Bază de date

Datele sunt combustibilul de care are nevoie inteligența artificială. Oracle Database 23ai introduce inteligența artificială în datele dvs., simplificând dezvoltarea de aplicații și sarcinile de lucru critice cu inteligență artificială.

Oracle Database 23ai: AI simplificată pentru întreprinderi (7:11)
Urmăriți prezentarea lui Juan Loaiza la Oracle CloudWorld 2024

Urmăriți personal sau online un anunț revoluționar privind viitorul AI + AppDev, marți, 10 septembrie la ora 4 p.m. PT.

De ce Oracle Database?

AI pentru date

  • Introduceți inteligența artificială în datele dvs. cu funcționalitatea inteligentă încorporată AI Vector Search și învățarea automată în baza de date; eliminați complexitatea și costurile de integrare și gestionare a mai multor baze de date și încercarea de a menține coerența datelor.
  • Beneficiați de inteligența artificială la scară largă fără a sacrifica securitatea, disponibilitatea și performanța.
  • Utilizați cele mai recente tehnologii, cum ar fi generarea augmentată de recuperare (RAG) și LLM-urile de nivel enterprise cu propriile date de business pentru rezultate mai contextuale și mai relevante.

Descoperiți AI Vector Search

Dezvoltatori pentru date

  • Nu lăsați tipurile de date sau limbajele de programare limitate să vă împiedice realizați inovații; simplificați dezvoltarea aplicațiilor oferind suport pentru toate tipurile de date, sarcinile de lucru și stilurile de dezvoltare moderne – toate într-o singură bază de date convergentă.
  • Obțineți scalabilitatea framework-urilor relaționale cu simplitatea modelelor de documente folosind dualitatea relațională JSON.
  • Utilizați platforma APEX încorporată pentru o dezvoltare mai rapidă bazată pe GenAI, cu cod redus. Simplificați dezvoltarea și implementarea microserviciilor cu baze de date containerizate și conectabile.

Descoperiți JSON Relational Duality

Esențial pentru date

  • Îmbunătățiți timpii de răspuns ai aplicațiilor, reducând în același timp sarcina asupra serverelor de baze de date cu True Cache; fără nevoia de a vă rescrie aplicațiile.
  • Protejați bazele de date împotriva atacurilor de injecție SQL – inclusiv atacurile de tip zero-day – cu SQL Firewall. Gestionați datele din mai multe regiuni, respectând în același timp reglementările privind rezidența datelor cu ajutorul bazei de date distribuite la nivel global cu replicare RAFT.
  • Utilizați aceeași tehnologie, indiferent dacă datele dvs. se află la fața locului sau în Oracle Cloud.

Descoperiți True Cache

Alegeți opțiunea de implementare care funcționează cel mai bine pentru dvs.

  • Oracle Database la locația dvs.

    Rulați Oracle Database la locația dvs. pe propriul dvs. hardware. Sau utilizați Oracle Exadata în centrul dumneavoastră de date pentru a profita de performanță, flexibilitate și robustețe extreme.

  • Tehnologia Oracle Cloud la locația dvs.

    Cea mai bună platformă cloud hibridă pentru Oracle Database, livrată în siguranță în spatele firewall-ului dvs. și administrată de Oracle.

  • Oracle Database pe Oracle Cloud Infrastructure

    Beneficiați de putere de calcul, stocare fizică și instrumente care simplifică operațiunile de rutină pentru gestionarea bazelor de date, precum și de cel mai performant sistem Oracle, conceput special pentru rularea bazelor de date cloud la nivel de întreprindere. Autonomous Database oferă o experiență complet automatizată pentru organizații și, cu capacitățile de scalare automată, asigură cel mai mic TCO dintre toate bazele de date de pe OCI.

  • Oracle Database în medii multicloud

    Aplicațiile de baze de date obțin performanță, scalabilitate și disponibilitate ridicate în Azure prin utilizarea serviciilor Oracle Database, care sunt profund integrate în Azure și care rulează pe Oracle Cloud Infrastructure amplasate în centrele de date Azure. În plus, clienții care rulează aplicații în alte cloud-uri pot accesa Oracle Database pe OCI prin FastConnect de mare viteză.

10 septembrie 2024

Viitorul dezvoltării de aplicații utilizând noile inovații AI în Autonomous Database

George Lumpkin, vicepreședinte, managementul produselor, Oracle

Cu Autonomous Database și cele mai recente inovații ale sale, acum este mai ușor și mai rapid să creați aplicații care utilizează interfețe pentru limbaj uman bazate pe AI și date axate pe oameni. Bun venit în viitorul dezvoltării aplicațiilor enterprise cu infrastructura GenDev axată pe AI, care este astăzi aici, gata să transforme modul în care inovați.

Gartner recunoaște meritele Oracle

Oracle a obținut cel mai mare punctaj în raportul Gartner „Capacități esențiale ale sistemelor de gestionare a bazelor de date în cloud în cazuri de utilizare operațională” din anul 2023.

Începeți să utilizați Oracle Database@Azure

Prin parteneriatul extins dintre Oracle și Microsoft, clienții Microsoft Azure pot începe acum să utilizeze servicii Oracle Database care rulează pe platforme OCI în centrele de date Azure.

Încercați Oracle Database 23ai gratuit

Beneficiați de cea mai recentă versiune a Oracle Database, cu AI simplificată suficient de mult pentru a fi utilizată în întreaga stivă pentru toate aplicațiile.

Aspecte importante ale Oracle Database 23ai

Informații detaliate despre funcții, cu exemple, pentru a vă permite să începeți să lucrați rapid.

Resurse

documentation

Accesați biblioteca de documentație a bazei de date

Accesați suita completă de documentație pentru cea mai recentă versiune Oracle Database.

Învățare în cloud

Dezvoltați-vă aptitudinile pentru bazele de date

Oracle University oferă soluții de învățare pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile în cloud și să vă certificați expertiza. Aflați mai multe despre trainingul și certificarea pe care vă puteți baza pentru a asigura succesul organizației.

comunitatea clienților

Programul Ask TOM

Profitați în fiecare lună de instruire gratuită, instrucțiuni și sesiuni de întrebări și răspunsuri cu experți Oracle.

Începeți să utilizați Oracle Database


Încercați pe LiveSQL.oracle.com

Citiți cele mai recente îndrumări și începeți să codați.


Încercați Oracle Cloud Free Tier

Creați, testați și implementați aplicații pe platforme Oracle Cloud Infrastructure.


Contactați-ne

Doriți să aflați mai multe? Contactați unul dintre experții noștri de top din domeniu.