Oracle Cloud Infrastructure (OCI)

Cloud de ultimă generație, conceput pentru a rula orice aplicație, mai rapid și mai sigur, pentru mai puțin.

O nouă căutare în OCI pe bază de AI, cu OpenSearch 2.11

Dezvoltatorii pot încorpora acum căutarea cu AI semantic și generativ în aplicațiile lor, precum și în dashboardurile pentru trasabilitate și analize de securitate.

Oracle Database@Google Cloud

Accelerați inovația și migrarea în cloud cu serviciile de baze de date Oracle care rulează în Google Cloud. Creați și modernizați rapid aplicații cu funcționalități precum Oracle Database 23ai AI Vector Search și Google Vertex AI.

OCI oferă AI suveran la nivel mondial

Răspundeți nevoilor de suveranitate a AI cu cloud-ul distribuit al Oracle. Implementați întreaga stivă AI de la Oracle în cloud-ul public sau în centrul dvs. de date pentru un control sporit al datelor și al infrastructurii AI.

Urmăriți la cerere OCI la CloudWorld

Explorați la cerere, până pe 14 octombrie, prezentările pentru personalul de decizie și peste 100 de sesiuni pentru a afla despre cele mai recente inovații în cloud, inclusiv despre planificare, cele mai bune practici și multe altele.

Prezentare Oracle CloudWorld

Clay Magouyrk: „în cloudul dvs., rulați așa cum doriți”

Vicepreședintele executiv al Oracle Cloud Infrastructure discută despre performanțele ridicate, flexibilitatea și securitatea OCI.

Un cloud distribuit, care se poate afla oriunde aveți nevoie de el

Singurul cloud care oferă servicii cloud complete în întreaga lume, în clouduri sau în centrul dvs. de date.


1. Mai multe clouduri

Faceți ca mai multe clouduri să funcționeze ca unul singur. Oracle oferă integrare directă a bazei de date cu Microsoft Azure, precum și interconectare de înaltă performanță.

Aflați mai multe despre multicloud

2. Cloud public

Singurul cloud care oferă un set de servicii și prețuri scăzute consecvente în toate regiunile cloud publice comerciale și guvernamentale.

Aflați mai multe despre cloudul public
Cloud distribuit

3. Cloud hibrid

Soluții cloud de încredere pentru aproape orice locație, inclusiv Oracle Exadata Cloud@Customer, o bază de date ca serviciu optimizată, implementată deja în peste 60 de țări.

Aflați mai multe despre cloudul hibrid

4. Cloud dedicat

OCI Dedicated Region și Oracle Alloy sunt singurele produse care oferă peste 100 de servicii cloud la prețuri de cloud public, exclusiv în centrele dvs. de date.

Aflați mai multe despre cloudul dedicat

Aflați cum să profitați la maximum de AI pentru business-ul dumneavoastră
la un Forum Oracle Data & AI.

Infrastructură cloud și servicii complete pe o platformă dedicată oricărui flux de lucru

OCI oferă un set comun de peste 100 de servicii în fiecare regiune cloud. Obțineți toate serviciile de care aveți nevoie – de la containere și VMware la AI – pentru a migra, moderniza, construi și scala infrastructura IT. Automatizați toate fluxurile de lucru, inclusiv aplicațiile și platformele de date existente și noi.

Servicii pentru dezvoltatori

Servicii pentru dezvoltatori

Creați, implementați și gestionați aplicații cloud moderne utilizând instrumente și servicii speciale pentru dezvoltatori.

Servicii de integrare

Servicii de integrare

Serviciile de integrare Oracle Cloud Infrastructure conectează orice aplicație și sursă de date, pentru a automatiza integral procesele și a centraliza gestionarea acestora. O gamă largă de integrări, cu adaptoare preintegrate și personalizare cu nevoie redusă de codare, simplifică migrarea în cloud, precum și operațiunile în medii hibride și multicloud.

Automatizarea proceselor

Gestionarea API-urilor pe întregul ciclu de viață

Bazată pe evenimente

Analytics and BI

Analytics and BI

Obțineți informații de afaceri cuprinzătoare prin intermediul analizelor augmentate, pentru a vă ajuta organizația să crească prin perspective unice.

AI și machine learning

AI și machine learning

Adăugați cu ușurință suport decizional la aplicațiile și fluxurile de lucru cu ajutorul modelor de percepție și decizie preintegrate și al roboților de chat predefiniți sau vă creați și instruiți propriile modele utilizând serviciile noastre pentru știința datelor.

Big Data și Data Lake

Big Data și Data Lake

Obțineți informații noi din toate sursele de date utilizând platforma noastră extinsă, care oferă servicii compatibile cu Spark, Hadoop, Elasticsearch și Kafka, precum și cele mai bune servicii de stocare și gestionare a datelor.

Calcul

Calcul

Capacitate de calcul securizată și flexibilă în cloud, care utilizează de la mașini virtuale (VM) flexibile și servere bare metal de înaltă performanță până la HPC și GPU.

Stocare

Stocare

Soluționați probleme importante de utilizare prin stocarea locală la cerere a obiectelor, fișierelor, blocurilor sau arhivelor.

