Aplicații Oracle Cloud

Proiectată pentru schimbare. Creată pentru dvs.

Suita noastră completă de aplicații cloud SaaS cu inteligență artificială încorporată aduce procese coerente și o sursă de informaţii unică în cadrul celor mai importante funcții de afaceri – de la planificarea resurselor întreprinderii, gestionarea lanțului de aprovizionare și gestionarea capitalului uman până la publicitate și experiența clienților. Aplicațiile vă ajută să îmbunătățiți interacțiunile cu clienții, să creșteți flexibilitatea companiei și să reacționați la schimbare mult mai rapid.

Compania Oracle desemnată lider în The Forrester WaveTM: Human Capital Management, Q2 2023

Oracle Fusion Cloud Human Capital Management a fost unul dintre cei trei lideri și a primit cel mai mare punctaj la categoria de oferte curente.

Ghidul Oracle Cloud Applications pentru liderii din IT și afaceri

Beneficiați de inovații continue, de performanță îmbunătățită și de securitate sporită. Aflați mai multe din Cele 6 principii pentru îmbunătățirea afacerii cu platforma Oracle.

Gartner® a desemnat compania Oracle drept lider în domeniul sistemelor de management al transporturilor, pentru a 16-a oară

Aflați de ce Gartner® a desemnat compania Oracle drept lider în clasamentul Magic Quadrant™ 2023, în domeniul sistemelor de management al transporturilor.*

Gartner® a desemnat compania Oracle drept lider în domeniul automatizării forței de vânzări pentru al șaselea an consecutiv

Aflați de ce Gartner a desemnat compania Oracle drept lider în raportul Magic Quadrant™ 2022 privind automatizarea forței de muncă.**


Ați venit aici pentru dezvoltarea aplicațiilor? Căutați Java?

Strategia analitică pentru aplicațiile Oracle Cloud Strategia analitică pentru aplicațiile Oracle Cloud

Un ghid de analize pentru liderii de business.

De ce apreciază clienții aplicațiile Oracle Cloud

Nu toate cloudurile sunt la fel. Aplicațiile Oracle Fusion Cloud vă pot oferi tot ce vă trebuie pentru a vă optimiza afacerea, pentru a lua decizii mai rapide și mai bune și pentru a fi cu un pas înaintea schimbării. Cele mai bune aplicații din gamă pentru întreaga dvs. afacere – în orice domeniu, infrastructură cloud de ultimă generație, proiectată pentru aplicații SaaS, toate pe o platformă de aplicații bazată pe standarde, pentru a extinde, a personaliza și a integra cu ușurință aplicațiile.

Vizualizați toate aplicațiile Oracle

Explorați aplicațiile Oracle

Enterprise Resource Planning

Descoperiți cum soluțiile de servicii cloud pentru planificarea resurselor întreprinderii (ERP) vă pot pregăti afacerea pentru viitor în domenii precum contabilitate, analiză, consolidare, planificare, achiziții, proiecte și raportare.

Managementul capitalului uman

Descoperiți modul în care liderii de resurse umane iau decizii mai rapide și mai inteligente cu soluțiile de resurse umane de la Oracle pentru a stimula implicarea, productivitatea și valoarea afacerilor pentru organizații și pentru oamenii din cadrul acestora.

Supply Chain Management & Manufacturing

Descoperiți modul în care soluțiile Supply Chain Management & Manufacturing (SCM) de la Oracle contribuie la promovarea inovației și transformă lanțurile de aprovizionare tradiționale în lanțuri de valoare flexibile și integrate.

Marketing

Descoperiți felul în care soluțiile de marketing digital susțin experiențele pe toate canalele ale marketerilor B2B și B2C pentru a promova vânzările, marca și pentru a asigura loialitatea clienților. Oracle Marketing sprijină automatizarea activităților de marketing pentru o organizare pe toate canalele.

Vânzări

Descoperiți cum soluțiile Oracle Sales depășesc automatizarea forței de vânzare pentru a vă optimiza angajamentele de vânzări printr-un set cuprinzător de funcții care consolidează relațiile cu clienții și stimulează evoluția afacerilor.

Asistență

Descoperiți cum soluțiile Oracle Service vă ajută să vă diferențiați marca, oferind interacțiuni și servicii de asistență pentru clienți automate, personalizate, pe toate canalele și bazate pe cunoștințe.

Realizările clienților cu aplicațiile Oracle

Vedeți toate relatările clienților

Aflați cum companiile de top din toată lumea au încredere în Oracle pentru a îndeplini funcții esențiale pentru derularea afacerii.

De ce afacerea dumneavoastră are nevoie de aplicații moderne în cloud mai mult ca niciodată

Yaldah Hakim Rashid, director de marketing pentru produsul Cloud Applications

Evenimentele recente ne-au reamintit un adevăr fundamental: lumea nu încetează niciodată să se schimbe. Tulburările economice și sociale (care apar adesea pe neașteptate) vă pot forța brusc să reconsiderați fiecare aspect al afacerii dumneavoastră. Clienții dvs. sunt o altă sursă de schimbare, cerându-vă să răspundeți nevoilor lor în evoluție rapidă cu produse mai noi, prețuri mai bune și servicii mai rapide și mai eficiente pentru clienți.

Bloguri SaaS recomandate

Vizualizați tot
Seria Oracle Playbook

Am compilat secretele Oracle legate de strategia privind oamenii, procesele și sistemele. Și dorim să le împărtășim cu dvs.

Începeți, instruiți-vă, conectați-vă și țineți pasul cu noile caracteristici.

* Gartner® Magic Quadrant™ for Cloud ERP for Product-Centric Enterprises, 2023, publicat: 3 octombrie 2023. Analişti: Greg Leiter, Robert Anderson, Dixie John, Tomas Kiensat, David Penny.

** Gartner® Magic Quadrant™ for Cloud HCM Suites for 1,000+ Employee Enterprises, publicat: 18 octombrie 2023. Analiști: Ranadip Chandra, Sam Grinter, Ron Hanscome, Chris Pang, Anand Chouksey, Josie Xing, Harsh Kundulli, David Bobo, Laura Gardiner, Hiten Sheth, Jackie Watrous, Travis Wickesberg.

Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu descris în publicațiile sale de cercetare și nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să selecteze doar furnizorii cu cele mai înalte calificative sau alte denumiri. Studiile publicate de Gartner constau în opiniile organizației de cercetare Gartner și nu se reprezintă afirmații de netăgăduit. Gartner nu oferă nicio garanție expresă sau implicită cu privire la acest studiu, inclusiv garanții și condiții implicite de vandabilitate sau adecvare pentru un anumit scop.

Acest grafic a fost publicat de Gartner, Inc. ca parte a unui studiu mai amplu și trebuie evaluat în contextul întregului document. Documentul Gartner este oferit la cerere de compania Oracle.

GARTNER este marcă comercială și de servicii, iar MAGIC QUADRANT este marcă comercială înregistrată aparținând Gartner, Inc. și/sau filialelor sale din SUA și de pe plan internațional, fiind utilizate aici în baza unei permisiuni. Toate drepturile rezervate.