă oferă posibilitatea de a vă gestiona singur bazele de date sau de a le gestiona Oracle pentru dvs. cu Autonomous Database.

Performanța bazei de date

Cloudul dvs. pentru baze de date rulează mai rapid și cu rate de consolidare mai mari, utilizând peste 60 de funcționalități unice Oracle Database, cu până la de 12 ori mai multe citiri IOPS SQL, o viteză de transfer SQL de 10 ori mai mare și o latență SQL cu 98% mai mică decât Amazon Relational Database Service (RDS) pe AWS Outposts.

Costuri economice în cloud

Exadata Cloud@Customer reduce costurile de administrare a sistemului dvs., iar Autonomous Database optimizează costurile de consum scalând resursele în sus și în jos în timp real, pentru prețuri reale ale abonamentului, cu plata în funcție de utilizare.

Aflați mai multe

Performanța, scalabilitatea și disponibilitatea Exadata

O soluție completă Oracle Database

Rularea bazelor de date Oracle cu performanță, eficiență și scalare optimizate este mai ușoară cu o soluție completă și integrată, gestionată și corectată de specialiștii Oracle Cloud.

Performanță înaltă

Aplicațiile dvs. esențiale OLTP și pentru analize rulează mai rapid, deoarece interogările SQL și analizele Oracle Machine Learning sunt descărcate pe până la 12 servere de stocare inteligente, cu accelerare IO a memoriei persistente.

Centralizare simplificată a bazei de date

Reduceți complexitatea IT on-premises prin centralizarea mai multor baze de date, utilizând Oracle Multitenant și baze de date de 7 ori mai mari – comparativ cu RDS pe AWS Outposts și combinând diferite tipuri de baze de date folosind funcționalitățile convergente Oracle Database.

Pierderi de date și timp de nefuncționare zero

Toleranța la erori și opțiunile de recuperare locală și de la distanță în caz de dezastru încorporate vă permit să obțineți o disponibilitate mai mare a bazelor de date esențiale Oracle.

Aflați mai multe

Autonomous Database

Scalare automată

Scalați automat consumul de resurse în sus și în jos, fără a întrerupe operațiunile bazei de date, în funcție de cerințele în timp real ale fluxurilor de lucru pentru aplicații.

Reglare automată

Rularea bazelor dvs. de date Oracle este analizată și reglată în permanență, în vederea optimizării performanțelor bazei de date pentru dezvoltarea aplicațiilor, procesarea tranzacțiilor de producție și fluxurile de lucru de depozitare a datelor, care se modifică în timp.

Asigurare automată a accesului

Echipele dvs. de dezvoltare sunt mai productive cu un cloud cu autoservire pentru baze de date, care oferă accesul la noi depozite și baze de date pentru dezvoltare, în câteva secunde.

Gestionare automată a erorilor și corecțiilor

Protejați-vă bazele de date împotriva perioadelor de nefuncționare provocate de defecțiuni, operațiuni de întreținere, erori ale utilizatorilor sau atacuri cibernetice cu ajutorul celor mai recente actualizări software și corecții de securitate.

Economie prin plată în funcție de utilizare

Autonomous Database vă ajută să reduceți costurile cu baza dvs. de date cu până la 90%, taxându-vă doar pentru consumul efectiv de OCPU.

Aflați mai multe

Oracle Database Cloud

Bază de date convergentă

Puteți crea aplicații inovatoare folosind mai multe modele de baze de date în Oracle Database, fără fragmentarea proceselor de gestionare și securitate cauzată de mai multe baze de date cu scop unic.

Gestionarea centraliză a bazelor de date

Echipele dvs. IT lucrează mai eficient deoarece pot gestiona până la 4.096 de baze de date simultan cu Oracle Multitenant, în loc să gestioneze sisteme individuale sau instanțe de baze de date.

Toate versiunile de baze de date

Simplificați transformarea digitală prin centralizarea bazelor de date utilizând mai multe versiuni de Oracle Database pe un singur sistem sau rulând Autonomous Database.

Asigurarea rapidă a accesului la bazele de date

Dezvoltatorii dvs. accesează un cloud pentru baze de date cu autoservire și cu performanțe înalte, care asigură rapid accesul la baze de date la scară largă, astfel încât nu trebuie să aștepte niciodată.

