Multicloud cu OCI și Azure

Parteneriatul dintre Oracle și Microsoft vă oferă mai multe opțiuni pentru arhitectura multicloud. Clienții Azure vor putea să achiziționeze, să implementeze și să utilizeze serviciile de baze de date Oracle care rulează pe OCI în cadrul portalului nativ Azure și al interfețelor API, oferindu-le o experiență similară celei din OCI în Azure.

Inovați cu puterea combinată a Oracle și Microsoft

Oracle Autonomous Database pe Oracle Database@Azure oferă noi posibilități de a rula aplicații multicloud critice. Aflați mai multe pe 31 iulie.

Blocarea siglei Oracle Microsoft

Ne ajutăm clienții să-și construiască viitorul

Larry Ellison și Satya Nadella lansează Oracle Database@Azure, oferind clienților Azure cel mai înalt nivel de performanță, scalabilitate și disponibilitate pentru Oracle Database.

Sigla Wikibon

„Microsoft și Oracle au redefinit complet ceea ce înseamnă a fi multicloud. În urma unei decizii fără precedent și cu adevărat neașteptate, Exadata și toate serviciile cloud ale Oracle Database, inclusiv bazele de date Autonomous Database care rulează în OCI, sunt cumulate acum în centrele de date Azure. Utilizatorii Azure beneficiază direct de puterea și beneficiile Autonomous Database, fără probleme privind latența și fără taxe pentru intrare/ieșire. Datorită acestei schimbări revoluționare, epoca platformelor închise s-a încheiat.”

Descoperiți perspectivele clienților

Explorați funcționalitățile multicloud OCI și Azure

Oracle Database@Azure

Combinați serviciile Azure alese de dvs. cu serviciile de baze de date Oracle care rulează în Oracle Cloud Infrastructure, localizate în centrele de date Microsoft Azure. Clienții Azure vor putea să achiziționeze, să implementeze și să utilizeze Oracle Database@Azure cu ajutorul portalului Azure și al API-urilor.


Diagrama Oracle Database at Azure
Diagrama prezintă modul în care clienții Azure vor putea achiziționa, implementa și utiliza Oracle Database@Azure cu portalul și API-urile Azure.

Integrarea tehnologiei de interconectare

Utilizând Oracle FastConnect și Azure ExpressRoute, clienții pot crea fără probleme o interconectare privată între mediile OCI și Microsoft Azure. Oracle Interconnect pentru Azure permite, de asemenea, clienților conectați să beneficieze de o platformă unificată de gestionare a identității și accesului, la costuri reduse.


Diagrama Oracle Interconnect pentru Azure
Diagrama prezintă o regiune Microsoft Azure în stânga și o regiune Oracle Cloud Infrastructure în dreapta. O pictogramă pentru un gateway de rețea virtuală în regiunea Microsoft Azure este asociată cu o pictogramă pentru un gateway cu routing dinamic în regiunea OCI. Conexiunea este descrisă în diagramă ca „ExpressRoute + FastConnect.”

Oracle Database Service pentru Azure

Oracle Database Service for Azure este un serviciu administrat de Oracle pentru clienții Azure care își pot conecta sarcinile de lucru Azure la serviciile de baze de date Oracle care rulează în OCI. Acest serviciu a fost lansat în 2022 și este disponibil astăzi în toate regiunile Oracle Interconnect for Azure.

Resurse suplimentare

Aflați mai multe despre Oracle Database@Azure

Cu Oracle Database@Azure, clienții beneficiază de servicii de baze de date Oracle de nivel de întreprindere ca oferte native în Azure.

Principiile prioritare: susținerea aplicațiilor esențiale pentru desfășurarea activității cu Oracle Database@Azure

Citiți blogul și urmăriți-l pe arhitectul tehnic șef Pradeep Vincent prezentând arhitectura cloud din spatele Oracle Database@Azure.

Explorați peste 150 de modele pentru cele mai bune practici

Aflați cum implementează arhitecții și alți clienți ai noștri o gamă largă de fluxuri de lucru, de la aplicații enterprise la computing de mare performanță și de la microservicii până la lacuri de date. Cunoașteți cele mai bune practici și aflați opiniile altor clienți arhitecți în seria noastră Built & Deployed, apoi chiar implementați o serie de fluxuri de lucru cu ajutorul funcției noastre „click to deploy” sau direct din depozitul nostru GitHub.

Contactați departamentul de vânzări

Doriți să aflați mai multe despre Oracle Database@Azure? Unul dintre experții noștri vă va ajuta.

  • Puteți primi răspunsuri la întrebări, inclusiv

    • În ce măsură Oracle Database@Azure este mai bună decât bazele de date Oracle autoadministrate care rulează în Microsoft Azure?
    • De ce să aleg Oracle Database pentru fluxurile mele de lucru?
    • În ce măsură interconectarea OCI-Azure este superioară altor soluții de conectivitate multicloud?
    • Ce fluxuri de lucru rulează cel mai bine pe OCI?