Tehnologia Oracle Java Card

Java Card este cea mai importantă platformă deschisă și interoperabilă pentru elemente securizate, permițând cardurilor inteligente și altor cipuri rezistente la deteriorare să găzduiască mai multe aplicații care utilizează tehnologia Java. Java Card este o platformă de execuție care poate stoca și actualiza mai multe aplicații pe un singur dispozitiv cu resurse limitate, păstrând în același timp cele mai înalte niveluri de certificare și compatibilitate cu standardele.

Specificații de tehnologie Java Card 3.2

Versiunea 3.2 a specificațiilor tehnologiei Java Card vine cu numeroase optimizări, cum ar fi suportul pentru protocoalele (D)TLS1.3. Această ultimă versiune include, de asemenea, precizări privind API-urile pentru a veni în sprijinul dezvoltatorilor de aplicații și pentru a crește semnificativ nivelul de interoperabilitate între mai multe implementări. Este referința pentru noile produse tehnologice Java Card.

Obțineți informații detaliate despre kitul de dezvoltare a tehnologiei Oracle Java Card

Descoperiți toate noțiunile de bază pe care trebuie să le cunoașteți pentru a începe să utilizați tehnologia Java Card - documentație, configurare, programare și multe altele.

Conformitate Java Card

Acordarea de licențe pentru tehnologia Java Card de la Oracle, împreună cu kitul de compatibilitate tehnologică asociat, contribuie la asigurarea conformității cu specificațiile Java Card.

Beneficiile Java Card

Platforma Java Card este, în esență, un subset foarte minimalist de Java, îmbogățit cu caracteristici unice care răspund nevoilor specifice ale implementatorilor și dezvoltatorilor de elemente securizate:

  • Interoperabil

    Applet-urile dezvoltate cu tehnologia Java Card vor rula pe orice produs compatibil cu tehnologia Java Card, indiferent de furnizorul de software și de hardware-ul de bază. Java Card este disponibil pe o gamă largă de factori de formă de siliciu, inclusiv carduri inteligente, cipuri încorporate, enclave securizate în cadrul procesoarelor și MCU și SIM-uri detașabile. Aplicațiile pot fi reutilizate pe acești factori de formă, permițând clienților să își maximizeze raportul securitate/costuri și susținând migrarea fără probleme în cazul în care cerințele de securitate se schimbă.

  • Securizat

    Tehnologia Java Card se bazează pe securitatea inerentă a limbajului de programare Java pentru a oferi un mediu de execuție securizat. Un proces de proiectare deschis, implementări dovedite în industrie și evaluări de securitate de nivel înalt fac din platforma Java Card una dintre cele mai capabile și mai sigure tehnologii disponibile în prezent. De asemenea, Java Card suportă cele mai recente standarde de securitate și este actualizat în mod regulat cu algoritmi, moduri și protocoale criptografice de ultimă generație.

  • Mai multe aplicații, mai multe entități găzduite

    Tehnologia Java Card permite ca mai multe aplicații de la mai mulți furnizori să coexiste în siguranță pe un singur element securizat. De exemplu, mai multe sisteme de plată pot fi incluse în același cip sau o aplicație SIM poate fi încărcată alături de serviciile de securitate ale dispozitivului într-un element securizat încorporat.

  • Extensibil și actualizabil

    Noile servicii sunt dezvoltate cu ajutorul instrumentelor Java bazate pe standarde și pot fi create și implementate în orice moment pe durata de viață a unui produs Java Card. Gestionarea și actualizarea de la distanță a aplicațiilor permite furnizorilor de servicii să se adapteze în mod constant la amenințările la adresa securității. Applet-urile pot fi actualizate pe teren, asigurând utilizatorilor finali o securitate a dispozitivului mereu actualizată.

  • Design certificabil

    Produsele bazate pe Java Card sunt certificate la cel mai înalt nivel (de exemplu, de la EAL4+ la EAL7+) folosind profilul de protecție Java Card ca referință la nivel mondial furnizat de Oracle. În plus, reduce timpul și costurile și se economisește timp pentru ca dezvoltatorii să certifice applet-urile folosind modele de compoziție.

  • Compatibil cu standardele

    API-ul Java Card este compatibil cu standardele internaționale pentru elemente securizate, cum ar fi ISO 7816 sau standardele de comunicații mobile emise de ETSI/3GPP. Standardele majore specifice industriei, cum ar fi EMVCo și GlobalPlatform, se referă la Java Card API.

