Cloud distribuit

Rulați orice sarcină de lucru – de la aplicații enterprise la AI – în orice locație. Oracle este singurul hyperscaler capabil să furnizeze peste 100 de servicii cloud în orice mediu, oriunde.

Veniți alături de noi la Oracle CloudWorld

Viitorul cloud-ului este distribuit. Înregistrați-vă acum pentru a pătrunde în profunzimea celor peste 100 de servicii oferite de cloud-ul distribuit al OCI și a modului în care acestea vă pot stimula afacerea.

Un cloud distribuit – oriunde aveți nevoie de el

Implementați un pachet cloud complet cu peste 100 de servicii, inclusiv AI, oriunde vreți

Mai mult de 100 de servicii cloud disponibile oriunde – de la containere la AI – pentru a vă ajuta să migrați, să modernizați, să construiți, să scalați și să rulați întregul portofoliu IT.

O stivă AI integrată în PaaS, SaaS și IaaS lider în industrie, cu servicii AI și GenAI încorporate pentru dezvoltatorii AI, generatoare și utilizatori de business deopotrivă.

O rețea de regiuni distribuite la nivel global separate în tărâmuri cloud individuale, care se adaptează la mediile locale și oferă securitate și performanță consecvente.

Un set larg de instrumente și servicii de bază native cu o migrare fără întreruperi și automatizată a proprietăților VMware, modernizarea aplicațiilor, precum și depozitarea și gestionarea datelor – inclusiv Oracle Database 23ai, cu AI-first și căutare vectorială.

O combinație de servicii cloud esențiale de la Oracle, Microsoft, Google și AWS pentru a vă ajuta să optimizați funcționalitatea, performanța și costurile – plus capacitatea de a asocia cele mai bune servicii cheie din diferite cloud-uri pentru a vă moderniza bazele de date și aplicațiile.

Respectați cele mai stricte cerințe de reglementare și suveranitate în cloud

O configurare personalizabilă a controalelor și resurselor pentru a vă ajuta să răspundeți nevoilor dvs. de suveranitate și să îndepliniți cerințele specifice de conformitate și securitate.

Implementări sigure și izolate fizic în regiuni cloud care sunt deconectate de la internet și concepute pentru a sprijini guvernele și misiunile de apărare la niveluri de clasificare secret și strict secret.

Construcții arhitecturale de servicii uniforme pentru toate modelele de implementare, pentru a îndeplini criteriile de referință standardizate privind conformitatea și securitatea și pentru a permite o performanță fără compromisuri și o experiență consecventă.

Mai mult de 80 de certificări de conformitate, care acoperă FedRAMP, GDPR, NIST și EU Cloud Code of Conduct, ajutând la asigurarea alinierii chiar și la cele mai stricte cerințe de reglementare.

Tehnologii AI suverane pentru a vă oferi control asupra localizării, criptării, accesului și operațiunilor cu date și pentru a vă sprijini strategia și abordarea privind suveranitatea digitală.

Beneficiați de prețurile scăzute, experiența și asistența Oracle la nivel global în fiecare implementare

Un set standard de servicii și prețuri scăzute pentru toate implementările și toate locațiile, cu economii de 50 % în ceea ce privește calculul flexibil și containerele, economii de 70 % în ceea ce privește stocarea reglabilă automat și economii de 80 % în ceea ce privește rețelele, comparativ cu alți furnizori de cloud la scară largă.

Un model integrat de hardware, software și operațional pentru achiziții mai simple și operațiuni, actualizări, scalare și asistență superioare.

Suport pentru întreprinderi inclus în toate implementările pentru prețuri fără surprize și SLA-uri end-to-end care acoperă performanța, disponibilitatea și gestionabilitatea.

Servicii multiplatformă consecvente pentru tranziții fără întreruperi ale sarcinilor de lucru fără a fi necesară rescrierea sau rearhitecturarea, optimizând performanța aplicațiilor și timpul de lansare pe piață.

Modele de implementare în cloud dedicată, la scară largă și diferențiată cu aceleași avantaje privind prețurile și asistența oferite de Oracle, inclusiv posibilitatea de a vă rula propriul cloud ca furnizor de servicii pentru a capta noi piețe și a crea noi fluxuri de venit.

