Tehnologii Database

Găsiți baza de date potrivită pentru dumneavoastră
Oracle oferă clienților versiuni optimizate din punct de vedere al costurilor și de înaltă performanță ale Oracle Database, cel mai important sistem convergent și multimodel de gestionare a bazelor de date din lume, precum și baze de date MySQL și NoSQL HeatWave. Oracle Autonomous Database, disponibil în Oracle Cloud Infrastructure sau la sediu prin Oracle Cloud@Customer și Dedicated Region, permite clienților să simplifice mediile de baze de date relaționale și să reducă sarcinile de lucru legate de gestionare.

Oracle Database 23ai: Cea mai puternică bază de date din lume pentru AI (3:10)
Urmăriți prezentarea lui Juan Loaiza la Oracle CloudWorld 2024

Urmăriți personal sau online un anunț revoluționar privind viitorul AI + AppDev, marți, 10 septembrie la ora 4 p.m. PT.

De ce ar trebui să alegeți bazele de date Oracle pentru toate nevoile dumneavoastră legate de date?

  • IDC: Oracle Autonomous Database oferă ROI de 417%

    Studiul analiștilor independenți arată că Oracle Autonomous Database oferă economii semnificative și o creștere a ROI cu 417% pe parcursul a cinci ani, fiind necesare doar cinci luni pentru amortizarea investiției.

  • Protejați-vă împotriva breșelor în securitatea datelor

    Evaluați, detectați și preveniți amenințările la adresa securității datelor cu soluțiile de securitate Oracle Database destinate criptării, gestionării cheilor, mascării datelor, controalelor de acces pentru utilizatorii privilegiați, monitorizării activității, cât și auditului. Reduceți riscul unei breșe în securitatea datelor și simplificați și accelerați conformitatea.

  • Utilizați o bază de date unică pentru toate tipurile de date și fluxuri de lucru

    Eliberați dezvoltatorii de aplicații de transformările complexe și datele redundante cu baza de date convergentă de la Oracle.

  • Implementați acolo unde aveți nevoie

    Implementați Oracle Database oriunde este necesar – în centrul dvs. de date, în cloudul public sau în cloudul privat. Aceasta oferă flexibilitate între implementarea în propriul centru de date, atunci când rezidența sau latența sunt esențiale, și implementarea în cloud, atunci când doriți să profitați de scalabilitate și de cel mai larg set de capacități.

  • Simplificați dezvoltarea aplicațiilor

    Simplificați dezvoltarea și implementarea aplicațiilor enterprise cu cea mai cuprinzătoare platformă pentru baze de date și cu aplicații și servicii de date. Creați aplicații SaaS cu CI/CD, baze de date multitenant, Kubernetes, cloud native și tehnologii low-code bazate pe GenAI.

  • Obțineți suveranitatea datelor și scalabilitatea orizontală

    Permiteți baze de date multimodel distribuite la nivel global, scalabile liniar, care îndeplinesc cerințele de suveranitate a datelor și oferă latență redusă și disponibilitate ridicată. Plasați automat datele pe fragmentele dorite, eliminând pregătirea manuală a datelor. Dezvoltatorii pot trata o bază de date partiționată ca pe o singură bază de date logică, simplificând dezvoltarea aplicațiilor.

Alegeți opțiunea de implementare care funcționează cel mai bine pentru dvs.

  • Oracle Database la locația dvs.

    Rulați Oracle Database la locația dvs. pe propriul dvs. hardware. Sau, folosiți Oracle Exadata în centrul dvs. de date pentru cele mai bune performanțe, flexibilitate și robustețe.

  • Tehnologia Oracle Cloud la locația dvs.

    Cea mai bună platformă pentru Oracle Database, livrată în siguranță în spatele firewallului dvs. și administrată de Oracle.

  • Oracle Database pe Oracle Cloud Infrastructure

    Beneficiați de puterea de calcul, de stocarea fizică și de instrumentele care simplifică operațiunile de rutină de gestionare a bazelor de date, precum și de cel mai performant sistem de inginerie Oracle, conceput special pentru rularea bazelor de date în cloud la scară de întreprindere.

  • Oracle Database în medii multicloud

    Aplicațiile de baze de date obțin performanță, scalabilitate și disponibilitate ridicate în Azure prin utilizarea serviciilor Oracle Database, care sunt profund integrate în Azure și care rulează pe Oracle Cloud Infrastructure amplasate în centrele de date Azure.