Oracle Machine Learning

Dezvoltatorii dvs. pot adăuga cu ușurință funcționalități de machine learning (ML) în aplicațiile pentru baze de date și pot crea modele ML de până la 10 ori mai rapid, fără a transfera date.

Aflați mai multe

Securitate puternică

Apărare în profunzime

Oracle Cloud vă ajută să vă protejați bazele de date esențiale Oracle cu mai multe niveluri de securitate bazate pe ML pentru a identifica și a răspunde amenințărilor în timp real.

Criptare completă

Datele confidențiale din bazele dvs. de date Oracle sunt protejate prin criptarea permanent activă a datelor în repaus, în mișcare și sunt salvate cu chei de criptare deținute de client.

Rezidența și securitatea datelor

Exadata Cloud@Customer vă ajută să îndepliniți cerințele privind rezidența și securitatea datelor păstrând toate informațiile bazei de date în centrul dvs. de date.

Corecții complete de la Oracle

Oracle creează seturi complete de corecții și coordonează implementarea rapidă a acestora, împreună cu echipele dvs. IT, pentru a reduce amenințările și riscurile fără a vă întrerupe afacerea.

Aflați mai multe

Disponibilitate ridicată

Oracle Maximum Availability Architecture

Maximizați disponibilitatea și protecția datelor dvs. Oracle Database folosind cele mai bune practici testate Oracle Maximum Availability Architecture.

Nicio eroare

Faceți ca bazele de date esențiale să funcționeze non-stop și fără erori cu ajutorul redundanței complete a serverului, spațiului de stocare și rețelei, oferite de Exadata.

Gestionare proactivă a erorilor

Autonomous Database pe Exadata Cloud@Customer ajută la creșterea disponibilității bazelor de date Oracle, utilizând AI pentru a detecta și remedia problemele potențiale, înainte ca utilizatorii să observe.

Oracle Real Application Clusters (RAC)

Oracle Exadata Cloud@Customer permite scalarea performanței la nivel local și oferă disponibilitate ridicată pentru bazele de date Oracle cu Oracle RAC.

Oracle Active Data Guard

Pentru continuitatea activității și recuperare în caz de dezastru, Active Data Guard menține sincronizate atât bazele de date în așteptare, cât și copiile bazelor de date Oracle, în centrul de date sau în afara site-ului.

Aflați mai multe

Costuri reduse

Performanțe mai mari pe OCPU

OCPU-urile de pe Oracle Exadata Cloud@Customer se bazează pe nuclee CPU fizice în loc de nucleele virtuale oferite de alte servicii, oferindu-vă de până la 2 ori mai multă putere de calcul pe licență a bazei de date.

Sunt necesare mai puține OCPU

Costurile pentru rularea bazelor de date Oracle sunt cu până la 26% mai mici decât ale altor oferte on-premises de baze de date în cloud, deoarece descărcarea interogărilor SQL și alte operațiuni de pe serverele de stocare reduc cantitatea de resurse facturabile de care aveți nevoie.

Prețuri flexibile pentru abonamente

Accelerați inovația și reduceți costurile alegând prețurile pentru licențele complete sau pentru cele de tip „bring your own license”, având posibilitatea de a scala consumul în sus și în jos, fără a întrerupe operațiunile bazei de date.

Mai puțină gestionare la fața locului

Reduceți costurile de gestionare a infrastructurii bazei de date cu până la 69% cu Exadata Cloud@Customer sau cu cel puțin 80% cu Autonomous Database.

Aflați mai multe

Caracteristici software

Plan de control al cloudului

Utilizatorii dvs. asigură accesul la bazele de date și le gestionează securizat, conectându-se la planul de control Oracle Cloud Infrastructure, folosind un browser web criptat, o interfața linie de comandă sau API REST.

Scanare inteligentă

Interogările și analizele SQL care folosesc intens datele rulează mai rapid cu serverele de stocare inteligente care reduc volumul procesat pe serverele pentru baze de date și minimizează transferurile de date.

