Oracle Red Bull Racing este aici - bazat pe date, creat pentru a câștiga

Actuala deținătoare a titlului de campioană la Formula 1 își extinde parteneriatul cu Oracle, bazându-se pe Oracle Cloud pentru a-și îmbunătăți strategia privind cursele, procesul de fabricare a motoarelor, atractivitatea pentru fani și altele.

Obținerea performanței maxime cu Oracle Cloud

Cum poate fi depășit unul dintre cele mai palpitante sezoane de curse din toate timpurile? Devenind și mai rapizi. Oracle Red Bull Racing rulează miliarde de simulări de strategie privind cursele pe Oracle Cloud Infrastructure (OCI), astfel încât piloții Max Verstappen și Sergio Pérez să aibă cele mai mari șanse de a câștiga.


„Oracle Cloud ne-a permis să luăm decizii în ziua cursei, care l-au ajutat pe Max Verstappen să câștige campionatul din 2021.”

- Christian Horner, directorul echipei și CEO Oracle Red Bull Racing

OCI susține Oracle Red Bull Racing în realizarea unui pas important pentru motorul lor din 2026

Un miliard de modalități de a câștiga cu OCI

Folosind OCI, Oracle Red Bull Racing a rulat cu 25% mai multe simulări în acest sezon, oferindu-le piloților un avantaj competitiv. Informațiile în timp real despre performanță și despre numeroși alți factori accelerează luarea deciziilor și conduc echipa la victorie.


Viteză, scalare și fiabilitate pentru victorie

Performanța OCI permite echipei Oracle Red Bull Racing să ruleze analize în timp real pentru orice cursă, astfel încât să poată lua decizii strategice. OCI a ajutat echipa să efectueze cu 25% mai multe simulări ale unei curse din cadrul raliului de la Monte Carlo. Utilizând o stivă tehnologică modernă, care utilizează puterea și flexibilitatea Kubernetes, compania poate să-și scaleze platforma de simulare, menținând totodată cheltuielile în limitele stricte stabilite pentru acest sport.


Fanii simt mai intens emoțiile competiției

Fanii simt mai intens emoțiile competiției

Folosind Oracle Advertising and Customer Experience, echipa a dezvoltat o platformă de implicare pentru a-i ajuta pe fani să se apropie mai mult de echipă. Oracle Red Bull Racing Paddock oferă fanilor posibilitatea de a acumula puncte pentru a obține cadouri exclusive și conținut digital. În 2023, fanii au folosit The Paddock pentru a lua parte la un concurs inedit privind designul mașinilor echipei în timpul mai multor curse.


Revedeți campionatul


După participarea la 22 de curse, piloții rivali Max Verstappen și Lewis Hamilton au ajuns pe podium și în fruntea clasamentului general, titlul de campion mondial revenindu-i, în cele din urmă, lui Verstappen. Oracle i-a fost alături în permanență.

Videoclip: Red Bull Powertrains

Viitorul F1

Calculul în cloud este vital pentru planul Red Bull Ford Powertrains de a proiecta și construi o nouă unitate de propulsie hibridă pentru sezonul de curse din 2026.


Inginerul șef își bazează strategia pe date

Guillaume Cattelani, inginer șef pentru tehnologie și instrumente de analiză a adoptat știința datelor pentru a face ca mașinile de curse să meargă mai repede și pentru a lucra în domeniul ingineriei la Red Bull Technology Campus, care pune în aplicare aceste rezultate și în alte domenii. El explică modul în care utilizează OCI pentru a accelera punerea în aplicare a datelor și analizelor științifice.


Aflați care sunt opiniile altora