CrewDog, GPU kaynaklarını OCI AI Infrastructure ile ölçeklendirerek %90 maliyet tasarrufu sağlıyor

Video öncelikli personel ve işe alım SaaS şirketi, OCI AI Infrastructure'a geçerek daha düşük maliyetle daha fazla performans sunuyor.

Paylaş:

Metinden videoya iş ilanları oluşturmanın mümkün olabileceğini hiç düşünmemiştim ve sonra Oracle ve NVIDIA A10 Tensor Core GPU'ları keşfettim. Oracle ekibinden aldığımız harika destek, AWS'den Oracle'a geçme kararını kolaylaştırdı.

Colin RawlinsonCEO, CrewDog

CrewDog, adayların mevcut becerileriyle ilgili istihdam fırsatlarıyla eşleştiği, alternatif kariyer yollarını keşfetmelerine ve mesleki gelişim ve gelişim için yeni fırsatlar keşfetmelerine yardımcı olan üretken bir yapay zeka destekli videolu ilan panosu geliştirmektedir. Şirket, etkileşimli yapay zeka ilan panosunun buluta geçişi sırasında ölçeklendirme sorunlarıyla karşılaştı. Bu durum esnek ölçeklenebilirlik, dağıtım ve yol haritası desteğine sahip yeni bir bulut sağlayıcısı arayışına yol açtı. CrewDog üstün performansı, bilişim gücü, ölçeklenebilirliği, kapsamlı desteği ve rekabetçi fiyatı sayesinde Oracle Cloud Infrastructure (OCI) çözümünü seçti. OCI AI Infrastructure, CrewDog'un GPU bulut kaynaklarını verimli bir şekilde ölçeklendirmesini sağlayarak %90 maliyet tasarrufu sağlıyor.

Yayınlanma tarihi:26 Nisan 2024

Daha fazla bilgi edinin