Succese ale clienților cu cloudul distribuit

Servicii, securitate și performanță consecvente, oriunde ați implementa

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) vă ajută să utilizați cloudul așa cum aveți nevoie. Prin proiectare, ofertele pentru cloudul distribuit ale OCI sunt create pe aceeași bază. Acest lucru înseamnă că beneficiați de aceleași servicii cloud, performanță, prețuri și SLA-uri, indiferent de modul și locul în care trebuie să le implementați.

În spatele culiselor: Construirea regiunii cloud touchless

Explorați procesul complex al modului în care OCI creează regiuni cloud automatizate și pătrundeți în elementele fundamentale și soluțiile software inovatoare care fac posibilă implementarea unei regiuni cloud touchless.

Cloud public

OCI oferă mai mult de 100 de servicii comerciale de cloud securizate în întreaga lume pentru a răspunde nevoilor dvs. cheie de cloud public.

  • Regiunile Oracle Cloud oferă o platformă securizată, de înaltă performanță, pentru toate fluxurile de lucru.
  • Oracle operează regiuni în 26 de țări, cu o conformitate globală, regională și industrială certificată prin intermediul a peste 80 de programe de conformitate.
  • Fiecare regiune Oracle Cloud oferă un set coerent de peste 100 de servicii cloud și este concepută pentru a rula orice aplicație, mai rapid și mai sigur, la un preț mai mic.
Sigla Uber

„Dacă urmăriți creșterea noastră din acest an și de anul viitor, puteți vedea că 100 % din creșterea noastră în calcul va veni pe Oracle Cloud, iar acest lucru vă permite să scalați în mod corect, să vă asigurați că economiile unitare rămân previzibile, exact așa cum doriți pe măsură ce creșteți. Ca urmare, Oracle este o parte foarte importantă a transformării noastre, pentru creștere, dar și pentru o creștere profitabilă.”

Dara Khosrowshahi Chief Executive Officer, Uber

Multi-cloud

OCI vă permite să alegeți cloud-ul potrivit pentru sarcina de lucru potrivită, cu o gamă de opțiuni multicloud lider în industrie.

  • Interconectările cu Microsoft Azure și Google Cloud oferă performanțe ridicate și latență redusă.
  • Utilizați și asigurați accesul la baze de date printr-o experiență unificată în mai multe clouduri.
  • Prețurile scăzute pentru transferul în rețea facilitează mutarea datelor.
Sigla Conduent

„Baza noastră de clienți formată din companii Fortune 100 și peste 600 de agenții guvernamentale și de transport depind de noi pentru a le ajuta să își eficientizeze procesele de business și interacțiunile cu utilizatorii finali, ceea ce face ca viteza tranzacțiilor să fie o prioritate absolută. Cu Oracle Database@Azure, am reușit să profităm de latența redusă între cloud-uri pentru a îmbunătăți performanța aplicațiilor și a eficientiza gestionarea infrastructurii noastre IT. Acest lucru ne ajută să oferim soluții și servicii care îmbunătățesc operațiunile clienților, sporesc eficiența, reduc costurile și îmbunătățesc experiența clienților.”

Mark Prout Chief Technology and Information Officer, Conduent

Cloud dedicat

OCI creează un cloud pentru dvs.

  • Accesați setul complet de servicii cloud OCI în propriul cloud într-o gamă largă de modele de implementare, inclusiv implementări „air-gapped” pentru a susține sarcini de lucru strict clasificate.
  • Aduceți o regiune cloud completă în centrul dvs. de date sau asociați-vă cu Oracle pentru a deveni un furnizor cloud pentru regiunea dvs.
  • Regiunile guvernamentale din SUA, UK și Australia sunt separate din punct de vedere geografic de cloud-ul public și construite pentru a susține conformitatea cu reglementările.
  • Toate regiunile cloud dedicate sunt gestionate, actualizate și susținute în același mod ca toate celelalte regiuni Oracle Cloud.
sigla NRI

„Cu Oracle Alloy, oferim servicii cloud noi și personalizate, ajutându-ne în același timp clienții să profite de cele mai recente servicii și tehnologii OCI pentru a-și muta sistemele existente în cloud și a le moderniza.”

Shigekazu Ohmoto Senior Corporate Managing Director, NRI

Cloud hibrid

OCI creează un cloud pentru dvs.