Containers și Functions

Containers și Functions

Implementați aplicații de microservicii în serviciile de înaltă performanță, gestionate, open source, din Docker, Kubernetes și Fn Functions.

Rețele

Rețele

Conectați-vă în siguranță la o rețea de cloud virtuală, izolată și personalizabilă (VCN) ca esență a implementării proprii a mediului cloud. Transferați date la 25% din costurile cu alți furnizori de cloud.

Open Source Databases

Open Source Databases

HeatWave MySQL este un serviciu de baze de date complet gestionat, alimentat de acceleratorul de interogări în memorie HeatWave integrat. Este unicul serviciu de baze de date în cloud care combină tranzacții, analize și servicii de machine learning într-o singură bază de date MySQL, oferind securizat analize în timp real, fără complexitatea, latența și costul duplicării ETL.

Securitate, trasabilitate și administrare, conformitate și administrarea și organizarea costurilor

Securitate, trasabilitate și administrare, conformitate și administrarea și organizarea costurilor

Vă protejați cele mai prețioase date din cloud cu soluția Oracle pentru securitate și programele de conformitate cuprinzătoare. Oracle oferă vizibilitate și informații bazate pe machine learning pentru a facilita gestionarea la toate nivelurile a pachetului implementat pe orice tehnologie, oriunde.

Infrastructura centrelor de date în cloud la nivel global
50 de regiuni comerciale și guvernamentale | Cloud@Customer | Dedicated Regions | Dispozitive Edge

Infrastructura centrelor de date în cloud la nivel global

Medii securizate, de înaltă performanță, la nivel global, pentru mutarea, construirea și rularea tuturor fluxurilor de lucru. Soluțiile hibride și Edge oferă implementare specializată, funcționare online sau cu conectare intermitentă, latență scăzută și performanțe ridicate, precum și opțiuni de localizare și securizare a datelor.

Rulați infrastructura IT ușor și mult mai ieftin

Explorați prețurile OCI

Economisiți bani fără angajamente inițiale inflexibile. Spre deosebire de soluțiile altora, OCI are același preț scăzut în toate regiunile cloud, inclusiv cele guvernamentale și dedicate. Oferim caracteristici inovatoare, cum ar fi calculul flexibil, spațiul de stocare cu ajustare automată și taxe de extragere a datelor de până la 10 ori mai mici, precum și instrumente și rapoarte gratuite, pentru a elimina plățile suplimentare inutilă și surprizele din facturi. De asemenea, sunt disponibile reduceri pentru angajamentele de utilizare, portabilitatea licenței pentru software și recompense pentru fidelitate.

NETWORK

1/4

Costul pentru lățimea de bandă de ieșire1

COMPUTE

> 3 ori

Raport preț-performanță mai bun2

STORAGE

20X

IOPS de bază la jumătate de preț3

Comparația prețurilor la 9 aprilie 2023
1. Prețuri pentru OCI Network
2. Prețuri pentru OCI Compute
3. Prețuri pentru OCI Storage

Infrastructură și aplicații în cloud oriunde

Oracle Cloud acoperă 50 de regiuni cloud comerciale și guvernamentale interconectate. Spre deosebire de alți furnizori, fiecare regiune oferă un set consecvent de peste 100 de servicii Oracle Cloud Infrastructure, cu prețuri consecvent mici la nivel mondial. Pentru asistență suplimentară privind strategiile cloud ale clienților, Oracle Cloud oferă, de asemenea, o suită completă de Oracle Cloud Applications și interconectare directă cu Microsoft Azure.

Harta distribuției la nivel global a centrelor de date Oracle Cloud, detalii mai jos

Centrele de date Oracle sunt distribuite în întreaga lume.

Centrele de date Oracle după regiune
Regiune Regiuni curente Regiuni viitoare Azure Interconnect
America de Nord 13 0 4
America de Sud 5 0 1
Europa 15 0 3
Orientul Mijlociu și Africa 6 2 1
Asia Pacific 10 0 3

Soluții tehnologice pentru orice domeniu

Rezolvați problemele organizației dvs., luați decizii bazate pe date și creșteți eficiența folosind soluții OCI create special.

Deutsche Bank utilizează Oracle Exadata Cloud@Customer pentru a reduce consumul de energie cu 50%.
  • Infrastructură cloud pentru servicii financiare

    Instituțiile de servicii financiare beneficiază de platforma OCI multicloud securizată, fiabilă și extrem de scalabilă, care oferă servicii robuste și o infrastructură AI accelerată și cele mai multe opțiuni de implementare pentru a vă îndeplini cerințele privind rezidența datelor.

  • Oracle Exadata Cloud@Customer

    Îndepliniți toate obiectivele de afaceri și tehnologice ale implementării bazei de date on-premises în cloud folosind Oracle Exadata Cloud@Customer.

O corporație din domeniul sănătății își extinde implementarea EMR pe OCI în 300 de filiale, pentru a reduce cheltuielile IT cu 25%.
  • Infrastructură cloud pentru domeniul sănătății

    Beneficiați de o singură platformă unificată pentru a rula toate fluxurile de lucru – de la aplicațiile vechi până la serviciile care utilizează AI/ML – aferente îngrijirii sănătății, astfel încât să îmbunătățiți experiența pacienților, să reduceți costul asistenței medicale și să practicați medicina de precizie.

