Cloudové aplikace Oracle

Navrženo pro změny. Vytvořeno pro vás.

Naše ucelená sada cloudových aplikací SaaS s integrovanou umělou inteligencí přináší konzistentní procesy a univerzální zdroj informací pro všechny důležité podnikové funkce – od plánování podnikových zdrojů, řízení dodavatelského řetězce a řízení lidských zdrojů až po reklamu a prostředí pro zákazníky. Tyto aplikace vám pomohou zlepšit spolupráci se zákazníky, zvýšit pružnost vašeho podniku a reagovat na změny rychleji než kdykoli předtím.

Uznání přední pozice dodavatelského řetězce Oracle

Společnost Oracle byla již po 14. jmenována lídrem ve zprávě Gartner Magic Quadrant pro systémy řízení dopravy.

Oracle Journeys

Poznejte zkušenosti zaměstnanců společnosti Oracle, které jsou individuální, zasazené do souvislostí, řízené a přístupné odkudkoli. Ať se každý den počítá!

Co je nového v produktu Oracle Advertising and CX

Nejnovější inovace a klíčové funkce produktu Oracle Advertising and Customer Experience (CX) zajišťují, aby každá interakce se zákazníkem byla důležitá.

SaaS pro začátečníky

Nikdy nemusíte upgradovat a vždy využíváte nejnovější špičkové technologie a inovace. Poznejte výhody cloudových aplikací a zjistěte, jak najít správného cloudového partnera pro svoji firmu.


Přišli jste sem kvůli vývoji aplikací? Hledáte platformu Java?

Analytická strategie pro Oracle Cloud Applications Analytická strategie pro Oracle Cloud Applications

Průvodce analytikou pro vedoucí pracovníky podniku.

Proč zákazníci volí Oracle Cloud Applications

Ne všechny cloudy jsou stejné. Aplikace Oracle Fusion Cloud Applications obsahují vše, co potřebujete k optimalizaci podnikání, rychlejšímu a lepšímu rozhodování a předstihnutí změn. Nejlepší aplikace pro celý váš podnik v jakémkoli oboru, cloudová infrastruktura nové generace určená pro aplikace SaaS, to vše na platformě aplikací postavené na standardech pro snadné rozšiřování, přizpůsobování a integraci aplikací.

Zobrazit všechny aplikace Oracle Applications

Prozkoumat Oracle Applications

Úspěchy zákazníků s aplikacemi Oracle

Zobrazit všechny příběhy zákazníků

Zjistěte, jak přední společnosti na celém světě důvěřují společnosti Oracle, pokud jde o provozování zásadně důležitých podnikových funkcí.

Proč vaše firma potřebuje moderní cloudové aplikace více než kdy jindy?

Yaldah Hakim Rashid, ředitel produktového marketingu cloudových aplikací

Nedávné události nám připomněly základní pravdu: svět se nikdy nepřestane měnit. Ekonomické a sociální změny, které často přicházejí nečekaně, vás mohou náhle donutit přehodnotit všechny aspekty vašeho podnikání. Vaši zákazníci jsou dalším zdrojem změn a žádají vás, abyste uspokojili jejich rychle se vyvíjející potřeby pomocí novějších produktů, lepších cen a včasnějších a efektivnějších zákaznických služeb.

Doporučené blogy k SaaS

Zobrazit vše
Řada Oracle Playbook

Sestavili jsme tajemství naší strategie v oblasti lidí, procesů a systémů. A chceme se o ně s vámi podělit.

Začněte, procvičujte, připojujte se a sledujte nové funkce.

* Gartner® Magic Quadrant™ pro Cloud ERP pro podniky orientované na produkty, 2023, Publikováno: 3. října 2023. Analytici: Greg Leiter, Robert Anderson, Dixie John, Tomas Kiensat, David Penny.

** Gartner® Magic Quadrant™ pro sady Cloud HCM Suite pro podniky s 1 000 a více zaměstnanci, Publikováno: 18. října 2023. Analytici: Ranadip Chandra, Sam Grinter, Ron Hanscome, Chris Pang, Anand Chouksey, Josie Xing, Harsh Kundulli, David Bobo, Laura Gardiner, Hiten Sheth, Jackie Watrous, Travis Wickesberg.

Společnost Gartner neschvaluje žádné prodejce, produkty ani služby vyobrazené v publikovaných výzkumech, ani nedoporučuje uživatelům technologií vybírat pouze prodejce s nejvyšším hodnocením nebo jinými parametry. Publikace výzkumů společnosti Gartner obsahují pouze názory výzkumné organizace Gartner a neměly by být chápány jako faktická tvrzení. Společnost Gartner se zříká odpovědnosti za veškeré záruky, výslovné i předpokládané, s ohledem na tento výzkum, včetně jakékoli záruky na prodejnost nebo vhodnost k určitému účelu.

Tato grafika byla publikována společností Gartner, Inc. jako součást rozsáhlejšího výzkumného dokumentu a měla by být posuzována v kontextu celého dokumentu. Dokument společnosti Gartner je k dispozici na vyžádání od společnosti Oracle.

GARTNER je registrovaná ochranná známka a servisní značka a MAGIC QUADRANT je registrovaná ochranná známka společnosti Gartner, Inc. nebo jejích přidružených společností v USA a na mezinárodní úrovni a jsou zde použity se svolením. Všechna práva vyhrazena.