Exadata Cloud@Customer

Oracle Exadata Cloud@Customer brings the performance, automation, and economics of Exadata Database Service and the fully managed Autonomous Database into enterprise data centers. It’s the simplest way for customers to start using cloud database resources in their data centers and help address strict data residency requirements. Exadata Cloud@Customer incorporates unique optimizations that let Oracle Database workloads run faster with less management and lower costs so organizations can get more value from their data.

Exadata Cloud@Customer video thumbnail

Exadata—The innovation continues: Extreme scale, performance, and value (24:20)

Oznámení databáze Oracle Database 23ai: Vneste do svých dat umělou inteligenci

Larry Ellison a Juan Loaiza diskutují o strategii generativní umělé inteligence, která stojí za databází Oracle Database 23ai.

Oracle Data Platform simplifies end-to-end data management

Oracle Data Platform lets organizations reduce integration complexity and costs while improving data insights.

Bring AI to your data

Run AI Vector Search with Oracle Database 23ai on Exadata Cloud@Customer with Exadata System Software 24ai and offload vector index creation to storage servers with Exadata System Software 24ai to get the performance and scale you need.

Oracle Database World now on demand

Find out how running autonomous and non-autonomous databases on the same Oracle Exadata Cloud@Customer increases operational efficiency and provides developers with a fully managed, self-service database cloud.

Schopnosti Exadata Cloud@Customer

Klíčové odlišující faktory

Jednoduchost databázového cloudu

Vaši uživatelé, vývojáři a zaměstnanci IT pracují efektivněji se samoobslužným a vysoce výkonným řešením Oracle Database Cloud bez správy infrastruktury.

Nezávislost dat

Vaše databáze jsou zabezpečeny za bránami firewall vašeho datového centra, aby splňovaly požadavky na nezávislost, bezpečnost a správu dat.

Automatizované řízení

Experti Oracle používají strojové učení ke správě Exadata Cloud@Customer ve vašem datovém centru a poskytují vám výběr správy vlastních databází, případně vám umožní jejich správu vlastními silami pomocí Autonomous Database.

Výkon databáze

Váš databázový cloud běží rychleji a s vyšší mírou konsolidace díky více než 60 jedinečným funkcím Oracle Database a až 12krát vyššímu IOPS při čtení SQL, 10krát vyšší propustnosti SQL a o 98 % nižší latenci SQL než Amazon Relational Database Service (RDS) na AWS Outposts.

Cenově výhodná řešení cloudu

Exadata Cloud@Customer snižuje náklady na správu systému a Autonomous Database optimalizuje náklady na spotřebu tím, že v reálném čase zvyšuje a snižuje zdroje za ceny předplatného za skutečné použití.

Více informací

Výkon, rozsah a dostupnost Exadata

Kompletní řešení Oracle Database

Provozování databází Oracle Database s optimalizovaným výkonem, efektivitou a škálováním je snazší díky kompletnímu integrovanému řešení, které spravují a opravují experti Oracle Cloud.

Vysoký výkon

Vaše životně důležité OLTP a analytické aplikace běží rychleji, protože dotazy SQL a analýzy Oracle Machine Learning jsou nahrané až na 12 inteligentních úložných serverech se zrychlením I/O operací pomocí trvalé paměti.

Zjednodušená konsolidace databáze

Omezte složitost IT on-premises konsolidací více databází pomocí řešení Oracle Multitenant a 7krát větších databází než RDS na AWS Outposts a dále kombinováním různých typů databází s využitím možností konvergovaných databází Oracle Database.

Nulová ztráta dat a prostoje

Vestavěná odolnost proti chybám a možnosti pro místní a vzdálené zotavení po havárii vám umožňují dosáhnout vyšší dostupnosti pro vaše životně důležité databáze Oracle Database.

Více informací

Autonomous Database

Automatické škálování

Automaticky škálujte spotřebu prostředků nahoru a dolů bez přerušení databázových operací na základě požadavků pracovní zátěže vaší aplikace v reálném čase.

