CrewDog scalează resursele GPU cu OCI AI Infrastructure pentru o reducere a costurilor cu 90 %

Compania SaaS de recrutare și personal video migrează la OCI AI Infrastructure, oferind o performanță sporită la un cost mai mic.

Partajați:

Nu îmi imaginam niciodată că ar fi posibil să creez anunțuri de angajare text-video, până am descoperit Oracle și GPU-urile NVIDIA A10 Tensor Core. Suportul minunat pe care l-am primit din partea echipei Oracle ne-a facilitat decizia de a trece de la AWS la Oracle.

Colin RawlinsonCEO, CrewDog

CrewDog dezvoltă o platformă video de locuri de muncă bazată pe inteligență artificială generativă, în care candidații sunt conectați cu oportunități de angajare care au legătură cu competențele lor existente, ajutându-i să exploreze căi alternative de carieră și să descopere noi oportunități de creștere și dezvoltare profesională. Compania s-a confruntat cu probleme de scalare în timpul migrării către cloud a site-ului său de locuri de muncă cu AI conversațional, ceea ce a determinat căutarea unui nou furnizor de cloud care să ofere scalabilitate flexibilă și suport pentru implementare și foaie de parcurs. CrewDog a ales Oracle Cloud Infrastructure (OCI) pentru performanța sa superioară, puterea de calcul, scalabilitatea, asistența cuprinzătoare și prețul competitiv. OCI AI Infrastructure permite CrewDog să mărească resursele cloud GPU cu eficiență, oferind economii de 90 %.

Publicate:26 aprilie 2024