Zaměstnanci používají technologie ke znovuzískání kontroly.

Téměř 15 000 lidí ve 13 zemích se zúčastnilo průzkumu, který odhalil překvapivá zjištění o dopadech uplynulého roku. Vaši zaměstnanci se stále potýkají s problémy, ale také se kolektivně probudili a obracejí se k technologiím, které jim pomohou definovat jejich budoucnost. Zjistěte, proč je právě teď čas podniknout kroky na podporu vašich zaměstnanců.

Podívejte se na video: Oracle AI@Work 2021 uvnitř (2:14)

AI@Work

82 % lidí věří, že roboti mohou být pro jejich kariéru užitečnější než lidé.

Za poslední rok se mnohé změnilo. V důsledku toho zaměstnanci přehodnotili, co pro ně znamená úspěch, a aktivně se snaží znovu získat kontrolu nad svým životem a kariérou. Naštěstí je tu technologie, která vám pomůže – a zaměstnanci jsou připraveni ji přijmout. Přečtěte si, jak vám technologie, například umělá inteligence, může pomoci zlepšit podporu úspěšnosti zaměstnanců – ať už to definují jakkoli.

AI@Work: Miniseriál

Zaměstnanci změnili svůj pohled na definici úspěchu. Zaměstnavatelé se usilovně snaží držet krok. Zde vám pomohou technologie. Přehrajte si epizody ještě dnes!

1. díl: Narušený život

Narušený život | 1. díl

Pandemie převrátila život naruby. Po více než 18 měsících neutuchajícího pandemického stresu se lidé z celého světa dělí o své zkušenosti, jak se jim daří udržet svůj osobní a profesní život pohromadě... nebo ne.

2. díl: Nová definice úspěchu

Nová definice úspěchu | 2. díl

Máte pocit, že jste se zasekli na místě? Nejste sami. Jak pracovníci přebírají kontrolu nad svou kariérou a hledají práci, která jim přináší více svobody?

3. díl: Zúčtování

Zúčtování | 3. díl

Uprostřed období velké rezignace požadují zaměstnanci od svých zaměstnavatelů větší podporu. Jak pracovníci personalistiky reagují na tento kritický okamžik a jak připravují své týmy na pracovní budoucnost?

4. díl: Člověk a stroj

Člověk a stroj | 4. díl

V rámci vývoje našeho vztahu k technologiím vzniká otázka, jak mohou lidé a stroje spolupracovat způsobem, který podporuje pracovní sílu?

Přečtěte si, jak Oracle Fusion Cloud HCM pomáhá vedoucím personálních oddělení navazovat vztahy se zaměstnanci, zapojovat je a podporovat je.

 

Podpora kariérního růstu zaměstnanců

Oracle Cloud HCM může pracovníkům pomoci znovu získat kontrolu nad jejich kariérou a rozvíjet nové dovednosti, aby udrželi krok s měnícími se potřebami vašeho podnikání.

Dejte zaměstnancům důvod, aby zůstali

Poté, co zaměstnanci pocítili, že jejich dovednosti během pandemie zeslábly, požadují, aby jim zaměstnavatelé pomohli rozvíjet nové dovednosti a získávat nové zkušenosti, které jim umožní růst v rámci organizace.

Strategické vedení

Přečtěte si, co by odborníci z personálních oddělení měli brát v úvahu při zavádění řešení umělé inteligence, a objevte klíčové strategie, které vedou k úspěchu.

Prohlídka produktů

Prozkoumejte řešení HCM a přečtěte si, jak naše technologie zapojuje a podporuje zaměstnance – a umožňuje týmům personálních oddělení hrát strategičtější roli.

Zdroje informací

Předchozí studie

AI@Work – předchozí studie

Nejnovější pokroky v oblasti umělé inteligence (AI) a strojového učení – od konverzačních uživatelských rozhraní po blockchain a Internet of Things – se rychle dostávají do běžných obchodních operací.

Tisk

AI@Work – tisková zpráva

„Poslední rok nastavil nový směr pro budoucnost práce. Překvapivě, mezi stresem, úzkostí a osamělostí globální pandemie, zaměstnanci našli svůj hlas, nabrali sílu a mluví o tom, co chtějí.“
– Yvette Cameron, senior viceprezidentka, Oracle Cloud HCM

CNBC

Na současném trhu práce si stále více pracovníků nechává ohledně kariéry radit od umělé inteligence místo od lidí.

Alicia Doniger, strategický obsah CNBC

Pro pracovníky, kteří v období velkého odcházení vyvolané pandemií přemýšlejí nad svým zaměstnáním, je tu nový důvěryhodný zdroj kariérního poradenství: umělá inteligence.

Ačkoli to ekonomové obtížně vyčíslují, v současném nedostatku pracovních sil hraje roli celospolečenská kariérní krize, což se odráží i v novém průzkumu mezi pracovníky společnosti Oracle. Zjistila, že 93 % lidí se v uplynulém roce zamyslelo nad tím, co je pro ně důležité, a 88 % přemýšlelo o tom, co pro ně znamená úspěch.

Přečíst článek