Automatické ladění

Spouštění vašich databází Oracle Database je průběžně analyzováno a vyladěno, aby se optimalizoval výkon databáze pro vývoj aplikací, zpracování výrobních transakcí a pracovní zatížení datového skladu, která se v průběhu času mění.

Automatizované zřizování

Vaše vývojové týmy jsou produktivnější díky cloudu samoobslužných databází, který poskytuje nové datové sklady a vývojové databáze během několika sekund.

Automatická správa chyb a opravy

Chraňte své databáze před výpadky způsobené poruchami, údržbou, uživatelskými chybami a kybernetickými útoky pomocí automatické instalace nejnovějších aktualizací softwaru a bezpečnostních oprav.

Ekonomika plateb za použití

Autonomous Database pomáhá snížit vaše náklady na databázi až o 90 % tím, že vám účtuje pouze skutečnou spotřebu OCPU.

Více informací

Oracle Database Cloud

Konvergovaná databáze

Inovativní aplikace můžete vytvářet pomocí více databázových modelů v Oracle Database bez správy a fragmentace zabezpečení způsobené více jednoúčelovými databázemi.

Konsolidovaná správa databází

Vaše týmy IT pracují efektivněji, protože mohou spravovat až 4 096 databází najednou pomocí Oracle Multitenant, místo správy jednotlivých systémů nebo instancí databáze.

Všechny verze databáze

Zjednodušte svou digitální transformaci sloučením databází pomocí více verzí Oracle Database v jednom systému nebo spuštěním Autonomous Database.

Rychlé zřizování databází

Vaši vývojáři mají přístup k vysoce výkonnému, samoobslužnému databázovému cloudu s rychlým poskytováním plnohodnotných databází, takže už nikdy nebudou muset čekat.

Oracle Machine Learning

Vaši vývojáři mohou do databázových aplikací snadno přidávat funkce machine learning (ML) a vytvářet modely ML až 10krát rychleji bez přesouvání dat.

Více informací

Silné zabezpečení

Obrana do hloubky

Oracle Cloud pomáhá chránit vaše klíčové databáze Oracle Database s více úrovněmi zabezpečení založenými na ML, aby bylo možné identifikovat hrozby v reálném čase a reagovat na ně.

Ucelené šifrování

Privátní data ve vašich databázích Oracle Database jsou chráněna stále zapnutým šifrováním pro data uložená, v pohybu a zálohovaná šifrovacími klíči, které vlastní zákazník.

Požadavky na místo a zabezpečení dat

Řešení Exadata Cloud@Customer vám pomůže splnit požadavky na místo a zabezpečení dat tím, že uchovává všechny informace o databázi v datovém centru.

Kompletní sady oprav od společnosti Oracle

Oracle vytváří kompletní sady oprav a koordinuje jejich rychlé nasazení s vašimi týmy IT tak, abyste snižovali hrozby a rizika bez přerušení podnikání.

Více informací

Vysoká dostupnost

Oracle Maximum Availability Architecture

Maximalizujte dostupnost a ochranu svých dat Oracle Database pomocí osvědčených postupů Oracle Maximum Availability Architecture.

Bez jediného bodu selhání

Umožněte klíčovým databázím Oracle Database pracovat nepřetržitě bez selhání s plnou redundancí serveru, úložiště a sítě Exadata.

Aktivní správa chyb

Autonomous Database na Exadata Cloud@Customer pomáhá zvyšovat dostupnost Oracle Database pomocí umělé inteligence k detekci a nápravě potenciálních problémů, než si toho uživatelé všimnou.

Oracle Real Application Clusters (RAC)

Oracle Exadata Cloud@Customer umožňuje lokální škálování výkonu a vysokou dostupnost vašich databází Oracle Database pomocí Oracle RAC.

Oracle Active Data Guard

Pro zajištění kontinuity činnosti a obnovy po havárii udržuje Active Data Guard synchronizované pohotovostní a replikační databáze Oracle Database ve vašem datovém centru nebo mimo něj.