Optimizări ale memoriei persistente

Latențele SQL pentru aplicațiile dvs. tranzacționale sunt reduse cu până la 90%, prin accesarea directă a până la 18 TB de memorie persistentă (PMEM) în serverele de stocare partajate, fără încărcarea sistemului de operare sau a rețelei.

Management automat al resurselor

Bazele de date rulează rapid în mod constant, având încorporat managementul resurselor IO, precum și indexarea și ajustarea automate ale Autonomous Database, bazate pe machine learning.

Hybrid Columnar Compression

Reduceți volumul de stocare de care aveți nevoie pentru stocarea și încărcarea depozitelor de date și arhivelor de baze de date de până la 12 ori, de patru ori mai mult decât compresia bazată pe stocare.

Protecție integrată a datelor

Protejați-vă bazele de date folosind integrarea planului de control al cloudului cu Zero Data Loss Recovery Appliance și Database Backup Cloud Service de la Oracle.


Tipuri de Exadata Cloud@Customer X8M

Sistem de bază Exadata X8M

Oferă de la 0 la 48 OCPU cu 38 TB de memorie cache flash NVMe, 74 TB de spațiu de stocare utilizabil și până la 1,5 milioane de IOPS SQL.

Exadata X8M quarter rack

Oferă de la 0 la 100 OCPU cu 4,5 TB de PMEM, 76 TB de memorie cache flash NVMe, 149 TB de spațiu de stocare utilizabil și până la 3 milioane de IOPS SQL.

Exadata X8M half rack

Oferă de la 0 la 200 OCPU cu 9 TB de PMEM, 153 TB de memorie cache flash NVMe, 298 TB de spațiu de stocare utilizabil și până la 6 milioane de IOPS SQL.

Exadata X8M full rack

Oferă de la 0 la 400 OCPU cu 18 TB de PMEM, 307 TB de memorie cache flash NVMe, 596 TB de spațiu de stocare utilizabil și până la 12 milioane de IOPS SQL.

Rețea de înaltă performanță

Accelerați interogările bazei de date cu 100 GB/sec RDMA prin rețelele interne Ethernet convergente și utilizați până la șaisprezece conexiuni Ethernet de 25 GB/sec la serverele de aplicații și mediile cu mai multe clouduri.

Servere pentru planul de control al cloudului

Două servere locale permit gestionarea la distanță a infrastructurii Oracle și operațiuni locale dacă rețelele nu sunt disponibile.


Realizările clienților Oracle Exadata Cloud@Customer

Sute de clienți își rulează bazele de date esențiale Oracle pe Oracle Exadata Cloud@Customer în centrele lor de date, beneficiind de gestionarea soluției Oracle Cloud Infrastructure, de prețurile abonamentelor și de securitatea în profunzime.

Sigla clientului AT&T
Sigla clientului Dialog Semiconductor
Sigla clientului Energy Transfer
Sigla clientului Ford Otosan
Sigla clientului Kingold
Sigla clientului n11.com
Sigla clientului Sejel
Sigla clientului Sentry Data Systems
Sigla clientului Vale

Vale inovează, simplifică operațiunile și reduce costurile cu Exadata Cloud@Customer

Cazuri de utilizare Oracle Exadata Cloud@Customer

  • Mențineți suveranitatea datelor cu un cloud pentru baze de date

    Simplificați operațiunile cu managementul oferit de Oracle Cloud și cu Autonomous Database, în timp ce îndepliniți cerințele de suveranitate a datelor și conectivitate, care nu sunt posibile în centrele de date din cloudul public.

    Urmăriți relatarea n11.com (1:25)

  • Centralizați bazele de date

    Reduceți complexitatea mediilor IT on-premises cu până la 40:1 prin centralizarea și gestionarea bazelor de date pentru fluxuri de lucru mixte de către experții Oracle Cloud și utilizarea Autonomous Database.

    Urmăriți relatarea Sentry Data Systems (1:41)

  • Mutați bazele de date Oracle în cloud

    Accelerați transformarea digitală prin mutarea rapidă a bazelor de date Oracle în cloud, cu conectivitate rapidă și latență scăzută a bazelor de date din centrul dvs. de date.