  • Controlați locația și accesul la datele și aplicațiile dvs. la periferie pentru a minimiza latența pentru volumele de lucru sensibile la timp.
  • Aduceți automatizarea și prețurile de consum flexibile ale bazelor de date și infrastructurii de calcul Oracle în centrul dvs. de date sau la periferie.
  • Mutați sarcinile de lucru cheie în afara centrului de date prin intermediul dispozitivelor robuste, cu servicii cloud implementate la marginea rețelelor și în locații deconectate.
  • Profitați de simplitatea și economia oferite de cloudul din centrul dvs. de date.
Sigla Deutsche Bank

„Oracle se potrivește cu strategia [noastră] și completează parcursul nostru existent. Unele aplicații vor rămâne la sediu și trebuie să investim în simplificarea lor. Lucrul acesta susține pe deplin strategia noastră de cloud, sprijină consumul de tehnologie ca serviciu și vine cu beneficii financiare și de sustenabilitate semnificative.”

Bernd Leukert Chief Technology, Data, and Innovation Officer, Deutsche Bank

Servicii disponibile în toate regiunile cloud

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) conține toate serviciile necesare migrării, creării și rulării oricărei operațiuni IT, de la fluxuri de lucru existente ale companiilor până la noi aplicații native în cloud și platforme de date. Oracle furnizează servicii din toate regiunile sale de cloud, publice, guvernamentale, suverane și dedicate din întreaga lume, ca parte a cloud-ului său distribuit.

  • Servicii cloud acolo unde aveți nevoie de ele

    Fiecare regiune Oracle Cloud acceptă cele peste 100 de servicii cloud de bază ale noastre. Serviciile OCI sunt consecvente în toate regiunile sale pentru clienții comerciali, suverani, guvernamentali și din regiunea dedicată OCI. Vă ajutăm să optimizați aplicațiile enterprise fără a fi nevoie de o nouă arhitectură, să creați aplicații deschise și native în cloud și să valorificați datele.

  • Prețuri simple și competitive

    OCI oferă prețuri uniforme în toate regiunile de cloud public, inclusiv regiunea dedicată OCI. Soluția Oracle simplifică gestionarea costurilor și elimină surprizele din facturi. Clienții beneficiază de reduceri pentru utilizarea angajată și de portabilitatea licențelor software și sunt recompensați pentru consumul lor în OCI.

  • Sunteți mai familiarizat cu AWS sau Azure?

    OCI are serviciile de care aveți nevoie pentru a construi, gestiona și rula IT-ul în cloud. Dacă sunteți mai familiarizat cu alți furnizori de servicii cloud, vizitați instrumentul nostru de comparație la îndemână pentru a afla mai multe despre serviciile comparabile.

Infrastructură cloud și servicii complete pe o platformă dedicată oricărui flux de lucru

OCI oferă un set comun de peste 100 de servicii în fiecare regiune cloud. Obțineți toate serviciile de care aveți nevoie – de la containere și VMware la AI – pentru a migra, moderniza, construi și scala infrastructura IT. Automatizați toate fluxurile de lucru, inclusiv aplicațiile și platformele de date existente și noi.

Servicii pentru dezvoltatori

Servicii pentru dezvoltatori

Creați, implementați și gestionați aplicații cloud moderne utilizând instrumente și servicii speciale pentru dezvoltatori.

Servicii de integrare

Servicii de integrare

Serviciile de integrare Oracle Cloud Infrastructure conectează orice aplicație și sursă de date, pentru a automatiza integral procesele și a centraliza gestionarea acestora. O gamă largă de integrări, cu adaptoare preintegrate și personalizare cu nevoie redusă de codare, simplifică migrarea în cloud, precum și operațiunile în medii hibride și multicloud.

Automatizarea proceselor

Gestionarea API-urilor pe întregul ciclu de viață

Bazată pe evenimente

Analytics and BI

Analytics and BI

Obțineți informații de afaceri cuprinzătoare prin intermediul analizelor augmentate, pentru a vă ajuta organizația să crească prin perspective unice.

AI și machine learning

AI și machine learning

Adăugați cu ușurință suport decizional la aplicațiile și fluxurile de lucru cu ajutorul modelor de percepție și decizie preintegrate și al roboților de chat predefiniți sau vă creați și instruiți propriile modele utilizând serviciile noastre pentru știința datelor.

Big Data și Data Lake

Big Data și Data Lake

Obțineți informații noi din toate sursele de date utilizând platforma noastră extinsă, care oferă servicii compatibile cu Spark, Hadoop, Elasticsearch și Kafka, precum și cele mai bune servicii de stocare și gestionare a datelor.

