Oracle ME-platform voor medewerkerservaring

Oracle ME (my experience) is onderdeel van Oracle Fusion Cloud HCM en is het enige allesomvattende platform voor medewerkerservaring waarmee u uw talentvolle personeelsbestand kunt verbeteren en laten groeien. U krijgt volledig inzicht in de behoeften, aspiraties en de "ik" achter elke medewerker en u kunt ervaringen creëren die het beste in elke persoon naar boven halen.

ME-miniatuur

Neem deel aan Oracle CloudWorld in Las Vegas, 9-12 september 2024

Ontdek Oracle ME-medewerkerservaring

Word eigenaar van uw doelgroep

Beheer de doelgroep, inhoud en timing van elke boodschap onafhankelijk van andere teams.

Stimuleer bepaald gedrag

Verzend gericht berichten op basis van werknemersattributen, die in Oracle Cloud HCM worden beheerd.

Ken uw impact

Volg en analyseer wie berichten leest, reageert en actie onderneemt.



Reizen personaliseren met begeleide workflows

Bied een gepersonaliseerde, contextuele begeleiding, passend bij de unieke achtergrond en omstandigheden van elke medewerker.

Nieuwe reizen ontwikkelen

Bouw voort op ruim 30 trajectsjablonen en maak nieuwe reizen om te voorzien in de veranderende bedrijfsbehoeften.

Reizen uitbreiden

Bouw een gepersonaliseerde begeleiding voor medewerkers in de hele onderneming, geheel zonder IT-ondersteuning.


Platform voor leerervaringen

Bied AI-aanbevolen groeimogelijkheden die zich aanpassen aan veranderingen in iemands interesses, zijn rol en het bedrijf.

Loopbaanbeheer en mobiliteit

Laat AI-technologie medewerkers helpen loopbaanmogelijkheden te visualiseren door verschillende loopbaanfuncties en -paden te ontdekken.

Bedrijfsgerichte bijscholing

Help leiders snel gedetailleerde rolgidsen te maken voor kritieke functies met AI-voorgestelde vaardigheden, taken en resources.


Direct luisteren

Geef de medewerker inspraak door regelmatige, snelle enquêtes.

Interactieanalyse

Bied realtime inzicht in het sentiment van medewerkers en interactie-activiteiten.

Continue betrokkenheid

Moedig medewerkers en managers aan om betrokken te blijven door actuele feedback, herkenning en regelmatige voortgangsgesprekken.



Snel instelbaar programma

Creëer aantrekkelijke erkenningsprogramma's, die de culturele waarden van uw organisatie promoten.

Onderlinge erkenning

Stimuleer een betere toepassing door onderlinge erkenning op natuurlijke wijze in de workflow te integreren.

Realtime data over betrokkenheid

Visualiseer de zakelijke impact van herkenningsprogramma's en vind trends in de gekoppelde data in één cloud-native HCM-oplossing.


Eenvoudig contact maken met anderen

Help medewerkers snel contact te maken met anderen die specifieke vaardigheden, interesses of ervaringen hebben.

Relaties aangaan en bouwen

Laat medewerkers persoonlijke interesses delen en relaties en community's creëren, waardoor inclusie en betrokkenheid meer kans krijgen.

Bouw uw netwerk

Laat medewerkers hun persoonlijke branding promoten door hun vaardigheden, kwalificaties en werkervaring te onderstrepen.


HR-serviceverlening

Bied een complete oplossing voor HR-serviceverlening die is geïntegreerd met HCM, waardoor integratie met derden niet meer nodig is.

Analyse van serviceaanvragen

Los problemen proactief op met inzicht in terugkerende medewerkersrelaties of servicegevallen.

Dataprivacy

Bescherm gevoelige gegevens met een helpdeskoplossing, die wordt beschermd door hetzelfde beveiligingsmodel voor alle Oracle Cloud producten.


Contextuele ondersteuning

Geef medewerkers de mogelijkheid om antwoorden en complete workflows te krijgen door met een AI-gestuurde digitale assistent te praten.

AI-aanbevelingen

Automatiseer terugkerende taken via interactie met de digitale assistent om snel goedkeuringen en promotieworkflows te voltooien.

Uitbreidbaar platform

Bouw voort op ruim 90 gebruiksklare AI-gestuurde transacties en voeg eenvoudig uw eigen vragen en antwoorden toe.