Více informací

Nižší náklady

Vyšší výkon za OCPU

OCPU na Oracle Exadata Cloud@Customer zajišťuje fyzické jádro CPU místo virtuálních jader jako u jiných služeb, což vám dává až 2krát vyšší výkon na každou databázovou licenci.

Je vyžadováno méně OCPU

Vaše náklady na provozování databází Oracle Database jsou až o 26 % nižší než u jiných cloudových databází on-premises, protože přesouvání zátěže dotazů SQL a dalších operací na úložné servery snižuje množství účtovaných prostředků, které potřebujete.

Flexibilní ceny za předplatné

Optimalizujte inovace a náklady podle vlastního výběru cen licencí typu all-inclusive nebo vlastních licencí a schopnost škálovat spotřebu oběma směry bez přerušení databázových operací.

Méně místní správy

Díky Exadata Cloud@Customer snížíte náklady na správu své databázové infrastruktury až o 69 % nebo s Autonomous Database o 80 % a více.

Více informací

Softwarové funkce

Kontrolní úroveň cloudu

Vaši uživatelé bezpečně poskytují a spravují databáze připojením ke kontrolní úrovni Oracle Cloud Infrastructure pomocí šifrovaného webového prohlížeče, rozhraní příkazového řádku nebo rozhraní REST API.

Smart Scan

Vaše dotazy a analytika SQL náročná na data běží rychleji s inteligentními úložnými servery, které vykládají zpracování z databázových serverů a minimalizují přenosy dat.

Trvalé optimalizace paměti

Latence SQL pro vaše transakční aplikace jsou sníženy až o 90 % díky přímému přístupu k až 18 TB trvalé paměti (PMEM) na serverech sdíleného úložiště bez OS nebo síťových režijních nákladů.

Automatizovaná Resource Management

Vaše databáze neustále běží rychle díky integrované správě I/O prostředků a automatizovanému indexování a ladění Autonomous Database na základě ML.

Hybridní sloupcová komprese

Snižte objem úložiště, které potřebujete k ukládání a načítání datových skladů a archivů databází, až 12x, což je čtyřikrát více než komprese na úrovni úložiště.

Integrovaná ochrana dat

Chraňte své databáze pomocí integrace cloudového ovládacího prvku se Zero Data Loss Recovery Appliance a Database Backup Cloud Service společnosti Oracle.


Formy Exadata Cloud@Customer X8M

Základní systém Exadata X8M

Umožňuje 0 až 48 OCPU s 38TB flash cache NVMe, 74 TB použitelného úložiště a až 1,5 miliony SQL IOPS.

Čtvrtinový rack Exadata X8M

Umožňuje 0 až 100 OCPU s 4,5 TB PMEM, 76 TB flash cache NVMe, 149 TB použitelného úložiště a až 3 miliony SQL IOPS.

Poloviční rack Exadata X8M

Umožňuje 0 až 200 OCPU s 9 TB PMEM, 153 TB flash cache NVMe, 298 TB použitelného úložiště a až 6 miliony SQL IOPS.

Plný rack Exadata X8M

Umožňuje 0 až 400 OCPU s 18 TB PMEM, 307 TB flash cache NVMe, 596 TB použitelného úložiště a až 12 miliony SQL IOPS.

Vysoce výkonná síť

Zrychlete databázové dotazy pomocí interní sítě RDMA s rychlostí 100 Gb/s přes konvergovaný Ethernet a využijte až šestnáct ethernetových připojení 25 Gb/s k aplikačním serverům a vícekanálovým prostředím.

Cloudové servery kontrolní úrovně

Dva lokální servery umožňují vzdálenou správu infrastruktury Oracle a lokální operace, pokud nejsou sítě dostupné.


Úspěchy řešení Oracle Exadata Cloud@Customer

Stovky zákazníků provozují své zásadně důležité databáze Oracle Database ve svých datových centrech na Oracle Exadata Cloud@Customer s využitím výhod správy Oracle Cloud Infrastructure, předplatného a hloubkové ochrany.