Ce bază de date este potrivită pentru dvs.?

Mai puțin timp acordat gestionării bazei de date

Oracle Autonomous Database elimină complexitatea utilizării și securizării soluției Oracle Database, oferindu-le în același timp clienților cele mai înalte niveluri de performanță, scalabilitate și disponibilitate.

Produse

Rulați de până la 3 ori mai rapid

Rularea Oracle Database pe Exadata, cea mai rapidă platformă pentru Oracle Database, permite clienților să mărească ratele tranzacțiilor, să accelereze analizele de afaceri și să simplifice gestionarea IT. Soluția Exadata este disponibilă în centrele de date ale clienților și în Oracle Cloud Infrastructure, permițând clienților să atingă cele mai înalte niveluri de performanță pentru bazele de date gestionate de clienți și Oracle Autonomous Database.

Produse

Tehnologia lider în domeniu Oracle Database în centrele de date ale clienților

Oracle Database poate fi implementată on-premises atunci când clienții au probleme privind rezidența datelor și latența rețelei. Implementările Cloud@Customer permit găzduirea celei mai recente tehnologii Oracle Cloud, inclusiv Exadata și Autonomous Database, în centrul de date al clientului.

Produse

Coordonați upgrade-urile bazelor de date și ale aplicațiilor

Clienții cu aplicații care depind de anumite versiuni Oracle Database, au control deplin asupra versiunilor pe care le rulează și asupra momentului în care aceste versiuni se schimbă.

Produse

Accelerați dezvoltarea aplicațiilor axate pe JSON

Oracle Database sprijină pe deplin dezvoltarea aplicațiilor fără structură fixă, utilizând modelul de date JSON pentru a mări productivitatea dezvoltator. Utilizați Oracle Database API pentru MongoDB, pentru a dezvolta și rula aplicații MongoDB cu Oracle Database – on-premises și în cloud.

Produse

Cea mai populară bază de date open source din lume în Oracle Cloud

Îmbunătățiți performanța interogărilor MySQL cu ordine de mărime și obțineți analize în timp real pentru datele dvs. tranzacționale – fără complexitatea, latența, riscurile și costurile duplicării ETL (extract, transform, load) într-o bază de date analitică separată. Îmbunătățiți securitatea datelor și implementați aplicații HeatWave bazate pe MySQL în Oracle Cloud Infrastructure (OCI), Amazon Web Services (AWS) sau Microsoft Azure.

Produse

Răspuns cu latență scăzută și scalare flexibilă

Oracle NoSQL îi ajută pe dezvoltatori să își mărească productivitatea utilizând un document de susținere gestionat Cloud Service și modele de date cu valori cheie.

Produse

Tehnologii de baze de date în Oracle Cloud

O soluție pentru baze de date cu adevărat automatizată

Oracle Autonomous Database este o soluție multifuncțională de baze de date în cloud, pentru piețe de date, lacuri de date, raportare operațională și procesare în loturi a datelor. Oracle utilizează machine learning pentru a automatiza complet toate activitățile de rutină legate de bazele de date, asigurând niveluri superioare de performanță, fiabilitate, securitate și eficiență operațională.

Produse

Management robust al datelor cu o complexitate minimă

Oracle Exadata este o soluție cu disponibilitate ridicată și extrem de performantă; aceasta este cea mai sigură arhitectură pentru rularea Oracle Database. Exadata poate reduce amprenta centrului dumneavoastră de date și poate scurta perioada necesară ajungerii pe piață pentru fluxurile de lucru esențiale desfășurării activității.

Produse

Forța Exadata Cloud în centrele de date ale clienților

Oracle Exadata Cloud@Customer îmbină performanțele Oracle Exadata cu simplitatea, flexibilitatea și accesibilitatea unui serviciu gestionat pentru baze de date, în centrele de date ale clienților. Reprezintă cea mai simplă modalitate de mutare a bazelor de date existente Oracle în cloud, deoarece oferă compatibilitate completă cu sistemele Exadata existente și cu Exadata Cloud Service. De asemenea, Exadata Cloud@Customer respectă cerințele clienților privind suveranitatea datelor și conectivitatea cu latență mică la resursele existente ale centrului de date, permițându-le să obțină o centralizare mai bună a bazei de date, comparativ cu alte servicii on-premises pentru baze de date în cloud.

