Databas

Data uppfyller AI:s behov. Oracle Database 23ai integrerar AI i dina data för att enkelt driva apputveckling och verksamhetskritiska arbetsbelastningar med AI.

Oracle Database 23ai: Förenklad AI för företag (7:11)
Lanseringen av Oracle Database 23ai: Integrera AI i dina data

Larry Ellison och Juan Loaiza diskuterar strategin GenAI som ligger bakom Oracle Database 23ai.

Varför Oracle Database?

AI för data

  • Integrera AI i dina data med inbyggd AI-vektorsökning och maskininlärning i databasen. Eliminera komplexiteten och kostnaden för att integrera och hantera flera databaser och försök upprätthålla datakonsekvensen.
  • Dra nytta av AI i stor skala utan att kompromissa med säkerhet, tillgänglighet och prestanda.
  • Använd den senaste tekniken som retrieval augmented generation (RAG) och LLM i företagsklass med dina egna affärsdata för mer kontextuella och relevanta resultat.

Upptäck AI-vektorsökning

Utveckling för data

  • Låt inte begränsade datatyper eller programmeringsspråk hindra dig från innovation. Förenkla apputvecklingen (AppDev) med stöd för alla moderna datatyper, arbetsbelastningar och utvecklingsstilar – allt i en enda konvergerad databas.
  • Få skalbarheten hos relationsramverk med enkelheten hos dokumentmodeller med JSON-relationsdualitet.
  • Använd den inbyggda APEX-plattformen för snabbare utveckling med lite kod. Förenkla utveckling och distribution av mikrotjänster med containerbaserade, instickbara databaser.

Upptäck JSON-relationsdualitet

Verksamhetskritisk för data

  • Förbättra applikationers svarstider samtidigt som du minskar belastningen på databasservrar med True Cache. På så sätt behöver du inte skriva om dina appar.
  • Skydda databaser mot SQL-injektionsattacker – inklusive dagnollattacker – med SQL-brandväggen. Hantera data i flera regioner samtidigt som du uppfyller kraven för datahemvist med hjälp av globalt distribuerad databas och RAFT-replikering.
  • Använd samma teknik oavsett om dina data lagras lokalt eller i Oracle Cloud.

Upptäck True Cache

Kundberättelser om Oracle Database

Se fler kundberättelser

Välj det distributionsalternativ som fungerar bäst för dig

  • Oracle Database på din plats

    Kör Oracle Database på din egen plats på din egen maskinvara. Eller så kan du använda Oracle Exadata i ditt datacenter för maximal prestanda, flexibilitet och robusthet.

  • Oracle Cloud-teknik på din plats

    Den bästa hybridmolnplattformen för Oracle Database som levereras säkert bakom din brandvägg och hanteras av Oracle.

  • Oracle Database på Oracles molninfrastruktur

    Dra nytta av den databehandlingskraft, den fysiska lagringen och de verktyg som förenklar rutinmässig databashantering, samt Oracles mest högpresterande, tekniska system som är särskilt utformat för att köra molndatabaser i företagsskala. Autonomous Database ger en helt automatiserad upplevelse för organisationer och tack vare funktionerna för automatisk skalning får de lägst totaldriftsomkostnad för alla databaser i OCI.

  • Oracle Database i flermolnsmiljöer

    Database-applikationer kan uppnå hög prestanda, skalbarhet och tillgänglighet i Azure genom att använda Oracle Database-tjänster som är djupt integrerade med Azure. Dessa tjänster körs i Oracles molninfrastruktur som är samlokaliserad i Azure-datacenter. Dessutom kan kunder som kör applikationer i andra moln få åtkomst till Oracle Database på OCI via FastConnect med hög hastighet.

2 maj 2024

Vi presenterar den allmänt tillgängliga Oracle Database 23ai

Dominic Giles, ansvarig för huvudprodukter på Oracle

Oracle Database 23ai är nästa långsiktiga supportversion av Oracle Database med betydande fokus på AI, utvecklarproduktivitet och verksamhetskritisk tillförlitlighet. Utforska tekniska detaljer om viktiga funktioner, till exempel AI-vektorsökning, JSON-relationsdualitet, egenskapsdiagram, globalt distribuerad databas och True Cache.

Oracle prisas av Gartner

Oracle fick högsta betyg i 2023 Gartners Critical Capabilities i hanteringssystem för molndatabaser för operativa användningsfall.

Börja använda Oracle Database@Azure

Genom det utökade partnerskapet mellan Oracle och Microsoft kan Microsoft Azure-kunder nu börja använda Oracle Database-tjänster som körs på OCI-plattformar i Azure-datacenter.

Testa Oracle Database 23ai kostnadsfritt

Få den senaste utgåvan av Oracle Database med AI som är tillräckligt enkel för att använda i hela datastrukturen för alla appar.

Viktiga funktioner i Oracle Database 23ai

Visa fördjupningar med exempel så att du snabbt kan komma igång.

Resurser

dokument

Åtkomst till databasens dokumentbibliotek

Få tillgång till den fullständig dokumentationssviten för den senaste utgåvan av Oracle Database.

Molnutbildning

Utveckla dina databasfärdigheter

Oracle University erbjuder utbildningslösningar som hjälper till att förbättra molnkunskaper och validera expertis. Läs mer om utbildning och certifiering som du kan förlita dig på för att säkerställa din organisations framgång.

kundcommunity

Ask TOM-öppettider

Dra nytta av kostnadsfri utbildning, instruktioner och frågor och svar med Oracle-experter varje månad.

Kom igång med Oracle Database


Prova på LiveSQL.oracle.com

Läs den senaste vägledningen och börja koda.


Testa den kostnadsfria nivån av Oracle Cloud

Skapa, testa och distribuera applikationer på plattformen för Oracles molninfrastruktur


Kontakta oss

Vill du lära dig mer? Kontakta någon av våra branschledande experter.