Calcul

Calcul

Capacitate de calcul securizată și flexibilă în cloud, care utilizează de la mașini virtuale (VM) flexibile și servere bare metal de înaltă performanță până la HPC și GPU.

Stocare

Stocare

Soluționați probleme importante de utilizare prin stocarea locală la cerere a obiectelor, fișierelor, blocurilor sau arhivelor.

Containers și Functions

Containers și Functions

Implementați aplicații de microservicii în serviciile de înaltă performanță, gestionate, open source, din Docker, Kubernetes și Fn Functions.

Rețele

Rețele

Conectați-vă în siguranță la o rețea de cloud virtuală, izolată și personalizabilă (VCN) ca esență a implementării proprii a mediului cloud. Transferați date la 25% din costurile cu alți furnizori de cloud.

Open Source Databases

Open Source Databases

HeatWave MySQL este un serviciu de baze de date complet gestionat, alimentat de acceleratorul de interogări în memorie HeatWave integrat. Este unicul serviciu de baze de date în cloud care combină tranzacții, analize și servicii de machine learning într-o singură bază de date MySQL, oferind securizat analize în timp real, fără complexitatea, latența și costul duplicării ETL.

Securitate, trasabilitate și administrare, conformitate și administrarea și organizarea costurilor

Securitate, trasabilitate și administrare, conformitate și administrarea și organizarea costurilor

Vă protejați cele mai prețioase date din cloud cu soluția Oracle pentru securitate și programele de conformitate cuprinzătoare. Oracle oferă vizibilitate și informații bazate pe machine learning pentru a facilita gestionarea la toate nivelurile a pachetului implementat pe orice tehnologie, oriunde.

Infrastructura centrelor de date în cloud la nivel global
50 de regiuni comerciale și guvernamentale | Cloud@Customer | Dedicated Regions | Dispozitive Edge

Infrastructura centrelor de date în cloud la nivel global

Medii securizate, de înaltă performanță, la nivel global, pentru mutarea, construirea și rularea tuturor fluxurilor de lucru. Soluțiile hibride și Edge oferă implementare specializată, funcționare online sau cu conectare intermitentă, latență scăzută și performanțe ridicate, precum și opțiuni de localizare și securizare a datelor.

Disponibilitate servicii

Strategia OCI este de a oferi toate cele peste 100 de servicii cloud din fiecare regiune de cloud public și de cloud dedicat. Anumite servicii specializate sau emergente sunt disponibile doar în anumite regiuni.


Servicii specializate

pentru securitate Disponibilitate
  America de Nord America Latină şi de Sud Europa Orientul Mijlociu și Africa Asia Pacific
Oracle Database@Azure Ashburn, Toronto Frankfurt, Londra, Paris Melbourne
Oracle Database@Google Cloud Ashburn, Salt Lake City Frankfurt, Londra
Oracle Interconnect pentru Google Cloud Ashburn, Montreal Sao Paulo Frankfurt, Londra, Madrid Sydney, Melbourne, Mumbai, Tokyo, Singapore
Oracle Interconnect for Microsoft Azure Ashburn, Phoenix, San Jose, Toronto Vinhedo Amsterdam, Frankfurt, Londra Johannesburg Seul, Singapore, Tokyo
Confidential Computing Ashburn, Phoenix, Toronto Frankfurt, Londra, Newport, Regatul Unit, Zürich Sydney
Data Transfer Service Ashburn, Phoenix Frankfurt, Londra Osaka, Seul, Tokyo
Roving Edge Infrastructure Ashburn, SUA Gov Ashburn Frankfurt
Database Service for Microsoft Azure Ashburn, Phoenix, San Jose, Toronto Vinhedo Amsterdam, Frankfurt, Londra Johannesburg Seul, Singapore, Tokyo

Servicii emergente

pentru securitate Disponibilitate
  America de Nord America Latină şi de Sud Europa Orientul Mijlociu și Africa Asia Pacific
Platformă blockchain Ashburn, Chicago, Montreal, Phoenix, San Jose, Toronto Santiago, Sao Paolo Amsterdam, Frankfurt, Londra, Milano, Zurich Dubai, Jeddah Hyderabad, Mumbai, Osaka, Seul, Singapore, Sydney, Tokyo

Disponibilitatea serviciilor se poate schimba. Este posibil ca SKU-urile să nu fie disponibile în toate regiunile cloud.