Produse

Construiți, scalați și securizați baze de date în cloud

Oracle Base Database Service le permite organizațiilor să creeze și să gestioneze instanțe Oracle Database cu funcții complete în Oracle Cloud Infrastructure (OCI). Echipele IT configurează bazele de date pe mașini virtuale cu volume de stocare în blocuri, care oferă servicii de baze de date în cloud economice printr-o varietate de ediții Oracle Database.

Produse

Rulați serviciile Oracle Database în Microsoft Azure

Oracle Database@Azure le permite organizațiilor să ruleze sarcinile de lucru acolo unde doresc, să se modernizeze și să inoveze cu serviciile Oracle și Azure și să simplifice achiziția și managementul soluțiilor cloud. Clienții pot combina serviciile Azure alese de ei cu Oracle Autonomous Database și cu Oracle Exadata Database Service, servicii OCI care sunt profund integrate și colocalizate în centrele de date Azure.

Caracteristici

  • Cel mai înalt nivel de performanță, scalare și disponibilitate Oracle Database, care utilizează infrastructura Oracle Exadata
  • Prețuri și funcții echivalente cu OCI, inclusiv Oracle Real Application Clusters
  • Simplitatea, securitatea și latența unui singur mediu de operare în cadrul Azure, inclusiv managementul federalizat al identității și accesului pentru serviciile de baze de date cu Microsoft Entra ID.
  • Jurnalele, metricile și evenimentele serviciilor Oracle Database sunt disponibile direct în Azure, pentru a simplifica monitorizarea și depanarea.
  • Posibilitatea de a achiziționa prin Azure Marketplace cu actualele acorduri Azure și de a utiliza licențele Oracle Database actuale și acordurile de licență nelimitate

Bază de date MySQL unică pentru OLTP și OLAP

HeatWave MySQL este singurul serviciu care le permite administratorilor de baze de date și dezvoltatorilor de aplicații să ruleze sarcini de lucru OLTP și OLAP direct din baza lor de date MySQL. Acest lucru elimină necesitatea unui transfer și a unei integrări complexe a datelor cu o bază de date cu analize separată, care necesită mult timp și este costisitoare.

Produse

Disponibilitate ridicată, flexibilitate a modelului de date, scalabilitate elastică

Oracle NoSQL Database Cloud Service oferă transferuri la cerere și aprovizionare bazată pe stocare, ce permite modele de date pentru documente, coloane și valori cheie, toate având garanția unor tranzacții flexibile.

Produse

10 septembrie 2024

Viitorul dezvoltării de aplicații utilizând noile inovații AI în Autonomous Database

George Lumpkin, vicepreședinte, managementul produselor, Oracle

Cu Autonomous Database și cele mai recente inovații ale sale, acum este mai ușor și mai rapid să creați aplicații care utilizează interfețe pentru limbaj uman bazate pe AI și date axate pe oameni. Bun venit în viitorul dezvoltării aplicațiilor enterprise cu infrastructura GenDev axată pe AI, care este astăzi aici, gata să transforme modul în care inovați.

Resurse

documentation

Accesați biblioteca de documentație a bazei de date

Accesați suita completă de documentație pentru cea mai recentă versiune Oracle Database.

Învățare în cloud

Dezvoltați-vă aptitudinile pentru bazele de date

Oracle University oferă soluții de învățare pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile în cloud și să vă certificați expertiza. Aflați mai multe despre trainingul și certificarea pe care vă puteți baza pentru a asigura succesul organizației.

comunitatea clienților

Programul Ask TOM

Profitați în fiecare lună de instruire gratuită, instrucțiuni și sesiuni de întrebări și răspunsuri cu experți Oracle.

Aflați ce spun clienții noștri

sigla Gartner

Recenzii ale colegilor dumneavoastră corporatiști - verificate de Gartner

sigla TrustRadius

Software-ul și serviciile cu cele mai bune evaluări, conform recenziilor detaliate ale unor utilizatori verificați.

sigla G2

Software și servicii pentru companii, pe baza evaluărilor utilizatorilor și datelor de pe rețelele de socializare.

Începeți să utilizați Oracle Database


Încercați Oracle Cloud Free Tier

Creați, testați și implementați gratuit aplicații în Oracle Cloud.


Organizați un atelier

Organizați o gamă largă de laboratoare și ateliere și experimentați în direct cea mai bună tehnologie a noastră.


Obțineți certificarea

Accesați instruirea și certificările online pentru serviciile Oracle Database Cloud.


Contactați departamentul de vânzări

Doriți să aflați mai multe? Contactați unul dintre experții noștri de top din domeniu.