Řešení Oracle Human Capital Management (HCM)

Oracle Fusion Cloud HCM je ucelené cloudové řešení, které propojuje všechny procesy v oblasti personalistiky – a každého člověka – v celém podniku. Pomůžeme vám vytvořit komunitu, kde se lidé cítí oceněni, vyslyšeni a mají pocit, že někam patří. Díky jednotnému uživatelskému prostředí, datovému modelu, bezproblémovým procesům a infrastruktuře s umělou inteligencí vám řešení Oracle Cloud HCM pomůže nově definovat to nejlepší pro vaše lidi.

Připojte se k nám na Oracle CloudWorld v Las Vegas, 9.–12. září 2024.

Oznámení produktu Oracle Activity Centers

Podívejte se, jak se uživatelské prostředí přizpůsobené konkrétní osobě zaměřuje na úkoly, které jsou pro danou roli zaměstnance nejdůležitější, a pomáhá tak zvyšovat efektivitu a zlepšovat výsledky.

Představení přímých žádostí pro Oracle Recruiting

Přečtěte si, jak naše nejnovější inovace v oblasti náboru snižuje odliv uchazečů a rozšiřuje fond talentů.

Využijte potenciál umělé inteligence ke zlepšení pracovního prostředí a výkonnosti zaměstnanců

Zjistěte, jak generativní umělá inteligence v řešení Oracle Cloud HCM pomáhá zvyšovat kvalitu práce s uchazeči, podporovat zapojení zaměstnanců a vést je pracovními postupy.

Získejte ze svých investic do talentů maximum

Slaďte svou strategii pro talenty s vyvíjejícími se podnikovými potřebami, zlepšete nábor a nástup do zaměstnání a zvyšte výkonnost a míru udržení zaměstnanců pomocí Oracle Fusion Cloud HCM.

Společnost Gartner® jmenuje společnost Oracle špičkou v oblasti cloudového HCM již osmým rokem v řadě.

Přečtěte si, proč byla společnost Oracle v roce 2023 ve zprávě Magic Quadrant označena za špičku v oblasti sad řešení HCM Cloud pro podniky s více než 1 000 zaměstnanci a již šestým rokem se umístila úplně napravo v kategorii „Úplnost vize“.*

  • Dosáhněte lepších obchodních výsledků s uživatelským prostředím přizpůsobeným konkrétní osobě

    13. srpna 2024 | 9:00 hod. PT / poledne ET
    Podívejte se, jak personalizované uživatelské prostředí vytvořené pro konkrétní roli zaměstnance zvyšuje jeho produktivitu.

  • Podpořte růst zaměstnanců a celé firmy pomocí řešení Oracle Grow

    20. srpna 2024 | 9:00 hod. PT / poledne ET
    Zjistěte, jak podpořit agilitu a úspěch organizace pomocí dat o dovednostech a schopnostech zaměstnanců v rámci jednoho řešení HCM.

Oracle Fusion Cloud Human Capital Management

Efektivní řízení globální pracovní síly

Plánujte, spravujte a optimalizujte procesy lidí z celého světa pomocí jednoho společného zdroje dat. Lépe se rozhodujte, přizpůsobujte si pracovní prostředí pro zaměstnance a využívejte vysoce konfigurovatelné pracovní postupy, které podporují škálovatelnost a lokalizaci.

Moduly pro personalistiku

Zvládněte každou fázi životního cyklu talentu

Přilákejte ty nejlepší kandidáty, zvyšte produktivitu a zlepšujte rozhodování pomocí komplexního talent managementu. Poptávejte, nabírejte, začleňujte, spravujte výkonnost, rozvíjejte kariéru a plánujte nástupnictví – vše na jednom místě.

Moduly Talent Management

Správa, ochrana a optimalizace vašich pracovních sil

Slaďte podnikovou strategii, snižte riziko porušení smlouvy a nasazujte své pracovní síly s větším přehledem pomocí plně integrovaného řešení, které propojuje správu času, práce a dovolených s mzdovými, finančními a osobními údaji.

Moduly pro Workforce Management

Vyplácení mezd zaměstnancům kdekoli na světě

Zjednodušte způsob výplat zaměstnancům pomocí vysoce konfigurovatelného řešení, které je plně sjednoceno s řešením Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM) pro efektivní a kompatibilní zpracování mezd po celém světě – bez ohledu na odvětví, velikost společnosti nebo typy pracovníků.

Řešení
  • Oracle Payroll Interface
  • Oracle Payroll Connect
  • Oracle Payroll Core

Využijte klíčové informace o pracovních silách, aby se lidé mohli rychle rozhodovat

Rozšiřte hodnotu svých dat pomocí připravených a přizpůsobitelných analytických nástrojů, abyste mohli rychle sledovat, sladit a jednat podle kritických přehledů pracovních sil. Snadno rozšiřujte data třetích stran a spolupracujte s týmy prostřednictvím zasílání zpráv v produktech, abyste rychle získali odpovědi.