    Urmăriți relatarea Kingold Group (2:03)

  • Îndepliniți cerințele de vârf pentru afaceri

    Rulați aplicații sensibile la timp care folosesc intens bazele de date, creați noi programe de afaceri și accelerați închiderea financiară trimestrială cu scalarea dinamică a resurselor.

    Urmăriți relatarea Sejel Technology (1:20)

  • Dezvoltați și testați la dinamic, la scară

    Accelerați inovația prin dezvoltarea și testarea aplicațiilor Oracle Database cu funcționalități de ML încorporate și baze de date complet scalabile, în timp ce plătiți doar pentru ceea ce utilizați.

    Urmăriți relatarea Dialog Semiconductor (1:34)

Prețuri

Gen 2 Exadata Cloud@Customer Infrastructure

Produs
 
Preț pe lună exprimat în USD
Gen 2 Exadata Cloud at Customer Infrastructure – XM – Base System
 

Gen 2 Exadata Cloud at Customer Infrastructure – X8M – Quarter Rack
 

Gen 2 Exadata Cloud at Customer Infrastructure – X8M – Half Rack
 

Gen 2 Exadata Cloud at Customer Infrastructure – X8M – Full Rack
 


  • Abonamentul la Oracle Gen 2 Exadata Cloud@Customer Infrastructure trebuie încheiat pe termen de 4 ani.
  • OCPU sunt vândute separat. Achiziția minimă de OCPU este de 2 OCPU per nod al bazei de date și până la numărul maxim de OCPU per rack.

OCPU pentru baze de date

Produs
Preț unitar
Indicator
Oracle Database Exadata Cloud – OCPU bază de date

OCPU pe oră
Oracle Database Exadata Cloud – OCPU bază de date – BYOL

OCPU pe oră
Exadata Cloud at Customer – Procesarea autonomă a tranzacțiilor – OCPU bază de date

OCPU pe oră
Exadata Cloud at Customer – Procesarea autonomă a tranzacțiilor – OCPU bază de date – BYOL

OCPU pe oră
Exadata Cloud at Customer – Autonomous Data Warehouse – OCPU bază de date

OCPU pe oră
Exadata Cloud at Customer – Autonomous Data Warehouse – OCPU bază de date – BYOL

OCPU pe oră


8 iulie 2020

Autonomous Database este disponibilă acum pentru utilizare on-premises prin intermediul Autonomous Database pe Cloud@Customer

Robert Greene, Director senior, management de produs Autonomous Database, Oracle

„Autonomous Database pe Exadata Cloud@Customer permite cea mai simplă transformare într-un cloud pentru baze de date cu autoservire și cu plata în funcție de utilizare, cu hardware, software și prețuri identice, atât pentru cloudul public, cât și pentru on-premises.”

Citiți postarea completă

Resurse

Performanțele Exadata

Vă prezintăm noile funcționalități ale soluției Exadata Cloud@Customer

Vicepreședintele executiv Oracle, Juan Loaiza, prezintă noile caracteristici care aduc performanțele îmbunătățite ale Exadata și simplitatea soluției Oracle Cloud în centrul dvs. de date.

Documentație Exadata Cloud@Customer

Documentație Exadata Cloud@Customer

Informații de bază referitoare la configurarea și gestionarea procesului de implementare a soluției Exadata Cloud@Customer și la alte funcționalități Oracle Cloud Infrastructure, care vă permit să profitați la maximum de resurse.

Produse conexe

Autonomous Database pe Exadata Cloud@Customer

O bază de date complet autonomă în centrul dvs. de date

Oracle Exadata X8M

Cel mai rapid și mai scalabil loc pentru rularea Oracle Database

Exadata Cloud Service

Cel mai rapid și mai flexibil cloud public Oracle Database

Dedicated Region Cloud@Customer

Un cloud complet Oracle în centrul dvs. de date
Seria Oracle Playbook

Am compilat secretele Oracle legate de strategia privind oamenii, procesele și sistemele. Și dorim să le împărtășim cu dvs.

Începeți acum


Încercați Oracle Cloud Free Tier

Creați, testați și implementați gratuit aplicații în Oracle Cloud.


Contactați-ne

Aflați cum vă poate ajuta Exadata Database Cloud@Customer.