Disponibilitatea serviciilor în regiunile guvernamentale

Oracle oferă regiuni de cloud separate pentru a fi utilizate de guvernele din SUA, UK și Australia și de furnizorii lor de servicii. Aceste clouduri guvernamentale oferă securitate şi conformitate de clasă mondială cu performanţe ridicate consecvente şi cu paritate atât pentru servicii, cât şi pentru rate, cu regiunile comerciale în cloud de la Oracle.

Toate serviciile OCI vor fi disponibile în regiunile guvernamentale Oracle după certificarea corespunzătoare, cu excepția anumitor servicii specializate sau incompatibile cu criteriile de certificare. Serviciile din regiunile guvernamentale americane marcate cu un asterisc au fost depuse la JAB sau DISA.

Servicii cloud SUA Gov Est (Ashburn) SUA Gov Vest (Phoenix) SUA DoD Est SUA DoD Nord SUA DoD Vest Regatul Unit Gov Sud (Londra) Regatul Unit Gov Vest (Newport) Guvernul australian (Canberra)
Analytics and BI
Platforma pentru Analiză
da
da
da
da
da
da
da
da
Big Data și Data Lake
Big Data Service
da
da
da
da
da
da
da
da
Data Catalog
da
da
da
da
da
da
da
da
Data Flow
da
da
da
da
da
da
da
da
Calcul
Calcul accelerat cu GPU
da
nu
da
nu
nu
nu
da
nu
Calcul HPC
da
da
da
da
da
nu
da
nu
Calcul
da
da
da
da
da
da
da
da
Containers și Functions
Kubernetes Engine (OKE)
da
da
da
da
da
da
da
da
Registru de containere
da
da
da
da
da
da
da
da
Instanțe container
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
da
Funcții
da
da
da
da
da
da
da
da
Administrarea și organizarea costurilor
Auditare
da
da
da
da
da
da
da
da
Documente de conformitate
nu
nu
nu
nu
nu
da
da
da
Manager de licențe
da
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
Etichetare
da
da
da
da
da
da
da
da
Servicii pentru baze de date
Depozit de date autonom
da
da
da
da
da
da
da
da
Procesarea autonomă a tranzacțiilor
da
da
da
da
da
da
da
da
Bază de date JSON autonomă
da
da
da
da
da
da
da
da
Exadata Database
da
da
da
da
da
da
da
da
Bază de date elementară
da
da
da
da
da
da
da
da
Exadata Cloud@Customer
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
MySQL HeatWave
nu
nu
nu
nu
nu
da
da
da
NoSQL
da
da
da
da
da
nu
nu
da
Serviciu de căutare cu OpenSearch
da
da
da
da
da
nu
nu
nu
Instrumente pentru bazele de date
Management baze de date
da
da
da
da
da
da
da
da
Database Migration
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
da
Autonomous Recovery Service
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
Management Agent
da
da
da
da
da
da
da
da
Servicii pentru dezvoltatori
Registru
da
da
da
da
da
da
da
da
Resource Manager
da
da
da
da
da
da
da
da
Operațiuni de dezvoltare
da
da
da
da
da
da
da
da
Portal API
da
da
da
da
da
da
da
da
Evenimente
da
da
da
da
da
da
da
da
APEX
da
da
da
da
da
da
da
da
Content Management
da
da
da
da
da
da
da
da
Platformă blockchain
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
Registru de artefacte
da
da
da
da
da
da
da
da
Cloud Shell
da
da
da
da
da
da
da
da
Livrare prin e-mail
da
da
da
da
da
da
da
da
Visual Builder Studio
da
da
da
da
da
da
da
da
Verificări ale funcționării
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
Visual Builder
da
da
nu
*
nu
*
nu
*
da
da
da
Java Management
da
da
da
da
da
da
da
da
Integrare
Integrare
da
da
da
da
da
da
da
da
Integrarea datelor
da
da
da
da
da
da
da
da
GoldenGate
da
da
da
da
da
da
da
da
Automatizarea proceselor
da
da
nu
*
nu
*
nu
*
nu
nu
nu
Streaming
da
da
da
da
da
da
da
da
Machine Learning and AI
Anomaly Detection
da
da
nu
nu
nu
da
da
da
Știința datelor
da
da
da
da
da
da
da
da
Asistent digital
da
da
da
da
da
da
da
da
Language
da
da
da
da
da
da
da
da
Media Flow
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
Serviciul Fluxuri de media în streaming
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
Etichetarea datelor
da
da
da
da
da
da
da
da
Prognoză
da
da
nu
nu
nu
nu
nu
nu
Speech
da
da
da
da
da
nu
nu
da
Vision
da
da
da
da
da
nu
nu
nu
Multi-cloud
Database Service for Microsoft Azure
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
Interconnect for Azure
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
Rețele
Rețeaua virtuală în cloud
da
da
da
da
da
da
da
da
FastConnect
da
da
nu
nu
nu
da
da
da
Gestionare DNS
da
da
da
da
da
da
da
da
Echilibrarea sarcinilor
da
da
da
da
da
da
da
da
Network Path Analyzer
da
da
nu
*
nu
*
nu
*
nu
nu
nu
Managementul traficului
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
Accelerarea aplicațiilor web
da
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
Trasabilitate și management
Gestionarea jurnalelor
da
da
da
da
da
da
da
da
Analize pentru înregistrarea jurnalelor
da
da
da
da
da
da
da
da
Notificări
da
da
da
da
da
da
da
da
Monitorizarea performanței aplicațiilor
da
da
da
da
da
da
da
da
Ops Insights
da
da
da
da
da
da
da
da
Monitorizare
da
da
da
da
da
da
da
da
Monitorizarea stivelor
da
da
nu
*
nu
*
nu
*
da
da
da
Securitate
Managementul identității și al accesului
da
da
da
da
da
da
da
da
Security Zones
da
da
da
da
da
da
da
da
Cloud Guard
da
da
da
da
da
da
da
da
Managed Access
da
da
nu
*
nu
*
nu
*
nu
nu
nu
Vulnerability Scanning
da
da
da
da
da
da
da
da
Vault
da
da
da
da
da
da
da
da
Bastion
da
da
da
da
da
da
da
da
Firewall de rețea
da
da
da
da
da
nu
nu
da
Firewall pentru aplicații web
da
da
da
da
da
da
da
da
Guvernanța accesului
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
da
Data Safe
da
da
da
da
da
da
da
da
Identity Cloud Service
da
da
da
da
da
da
da
da
Stocare
Volum în bloc
da
da
da
da
da
da
da
da
Stocare fișiere
da
da
da
da
da
da
da
da
Stocare obiecte
da
da
da
da
da
da
da
da
Stocare în arhivă
da
da
da
da
da
da
da
da
Data Transfer Service
da
da
da
da
da
nu
nu
nu
Gateway pentru spațiu de stocare
nu
nu
nu
nu
nu
da
da
nu
VMware
VMware Solution
da
da
da
da
da
da
da
da

