Oracles personalhantering

Personalhantering i Oracle Fusion Cloud är en komplett molnlösning som kopplar samman alla personaladministrationsprocesser och personer i hela företaget. Vi hjälper dig att skapa en gemenskap där människor känner sig uppskattade, hörda och som hemma. Med en enda användarupplevelse och datamodell med sömlösa processer och AI-inbäddad infrastruktur kan humankapitalhantering i Oracle Cloud höja standarden för de bästa sidorna hos din personal.

Delta på Oracle CloudWorld i Las Vegas den 9–12 september 2024

Vi presenterar Oracle Activity Centers

Se hur personabaserade användarupplevelser hjälper medarbetarna att fokusera på de uppgifter som är viktigast för deras roll, vilket bidrar till ökad effektivitet och bättre resultat.

Vi presenterar Direct Apply for Oracle Recruiting

Läs om hur vår senaste innovation inom rekrytering minskar bortfall av sökande och får talangpooler att växa.

Dra nytta av AI för att förbättra medarbetarupplevelsen och personalens resultat

Se hur generativ AI i Oracle Cloud HCM hjälper till att förbättra kandidatupplevelsen, öka medarbetarnas engagemang och vägleda medarbetarna genom arbetsflöden.

Maximera din supportinvestering

Anpassa er talangstrategi efter ändrade affärsbehov, förbättra anställnings- och introduktionsupplevelsen och öka personalens prestationer och behållning med Oracle Fusion Cloud HCM.

Gartner® utser Oracle till ledare inom personalhantering via molnet för åttonde året i rad

Ta reda på varför Oracle utsågs till ledare i 2023 års Magic Quadrant inom molnsviter till personalhantering för företag med fler än 1 000 anställda, och placerades längst till höger i "Completeness of Vision" för sjätte året.*

  • Få bättre affärsresultat med personabaserade användarupplevelser

    13 augusti 2024 | kl. 09:00 PT/12:00 ET
    Se hur en personligt anpassad användarupplevelse som skapats för en medarbetares roll ökar produktiviteten.

  • Påskynda tillväxten för anställda och företag med Oracle Grow

    20 augusti 2024 | 09:00 PT/12:00 ET
    Lär dig att skapa en flexibel och framgångsrik organisation med kompetens- och talangdata i en och samma personalhanteringslösning.

Personalhantering i Oracle Fusion Cloud

Effektiv hantering av en global arbetsstyrka

Planera, hantera och optimera globala medarbetarprocesser med en enda gemensam datakälla. Fatta bättre beslut, anpassa medarbetarupplevelsen och dra nytta av konfigurerbara arbetsflöden som ger skalbarhet och lokalisering.

Moduler för personaladministration

Klara av varje steg i talanglivscykeln

Attrahera de bästa kandidaterna, öka produktiviteten och förbättra besluten med heltäckande talanghantering. Upphandla, rekrytera, introducera och hantera prestationer, utveckla karriärer och planera för succession – allt på ett och samma ställe.

Moduler för talanghantering

Hantera, skydda och optimera personalen

Anpassa affärsstrategier, minska regelefterlevnadsrisker och fördela personalen med större kontroll i en helt integrerad lösning som kombinerar data om tid, arbete och ledighet med löner, ekonomi och personal.

Moduler för personalhantering

Betala anställda var som helst i världen

Förenkla löneutbetalning för personalen med en konfigurerbar lösning som är helt integrerad med personalhantering i Oracle Fusion Cloud och gör att lönehanteringen effektivt uppfyller krav över hela världen – oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av medarbetare.

Lösningar
  • Gränssnitt för Oracle-lönesystem
  • Anslut till Oracle-lönesystem
  • Basen i Oracle-lönesystem

Använd viktiga personalinsikter för att fatta beslut snabbt

Utöka värdet av information med fördefinierade och anpassningsbara analyser för att snabbt övervaka, anpassa och agera utifrån viktiga insikter om personalen. Kan enkelt utökas med information från tredje part och teamsamarbete med produktmeddelanden som ger snabba svar.

Moduler för analyser av personaladministration
  • Fördefinierade nyckeltal och infopaneler
  • Geografiska överlägg och branschöverlägg
  • Verktyg för produktsamarbete
  • Förkonfigurerad datamodell och pipeline
  • Enkelt att skapa anpassade nyckeltal
  • Enkel integrering av tredjepartsinformation
  • Branschledande säkerhet
  • Utbyggbarhet efter verksamhetens behov

Plattform för personalupplevelse i Oracle ME

Oracle ME ingår i personalhantering i Oracle Cloud och förenar kommunikation om arbetsstyrka, arbetsflöden, karriärutveckling, social information och support på en enda öppen plattform för skräddarsydda modeller som tar fram det bästa för varje person.

