Postupy podnikového bezpečnost společnosti Oracle

Společnost Oracle v pozici globálního poskytovatele podnikového cloud computingu pomáhá podnikům všech velikostí na jejich cestě digitální transformace. Oracle Cloud nabízí špičkové funkce softwaru jako služby, platformy jako služby, infrastruktury jako služby a dat jako služby.

V současné době technologie Oracle pomáhají 430 000 zákazníkům ve 175 zemích při získávání obchodních příležitosti a řešení skutečných, konkrétních problémů. Společnost Oracle podporuje zákazníky na každém kroku jejich cesty k digitalizaci prostřednictvím poradenských, finančních, podpůrných a školicích služeb.

Bezpečnostní postupy společnosti Oracle mají více rozměrů a reflektují různé způsoby, jak Oracle zapojuje své zákazníky:

  • Oracle používá postupy podnikového bezpečnost, které zahrnují všechny funkce související se bezpečnost, ochranou a kontinuitou podnikání ve vztahu k interním operacím a poskytování služeb zákazníkům společností Oracle. Jedná se o sadu interních zásad pro bezpečnost informací, stejně jako o různé bezpečnostní postupy na různých úrovních služeb pro zákazníky.
  • Postupy bezpečnost řešení Oracle Cloud popisují, jak společnost Oracle chrání důvěrnost, integritu a dostupnost zákaznických dat a systémů, které jsou hostovány v Oracle Cloud nebo používány při poskytování cloudových služeb.
  • Podle metodiky Oracle Software Security Assurance se společnost Oracle snaží dosáhnout, aby produkty Oracle pomáhaly zákazníkům naplnit jejich požadavky na bezpečnost a zároveň byly cenově co nejvýhodnější.

Bezpečnostní postupy společnosti Oracle

Postupy podnikového bezpečnost


Vedení podniku

Nejdůležitější postupy společnosti Oracle v oblasti bezpečnost informací

Oracle Software Security Assurance

Oracle Software Security Assurance (OSSA) je metodika společnosti Oracle pro integraci bezpečnost, která zahrnuje každou fázi vývojového životního cyklu produktu, včetně návrhu, vývoje, testování a údržby, ať už je produkt používán místně nebo v Oracle Cloud.


Bezpečný vývoj

Řešení zranitelností