  • Modernizați-vă compania de asistență medicală

    Valorificați datele – utilizați toate sursele de date disponibile pentru a îmbunătăți rezultatele pacienților și a oferi o experiență de îngrijire medicală perfectă.

Statul Kansas își implementează sistemul esențial KEES Health and Human Services (HHS) într-un singur weekend.
  • Oracle Cloud pentru activități guvernamentale

    Multe comunități de apărare, de informații și instituții guvernamentale civile de pe tot globul se bazează pe Oracle Cloud for Government pentru a se moderniza și a inova mai rapid, astfel încât să își îndeplinească mai bine misiunea. Oracle Cloud oferă cea mai bună securitate și conformitate din lume, înaltă performanță în mod constant și prețuri accesibile și predictibile.

  • Oracle Cloud Isolated Region

    Fiind dedicată deservirii instituțiilor guvernamentale și protejării misiunilor de apărare de pe tot cuprinsul globului, această soluție cloud inovatoare include o infrastructură complet integrată cu IaaS/PaaS/SaaS și cu cel mai bun raport preț-performanță.

O mare companie de telecomunicații apelează la OCI pentru a migra 8.000 de fluxuri de lucru și a reduce timpul de așteptare pentru serviciul clienți cu 50%.
  • Oracle pentru companiile de telecomunicații

    Oracle Cloud pentru companiile de telecomunicații este un set cuprinzător de soluții cloud create pe OCI pentru a ajuta companiile de telecomunicații să devină mai flexibile, să reducă investițiile de capital și costurile operaționale și să stabilească o bază flexibilă pentru inovare.

  • Rulați orice aplicație IT și OSS/BSS cu 50% mai rapid la un cost mai mic

    Utilizați grupurile de baze de date și I/O masive ale Oracle pentru a menține medii cu inactivitate aproape inexistentă, îmbunătățind totodată performanța cu cel puțin 50% față de cea on-premises sau cu alte clouduri.

Începeți să utilizați OCI

Încercați peste 20 de servicii de cloud Always Free (întotdeauna gratuit) și multe alte servicii oferite cu versiunea gratuită timp de 30 de zile

Oracle oferă o versiune Free Tier pe o perioadă nelimitată pentru peste 20 de servicii, precum Autonomous Database, Arm Compute și Storage, precum și credite gratuite în valoare de 300 USD pentru încercarea altor servicii în cloud. Obțineți detaliile și înscrieți-vă astăzi pentru contul dvs. gratuit.

  • Ce este inclus în Oracle Cloud Free Tier?

    • 2 baze de date autonome, cu câte 20 GB fiecare
    • Mașini de calcul virtuale AMD și Arm
    • 200 GB de spațiu total de stocare în blocuri
    • 10 GB spațiu de stocare obiecte
    • 10 TB transfer de ieșire a datelor pe lună
    • Peste 10 servicii Always Free
    • Credite gratuite în valoare de 300 USD pentru a încerca mai multe timp de 30 de zile

Învățați cu ajutorul îndrumării pas cu pas

Testați o gamă largă de servicii OCI cu ajutorul tutorialelor și laboratoarelor practice. Fie că sunteți dezvoltator, administrator sau analist, vă putem ajuta să aflați cum funcționează OCI. Multe laboratoare rulează pe Oracle Cloud Free Tier sau pe un mediu de laborator gratuit, oferit de Oracle.

Explorați peste 150 de metode

Aflați cum implementează arhitecții și alți clienți ai noștri o gamă largă de fluxuri de lucru, de la aplicații enterprise până la HPC și de la microservicii până la lacuri de date. Cunoașteți cele mai bune practici și aflați opiniile altor clienți arhitecți din seria noastră Built & Deployed, apoi chiar implementați mai multe fluxuri de lucru cu ajutorul funcției noastre „click to deploy” sau direct din depozitul nostru GitHub.

Arhitecturi populare

  • Apache Tomcat cu serviciul MySQL Database
  • Oracle Weblogic on Kubernetes cu Jenkins
  • Medii de machine learning (ML) și AI
  • Tomcat pe Arm cu Oracle Autonomous Database
  • Analiza fișierelor jurnal cu stivă ELK
  • HPC cu OpenFOAM

Explorați seria noastră de evenimente informative, care prezintă cele mai recente anunțuri, conversații cu clienții, informații specifice produsului, sesiuni tehnice și laboratoare practice.

Contactați departamentul de vânzări

Doriți mai multe detalii despre Oracle Cloud Infrastructure? Unul dintre experții noștri vă va ajuta.

  • Puteți primi răspunsuri la întrebări precum:

    • Ce fluxuri de lucru rulează cel mai bine pe OCI?
    • Cum pot profita la maximum de toate investițiile mele în Oracle?
    • Cum se compară OCI cu alți furnizori de soluții de calcul în cloud?
    • Cum poate sprijini OCI realizarea obiectivelor IaaS și PaaS?