Produkter för medarbetarupplevelse

Ta reda på mer om personalhantering i Oracle Cloud

Varför ska du välja personalhantering i Oracle Cloud?

Bevisad marknadsledare inom personaladministration

Vi är stolta över att utnämnas till ledare inom analysrapportering, t.ex. personaladministration och ekonomi. Detta erkännande är ett bevis på att vi fokuserar på våra kunders framgång – vilket hjälper till att forma den innovation, skalbarhet och säkerhet du behöver idag och i framtiden.

Personanpassad personalupplevelse

Håll medarbetarna engagerade med Oracle ME, den enda kompletta plattformen för personalupplevelser som ger skräddarsydd vägledning och kommunikation till alla anställda och hjälper dem att kommunicera autentiskt med chefer och kollegor.

Smidig strategi för personaladministration

Anpassa personalstrategin till varje förändring i verksamheten. Med en komplett lösning för personalhantering som ingår i det enhetliga molnet för personaladministration, ekonomi, försäljning och mycket mer får du en enda informationskälla för att fatta säkra beslut, en medarbetarupplevelse som är enkel att skala och chansen att snabbt justera processerna i osäkra tider.

Betrodd innovationspartner inom personalhantering

Innovation har alltid varit en del av Oracle:s DNA, men vi gör det inte på egen hand. 80 % av våra produktuppdateringar kommer från kundfeedback. Och med rekordet att nå 98 % av våra åtaganden för handlingsplaner kan du lita på att vi håller våra löften så att du i din tur kan hålla vad du lovar kunderna.

Kundberättelser om Oracles personalhantering

Visa fler kundberättelser

Resurser i personalhantering

Oracle utsågs till ledande i The Forrester WaveTM: inom personalhantering, kvartal 2 2023

Läs om varför personalhantering i Oracle Fusion Cloud vann ett av endast tre ledarpriser och fick högsta poäng i den aktuella kategorin.

Se varför personalhantering i Oracle Fusion Cloud är ledande

Våra lösningar för personalhantering har alltid varit molnbaserade. Vi fokuserar outtröttligt på våra kunders framgång – vilket hjälper till att forma den innovation, skalbarhet och säkerhet du behöver idag och i framtiden.

Gå med i en gemenskap av kollegor

Cloud Customer Connect är Oracle:s främsta molnwebbforum online. Med mer än 200 000 medlemmar är det utformat för att främja samarbete mellan kollegor och delning av bästa praxis, produktuppdateringar och feedback.

Utveckla din kompetens inom personalhantering i Oracle Cloud

Oracle University tillhandahåller utbildningslösningar som hjälper till att bygga upp molnkunskaper, validera expertis och påskynda användarinförande. Få tillgång till kostnadsfri grundläggande utbildning och ackreditering med programmet Oracle Learning Explorer.

* Gartner® Magic Quadrant™ för molnapplikationssviter om personalhantering för företag med över 1 000 anställda, publicerad: 18 oktober 2023. Analytiker: Ranadip Chandra, Sam Grinter, Ron Hanscome, Chris Pang, Anand Chouksey, Josie Xing, Harsh Kundulli, David Bobo, Laura Gardiner, Hiten Sheth, Jackie Watrous, Travis Wickesberg.

GARTNER och Magic Quadrant är registrerade varumärken och servicemärken tillhörande Gartner, Inc. och/eller dess dotterbolag i USA och internationellt, och används häri med tillstånd. Med ensamrätt. Gartner rekommenderar inte någon leverantör, produkt eller tjänst som beskrivs i deras forskningspublikationer och råder inte några teknikanvändare att endast välja de leverantörer som har de högsta poängen eller annan beteckning. Gartners forskningspublikationer består av åsikter från Gartners forskningsorganisation och bör inte tolkas som faktaunderlag. Gartner frånsäger sig alla garantier, uttryckliga eller underförstådda, med avseende på denna undersökning, däribland alla garantier om säljbarhet eller lämplighet för ett särskilt ändamål.

Denna illustration publicerades av Gartner, Inc. som en del av ett större forskningsdokument och bör utvärderas i samband med hela dokumentet. Gartner-dokumentet finns tillgängligt på begäran från https://www.oracle.com/human-capital-management/gartner-magic-quadrant/