* Serviciile marcate cu asterisc au fost deja transmise către JAB sau DISA.

Disponibilitatea serviciilor în regiunile Oracle EU Sovereign Cloud

Din cauza restricțiilor și garanțiilor privind suveranitatea aplicate Oracle EU Sovereign Cloud, următoarele servicii nu sunt aplicabile:

Următoarele servicii emergente se află într-o fază de lansare:*

Următoarele servicii nu sunt disponibile momentan:*

* Pentru informații suplimentare, contactați-ne.

Începeți să utilizați un cloud distribuit

Aflați mai multe despre cloudul distribuit

Aflați cum ofertele pentru cloudul distribuit ale OCI pot oferi servicii acolo unde aveți nevoie de ele, pentru a îndeplini cele mai stricte cerințe privind reglementarea, rezidența, conformitatea datelor și performanța, cu latență scăzută.

Explorați cloudul distribuit

Contactați departamentul de vânzări

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cloudul distribuit al OCI, inclusiv despre soluțiile pentru mai multe clouduri, publice, hibride și dedicate. Unul dintre experții noștri vă va ajuta.

  • Puteți primi răspunsuri la întrebări precum:

    • Cum pot utiliza OCI din alte clouduri pentru a reduce costurile și a crește scalabilitatea?
    • Pot să-mi modernizez și să-mi consolidez investițiile existente în Oracle dacă nu sunt în cloud?
    • Care sunt opțiunile mele privind rezidența și suveranitatea datelor în cloud?
    • Cum pot avea mai mult control asupra locației și operațiunilor cu datele și aplicațiile mele?