Oracle – Lider al soluțiilor ERP în cloud

Vedeți de ce aleg clienții ERP în cloud de la Oracle, cel mai important furnizor de soluții ERP în cloud.

Spre deosebire de alți furnizori de software, soluțiile noastre ERP s-au bazat pe cloud încă de la început, pentru funcționalitățile modulare de afaceri bazate pe AI. Comunitatea noastră vastă, cu peste 10.200 de clienți Oracle Fusion Cloud ERP și peste 35.000 de clienți Oracle NetSuite1, se bazează pe Oracle pentru a gestiona activitățile lor de afaceri esențiale.

Astfel, acum puteți începe călătoria și puteți îmbunătăți timpul până la obținerea valorii, reducând totodată costurile.

Cel mai bun ERP CIO

Oracle este primul loc, pentru „cel mai puternic ERP”

CIO.com a plasat recent Oracle în fruntea listei celor mai puternici furnizori de soluții ERP, afirmând că Oracle „accelerează puternic, având două produse ERP în cloud”. În articolul din februarie 2022 este recunoscut faptul viziunea Oracle privind viitorul ERP modelează piața.4

Faceți primul pas pentru a migra la Oracle Cloud ERP

Oracle oferă o suită completă de aplicații cloud integrate SaaS, create pe baza infrastructurii de ultimă generație de la Oracle și a tehnologiilor avansate integrate, proiectate pentru a vă desfășura întreaga afacere. Clienții își pot începe imediat transformarea în cloud, indiferent de punctul lor de pornire, indiferent de cel mai complex scenariu de business și de tehnologie.

Mii de clienți din lumea întreagă au încredere în soluția Oracle Cloud ERP. Faceți următorul pas:

Aflați de ce aleg companiile Oracle Cloud ERP în defavoarea concurenței.

Faceți clic pe siglele clienților de mai jos și explorați aceste cazuri de utilizare, care evidențiază modul în care companiile dintr-o gamă largă de domenii au ales Oracle Cloud ERP și Oracle NetSuite în defavoarea concurenței.


1 Sursă: Veniturile Oracle din al treilea trimestru al anului fiscal 2024.

4 https://www.cio.com/article/304902/10-most-powerful-erp-vendors-today.html