Moduly pro analýzu lidských zdrojů
  • Předpřipravené KPI a řídicí panely
  • Prolnutí geografických a obchodních dat
  • Nástroje pro spolupráci v produktech
  • Předpřipravený datový model a proces
  • Snadné vytváření KPI na míru
  • Jednoduché začlenění dat třetích stran
  • Špičkové zabezpečení
  • Rozšiřitelnost podle potřeb vašeho podnikání

Platforma Oracle ME Prostředí pro zaměstnance

Platforma Oracle ME, která je součástí řešení Oracle Cloud HCM, sjednocuje komunikaci, pracovní postupy, kariérní rozvoj, naslouchání a podporu pracovní síly na jediné otevřené platformě a poskytuje prostředí šité na míru, které v každém probudí člověku to nejlepší.

Produkty prostředí pro zaměstnance

Další informace o řešení Oracle Cloud HCM

Proč zvolit řešení Oracle Cloud HCM?

Osvědčená jednička na trhu v oblasti personalistiky

Jsme hrdí na to, že jsme byli ve zprávách analytiků popisujících personalistiku a finance označeni jako lídr. Toto uznání je dokladem našeho neúnavného zaměření na úspěch zákazníků – pomáhá nám poskytovat inovace, škálovatelnost a zabezpečení, které potřebujete dnes i do budoucna.

Personalizované prostředí pro zaměstnance

Zapojte své zaměstnance pomocí platformy Oracle ME, což je jediná ucelená platforma prostředí pro zaměstnance, která každému zaměstnanci nabízí poradenství na míru a komunikaci a pomáhá jim navázat autentický kontakt s jejich nadřízeným a kolegy.

Pružné personální oddělení a strategie zaměřená na lidi

Přizpůsobte svoji strategii personalistiky na změny v podnikání. Díky nejucelenějšímu řešení HCM, které je součástí jednotného cloudu pro personalistiku, finance, prodej a další agendy, získáte jediný zdroj informací pro přesvědčivá rozhodnutí, jedno prostředí pro zaměstnance, které lze snadno škálovat, a schopnost rychle pozměnit procesy v nejistých dobách.

Důvěryhodný partner pro inovace řešení HCM

Inovace byly vždy součástí DNA společnosti Oracle, ale neděláme to sami. 80 % aktualizací našich produktů vychází ze zpětné vazby od zákazníků. A protože dosahujeme 98% plnění plánovaných závazků, máte jistotu, že své sliby splníme, abyste mohli dostát závazkům vůči svým zákazníkům.

Úspěchy zákazníků s řešením Oracle Human Capital Management

Zobrazit další úspěchy zákazníků

Zdroje pro Human Capital Management

Společnost Oracle na prvním místě v žebříčku Forrester Wave: Human Capital Management, 2. čtvrtletí 2023

Přečtěte si, proč se řešení Oracle Fusion Cloud Human Capital Management umístilo mezi prvními třemi a získalo nejvyšší skóre v kategorii Aktuální nabídka.

Podívejte se, proč je řešení Oracle Fusion Cloud HCM špičkou

Naše řešení HCM byla cloudová od samotného začátku. Neustále se soustředíme na úspěch našich zákazníků – pomáháme jim zajistit inovace, škálovatelnost a bezpečnost, které potřebují dnes i v budoucnu.

Připojte se ke komunitě svých kolegů

Cloud Customer Connect je špičková online komunita cloudu Oracle. S více než 200 000 členy dokáže podporovat vzájemnou spolupráci a sdílení osvědčených postupů, produktových updatech a poskytovat zpětnou vazbu.

Rozvíjejte své dovednosti s řešením Oracle Cloud HCM

Oracle University poskytuje vzdělávání pro zlepšení dovedností v cloudovém prostředí, k ověřování odborných znalostí a rychlejšímu osvojení cloudu při jeho zavádění. Získejte přístup k bezplatnému základnímu školení a akreditaci v programu Oracle Learning Explorer.

* Gartner® Magic Quadrant™ pro sady Cloud HCM Suite pro podniky s 1 000 a více zaměstnanci, Publikováno: 18. října 2023. Analytici: Ranadip Chandra, Sam Grinter, Ron Hanscome, Chris Pang, Anand Chouksey, Josie Xing, Harsh Kundulli, David Bobo, Laura Gardiner, Hiten Sheth, Jackie Watrous, Travis Wickesberg.

GARTNER a Magic Quadrant jsou registrované ochranné známky a servisní značky společnosti Gartner, Inc. a/nebo jejích poboček v USA a v zahraničí a jsou zde použity se svolením. Všechna práva vyhrazena. Společnost Gartner neschvaluje žádné prodejce, produkty ani služby vyobrazené v publikovaných výzkumech, ani nedoporučuje uživatelům technologií vybírat pouze prodejce s nejvyšším hodnocením nebo jinými parametry. Publikace výzkumů společnosti Gartner obsahují pouze názory výzkumné organizace Gartner a neměly by být chápány jako faktická tvrzení. Společnost Gartner se zříká odpovědnosti za veškeré záruky, výslovné i předpokládané, s ohledem na tento výzkum, včetně jakékoli záruky na prodejnost nebo vhodnost k určitému účelu.

Tato grafika byla publikována společností Gartner, Inc. jako součást rozsáhlejšího výzkumného dokumentu a měla by být posuzována v kontextu celého dokumentu. Dokument společnosti Gartner je k dispozici na vyžádání na adrese https://www.oracle.com/human-capital-management/gartner-magic-quadrant/