Logo zákazníka AT&T
Logo zákazníka Dialog Semiconductor
Logo zákazníka Energy Transfer
Logo zákazníka Ford Otosan
Logo zákazníka Kingold
Logo zákazníka n11.com
Logo zákazníka Sejel
Logo zákazníka Sentry Data Systems
Logo zákazníka Vale

Společnost Vale inovuje, zjednodušuje operace a snižuje náklady pomocí Exadata Cloud@Customer

Příklady použití Oracle Exadata Cloud@Customer

Ceny

Infrastruktura Gen 2 Exadata Cloud@Customer

Produkt
 
Cena USD za měsíc
Gen 2 Exadata Cloud at Customer Infrastructure – XM – základní systém
 

Gen 2 Exadata Cloud at Customer Infrastructure – X8M – čtvrtinový rack
 

Gen 2 Exadata Cloud at Customer Infrastructure – X8M – poloviční rack
 

Gen 2 Exadata Cloud at Customer Infrastructure – X8M – plný rack
 


  • Oracle Gen 2 Exadata Cloud@Customer Infrastructure je třeba předplatit na období 4 let.
  • OCPU se prodávají samostatně. Minimální nákup OCPU je 2 OCPU za databázový uzel a až do maximálního počtu OCPU na rack.

OCPU databáze

Produkt
Jednotková cena
Metrika
Oracle Database Exadata Cloud Service – OCPU databáze

OCPU za hodinu
Oracle Database Exadata Cloud Service – OCPU databáze – BYOL

OCPU za hodinu
Exadata Cloud at Customer – Autonomní zpracování transakcí – OCPU databáze

OCPU za hodinu
Exadata Cloud at Customer – Autonomní zpracování transakcí – OCPU databáze – BYOL

OCPU za hodinu
Exadata Cloud at Customer – Autonomous Data Warehouse – OCPU databáze

OCPU za hodinu
Exadata Cloud at Customer – Autonomous Data Warehouse – OCPU databáze – BYOL

OCPU za hodinu


8. července 2020

Autonomous Database je nově k dispozici pro použití on-premises prostřednictvím Autonomous Database na Cloud@Customer

Robert Greene, vyšší ředitel, správa produktů Autonomous Database, Oracle

„Autonomous Database na Exadata Cloud@Customer umožňuje nejjednodušší transformaci do databázového cloudu se samoobsluhou a platbou za použití, se stejným hardwarem, softwarem a cenami ve veřejném cloudu i on-premises.“

Přečíst celý příspěvek

Zdroje

Výkon Exadata

Představujeme nové možnosti Exadata Cloud@Customer

Juan Loaiza, výkonný viceprezident společnosti Oracle, představuje nové funkce systému Exadata, které poskytují vyšší výkon a jednoduchost používání Oracle Cloud ve vašem datovém centru.

Dokumentace Exadata Cloud@Customer

Dokumentace Exadata Cloud@Customer

Základní informace o konfiguraci a správě nasazení Exadata Cloud@Customer a dalších funkcí Oracle Cloud Infrastructure vám umožní maximálně využít vaše zdroje.

Související produkty

Řešení Autonomous Database na architektuře Exadata Cloud@Customer

Plně autonomní databáze ve vašem datovém centru

Oracle Exadata X8M

Nejrychlejší a nejvíce škálovatelné prostředí k provozování Oracle Database

Exadata Cloud Service

Nejrychlejší a nejflexibilnější veřejný cloud Oracle Database

Dedicated Region Cloud@Customer

Kompletní Oracle Cloud ve vašem datovém centru
Řada Oracle Playbook

Sestavili jsme tajemství naší strategie v oblasti lidí, procesů a systémů. A chceme se o ně s vámi podělit.

Začínáme


Vyzkoušet Oracle Cloud Free Tier

Vytvářejte, testujte a nasazujte aplikace v prostředí Oracle Cloud bez jakýchkoli poplatků.


Kontaktujte nás

Zjistěte, jak vám může řešení Exadata Database Cloud@Customer pomoci.