Productrondleiding door Oracle ME (My Experience)

Oracle ME (My Experience), een compleet platform voor de werknemerservaring

Oracle ME maakt deel uit van Oracle Fusion Cloud HCM en is een compleet platform voor de werknemerservaring waarmee organisaties gepersonaliseerde en flexibele ervaringen kunnen bieden om de tevredenheid, betrokkenheid en productiviteit van werknemers te vergroten en tegelijkertijd de gegevens van werknemers veilig te houden.

Stuur gerichte en gepersonaliseerde communicatie

Ontwerp, volg en analyseer de communicatie om uw personeel op de hoogte te houden, veranderingen te ondersteunen en de bedrijfscultuur te versterken, op een gerichte en gepersonaliseerde manier op basis van in Oracle Cloud HCM beheerde werknemersgegevens.

Ontdek Oracle HCM Communicate

Stuur gerichte en gepersonaliseerde communicatie

Beheer de doelgroep, inhoud, timing en opvolging van elk bericht, onafhankelijk van andere teams.

Ontdek Oracle HCM Communicate

Bied gepersonaliseerde begeleiding wanneer dat nodig is

Geef werknemers stapsgewijze workflowbegeleiding voor het uitvoeren van professionele en persoonlijke activiteiten, afgestemd op hun individuele behoeften.

Ontdek Oracle Journeys

Bied gepersonaliseerde begeleiding wanneer dat nodig is

Help werknemers om weloverwogen beslissingen te nemen door contextuele analyses, trainingsmateriaal, video's en documentatie aan te bieden tijdens hun begeleide digitale traject.

Ontdek Oracle Journeys

Een AI-gestuurde oplossing voor bijscholing

Haal het maximale uit het potentieel van talent met een AI-gestuurde groei-ervaring die werknemers meer inzicht geeft in de veranderende verwachtingen van rollen en transparantie biedt wat betreft de verschillende manieren waarop ze kunnen groeien in de organisatie.

Ontdek Oracle Grow

Een AI-gestuurde oplossing voor bijscholing

Geef leidinggevenden de mogelijkheid om bijscholing af te stemmen op hun specifieke strategie en flexibel te blijven wanneer er nieuwe initiatieven ontstaan door snel de juiste rolvereisten aan kritieke rollen te koppelen.

Ontdek Oracle Grow

Stimuleer continue betrokkenheid tussen werknemers en managers

Geef managers de mogelijkheid om continu het sentiment onder werknemers te peilen en voorgestelde acties te ondernemen, zoals het plannen van voortgangsgesprekken, het geven van feedback of werknemers complimenteren met hun werk.

Ontdek Oracle Touchpoints

Stimuleer continue betrokkenheid tussen werknemers en managers

Geef werknemers een actieve betrokkenheidsrol door onderwerpen voor een-op-eengesprekken te organiseren, trends in puls-enquêtes te beoordelen en te reageren op suggesties van hun manager.

Ontdek Oracle Touchpoints

Erken en vier de successen van werknemers

Zet nog ongeprezen helden in de spotlight en stimuleer gewenst gedrag door waarderingsprogramma's af te stemmen op de kernwaarden en elke medewerker toegang te geven tot een centrale hub waar ze snel hun waardering kunnen geven aan collega's in de hele organisatie en kunnen bekijken welke waarderingen en beloningen ze zelf hebben ontvangen.

Ontdek Oracle Celebrate

Erken en vier de successen van werknemers

Stimuleer meer beloningen en waardering tussen collega's onderling met kant-en-klare sjablonen en een generatieve AI-berichtenservice, en door het waarderen van collega's op te nemen in de dagelijkse routine van elke werknemer, bijvoorbeeld via Slack of in wekelijkse puls-enquêtes.

Ontdek Oracle Celebrate

Help mensen om contacten te leggen, een netwerk op te bouwen en het gevoel te krijgen erbij te horen

Breng mensen samen met een interactieve workforcedirectory en een interactief organigram. Maak het eenvoudig om mensen te vinden in de organisatie en met hen in contact te komen. Bouw relaties op om werknemers het gevoel te geven dat er een community is waar ze bij horen.

Ontdek Oracle Connections

Ondersteun personeel met een consistente, intelligente service

Geef werknemers snellere, consistentere reacties met geautomatiseerde antwoorden op veelvoorkomende verzoeken en een uitgebreid casebeheer voor complexe kwesties.

