Oracles applikationsmoln

Utformade för förändring. Skapade för dig.

Vår kompletta molnsvit med SaaS-applikationer med inbäddad artificiell intelligens levererar konsekventa processer och en enda informationskälla för alla viktiga affärsfunktioner – från affärssystem, hantering av försörjningskedjan och humankapital till marknadsföring och kundupplevelse. Applikationerna hjälper dig att förbättra kundengagemanget, öka företagets flexibilitet och reagera på förändringar snabbare än någonsin tidigare.

Gartner® utsåg Oracle Fusion Cloud ERP till marknadsledare för produktcentrerade företag

Se varför Oracle utsågs till marknadsledare i Magic QuadrantTM för Cloud ERP 2023 för produktinriktade företag i Magic Quadrant för femte gången.*

Oracle AI för Fusion Applications

Läs om fördelen med Oracle AI för Fusion Applications och hur Oracle kan integrera både traditionell och generativ AI i Fusion Cloud Applications.

Gartner® utser Oracle till ledare inom humankapitalhantering för åttonde gången

Läs om varför Gartner® utsåg Oracle till ledare i rapporten Magic QuadrantTM för molnbaserade HCM-paket för företag med fler än 1 000 anställda 2023.**

IT- och företagsledarens guide till Oracles applikationsmoln

Dra nytta av kontinuerlig innovation, bättre prestanda och ökad säkerhet. Läs mer i 6 principer för att bygga ett bättre företag med Oracles plattform.


Kom du hit för applikationsutveckling? Letar du efter Java?

Analysstrategi för Oracles applikationsmoln Analysstrategi för Oracles applikationsmoln

En analysguide för företagsledare.

Varför kunder gillar Oracles molnapplikationer

Alla moln är inte jämlika. Oracle Fusion Cloud Applications har allt du behöver för att optimera din verksamhet, fatta snabbare och bättre beslut och hålla jämna steg med utvecklingen. De bästa apparna för hela verksamheten – i alla branscher och nästa generations molninfrastruktur utformad för SaaS-applikationer – allt på en standardbaserad applikationsplattform för att enkelt utöka, anpassa och integrera applikationer.

Kundframgångar med Oracles applicaktioner

Se alla kundberättelser

Se hur ledande företag världen över litar på Oracle för sina verksamhetskritiska affärsfunktioner.

Därför behöver ditt företag moderna molnapplikationer mer än någonsin

Yaldah Hakim Rashid, direktör för produktmarknadsföring för molnapplikationer

De senaste händelserna har påmint oss om en grundläggande sanning: världen är i ständig förändring. Ekonomiska och sociala störningar uppstår ofta utan förvarning och kan plötsligt tvinga dig att se över varje aspekt av ditt företag. Dina kunder är en annan källa till förändring och kräver att du möter deras snabbt föränderliga behov med nyare produkter, bättre priser och effektivare kundservice.

Bloggar om SaaS

Visa alla
Oracle-handboksserien

Vi har sammanställt hemligheterna bakom vår strategi för personal, processer och system. Och vi vill dela dem med dig.

Starta, utbilda, anslut och håll dig uppdaterad om nya funktioner.

* Gartner® Magic Quadrant™ for Cloud ERP for Product-Centric Enterprises, 2023, Publicerad: 3 oktober 2023. Analytiker: Greg Leiter, Robert Anderson, Dixie John, Tomas Kiensat, David Penny.

** Gartner® Magic Quadrant™ for Cloud HCM Suites for 1,000+ Employee Enterprises, Publicerad: 18 oktober 2023. Analytiker: Ranadip Chandra, Sam Grinter, Ron Hanscome, Chris Pang, Anand Chouksey, Josie Xing, Harsh Kundulli, David Bobo, Laura Gardiner, Hiten Sheth, Jackie Watrous, Travis Wickesberg.

Gartner rekommenderar inte någon leverantör, produkt eller tjänst som beskrivs i deras forskningspublikationer och råder inte några teknikanvändare att endast välja de leverantörer som har de högsta poängen eller annan beteckning. Gartners undersökningspublikationer består av åsikter från Gartners undersökningsorganisation och bör inte tolkas som faktaunderlag. Gartner frånsäger sig alla garantier, uttryckliga eller underförstådda, med avseende på denna undersökning, däribland alla garantier om säljbarhet eller lämplighet för ett särskilt ändamål.

Denna illustration publicerades av Gartner, Inc. som en del av ett större forskningsdokument och bör utvärderas i samband med hela dokumentet. Gartner-dokumentet kan fås av Oracle på begäran.

GARTNER är ett registrerat varumärke och servicemärke och MAGIC QUADRANT är ett registrerat varumärke som tillhör Gartner, Inc. och/eller dess dotterbolag i USA och internationellt, och används häri med tillstånd. Med ensamrätt.