Oracle Java Card Development Kit

Tehnologia Oracle Java Card oferă posibilitatea de a programa dispozitive încorporate specifice unei aplicații. Printre numeroasele cazuri de utilizare se numără cartelele SIM și cartelele SIM încorporate în telecomunicații, plățile mobile NFC și nevoile de identificare securizată, cum ar fi pașapoartele.

Instrumente Oracle pentru aplicațiile tehnologice Oracle Java Card

Instrumentele Oracle Java Card Technology Development Kit sunt utilizate pentru a converti și verifica aplicațiile Java Card. Instrumentele pot fi utilizate cu produse bazate pe versiunile 3.2, 3.1, 3.0.5 și 3.0.4 ale specificațiilor Java Card.

Simulator de tehnologie Oracle Java Card

Simulatorul Java Card Development Kit reprezintă o referință pentru testarea și depanarea aplicațiilor Java Card. Acesta include un mediu de simulare Java Card și un plugin Eclipse. Oferă suport pentru cea mai recentă specificație Java Card 3.2 și poate, de asemenea, să ruleze aplicații scrise pentru versiuni anterioare.

Seria de webinare Java Card

Mai multe webinare despre Java Card
Dispozitiv Java Card I/O pentru securizarea perifericelor pe magistrala I3C

Dispozitiv Java Card I/O pentru securizarea perifericelor pe magistrala I3C

Utilizați Java Card pe un element securizat dintr-un dispozitiv IoT pentru a securiza accesul la perifericele de pe o magistrală I3C.

Autentificare multicloud cu Java Card 3.1

Autentificare multicloud cu Java Card 3.1

Comunicare securizată între dispozitivele IoT și serviciile cloud IoT utilizând Java Card.

Demonstrație convingătoare de autentificare a utilizatorului folosind Java Card

Demonstrație convingătoare de autentificare a utilizatorilor folosind Java Card și FIDO

Autentificarea fără parolă folosind biometria bazată pe specificația FIDO cu Java Card și Oracle Identity Cloud Service.

Introducere la Java Card – Noțiuni de bază pentru dezvoltatori

O introducere la Java Card – Noțiuni de bază pentru dezvoltatori

Vom acoperi elementele fundamentale: Ce este ecosistemul Java Card? Ce este tehnologia Java Card? Și cum se dezvoltă un applet Java Card.

Securizarea dispozitivelor medicale IoMT cu tehnologia Java Card

Securizarea dispozitivelor medicale IoMT cu tehnologia Java Card

Aflați cum poate fi utilizată platforma Java Card pentru integrarea EHR, autentificarea dispozitivelor, integritatea, aprovizionarea și alte cazuri de utilizare.

Integrare Java Card cu Oracle Hyperledger Fabric-Based Blockchain

Integrare Java Card cu Oracle Hyperledger Fabric-Based Blockchain

Aflați cum puteți să îmbunătățiți securitatea și să impuneți autenticitatea noilor tranzacții adăugate la un blockchain.

IoT Device Attestation

IoT Device Attestation

Vedeți cum Java Card oferă un serviciu de atestare securizată a dispozitivelor IoT care poate asigura o verificare la bord a identității dispozitivului și a altor atribute.

22 februarie 2024

Sosirea Java Card Development Kit 24.0

Nicolas Ponsini, Consulting Product Manager, Oracle

Java Card Development Kit este o suită de componente și instrumente pentru dezvoltarea de applet-uri bazate pe specificațiile Java Card și pentru proiectarea de implementări ale tehnologiei Java Card. Versiunea 24.0 include numeroase îmbunătățiri pentru a oferi un set mai complet de caracteristici și o mai bună integrare cu mediile de dezvoltare, cum ar fi suportul atât pentru Windows, cât și pentru Linux, Smart Card I/O API ca API gazdă client și GlobalPlatform ca cadru de gestionare a aplicațiilor.

Citiți postarea completă

Resurse Java Card

Începeți să utilizați Java Card


Ghid de utilizare pentru instrumentele Java Card

Familiarizaţi-vă cu instrumentele Java Card Development Kit.


Ghidul de utilizare Java Card Simulator și Eclipse Plugin

Familiarizaţi-vă cu Java Card Development Kit Simulator şi cu Eclipse Plugin.


Dezvoltare applet HelloWorld

Veți afla care sunt noțiunile de bază pentru dezvoltarea aplicațiilor Java Card.


Contactați echipa de vânzări

Obțineți informații despre cum puteți deveni deținător de licență Java Card.