Verken Oracle HR Help Desk

Ondersteun personeel met een consistente, intelligente service

Beheer aanvragen en casussen in alle Oracle Cloud-applicaties met hetzelfde beveiligingsmodel, om de privacy van gegevens te ondersteunen en alle HR-gegevens veilig te houden.

Verken Oracle HR Help Desk

Eenvoudiger toegang tot HCM, waar u ook bent

Zorg ervoor dat werknemers antwoorden en complete workflows kunnen krijgen van een AI-gestuurde digitale assistent, via tekst- of gesproken berichten. Maak de digitale assistent bereikbaar via meerdere kanalen en voeg eenvoudig uw eigen vragen en antwoorden toe om de ondersteuning af te stemmen op uw eigen bedrijf.

Verken Oracle Digital Assistant

Een betere werknemerservaring in de hele onderneming

Verbeter de werknemerservaringen buiten HR door acties en bronnen uit systemen van derden en andere Oracle Cloud-applicaties op te nemen, voor onder andere financiën, supply chain, klantervaring en meer.

Bied grootschalig gepersonaliseerde ervaringen en empathie

Een gepersonaliseerde medewerkerservaring mag geen luxe zijn. Lees hoe u proactief luistert en de contextuele begeleiding en gepersonaliseerde communicatie biedt die uw personeel verlangt en verdient in dit draaiboek van Jason Averbook, medeoprichter en CEO van Leapgen.

Aankondiging van Oracle's nieuwste innovatie voor het ME-werknemersplatform.

Belangrijkste voordelen van Oracle ME-medewerkerservaring

Geef iedereen de mogelijkheid om verbinding te maken, te groeien en te floreren

Bied zinvolle ervaringen op basis van een diepgaand inzicht in elk individu binnen zijn of haar workflow.

Communiceer duidelijk

Maak berichten om specifieke medewerkersgroepen te bereiken en gedragingen te stimuleren die belangrijk zijn voor uw organisatie.

Begeleiding met gepersonaliseerde workflows

Maak het medewerkers gemakkelijk om professionele en persoonlijke mijlpalen te bereiken met een persoonlijke, stapsgewijze begeleiding.

Organisatorische flexibiliteit versterken

Bied een oplossing voor de groei van werknemers en het bijscholen van bedrijfsleiders die alle talentinformatie met elkaar verbindt in één uitgebreid HCM-pakket.

Luister, leer en handel—elke dag

Stimuleer betrokkenheid door medewerkers en managers tools te geven om het sentiment van medewerkers continu vast te leggen, te volgen en hierop in te spelen.

Geef erkenning waar en wanneer dat het hardst nodig is.

Geef onderling erkenning en beloningen, zodat werknemers waardering voelen voor hun bijdragen, om betrokkenheid te versterken en culturele waarden te stimuleren.

Ondersteun relaties en het saamhorigheidsgevoel

Geef medewerkers de mogelijkheid om contact maken met anderen in de hele organisatie, waardoor inclusie en betrokkenheid meer kans krijgen.

Ondersteun elke interactie

Bied snelle, consistente en intelligente HR-services aan elke medewerker die erom vraagt met een geïntegreerd beheer van servicevragen.

Maak kennis en taken eenvoudig toegankelijk

Bied een digitale AI-gespreksassistent, die de medewerkers onmiddellijk antwoordt en waarmee ze gemakkelijk transacties kunnen voltooien.

Ontdek hoe Oracle ME medewerkerservaringen biedt om uit iedereen het beste te halen.

Aan Employee Experience verwante oplossingen

Human Resources

Beheer effectief een wereldwijde workforce

Talentmanagement

Beheers elke fase van de levenscyclus van talenten

Werving

Bied menselijke ervaringen op de werkplek

Workforce Management

Stem uw workforce management en bedrijfsstrategie op elkaar af

Disclaimer: het voorafgaande is bedoeld om onze algemene productrichting te schetsen. De tekst is uitsluitend bedoeld als informatie en mag niet worden opgenomen in enige overeenkomst. Het is geen verbintenis voor de levering van materiaal, code of functionaliteit en er mag niet op worden vertrouwd bij het nemen van aankoopbeslissingen. De ontwikkeling, release, timing en prijzen van functies of kenmerken die worden beschreven voor producten van Oracle kunnen naar eigen goeddunken van Oracle Corporation worden gewijzigd.