Oracle Journeys

Succes is een journey. Stimuleer succes door medewerkers persoonlijke begeleiding te bieden bij hun professionele en persoonlijke workflows, zoals onboarding, het verkennen van loopbaanmogelijkheden, overplaatsing naar een nieuwe functie, met een nieuw project beginnen, trouwen of een kind krijgen. Hiervoor hebt u slechts één registratiesysteem nodig, voor een uniforme gebruikerservaring: Oracle Fusion Cloud HCM.

Oracle Grow uitgeroepen tot beste HR-product van het jaar

Producteigenschappen HCM Journeys

Journeys LaunchPad

Bied medewerkers een consumentachtige ervaring, zodat zij journeys kunnen vinden en opstarten die relevant zijn voor hun rol, vaardigheden, locatie of individuele behoeften.

Richting en toegankelijkheid

Open journeys in uw workflow via kanalen – zoals een digitale assistent of samenwerkingstools – of rechtstreeks vanuit een transactie.

Persoonlijke begeleiding van medewerkers

U kunt op maat gemaakte journeys aanbevelen, toewijzen en automatiseren op basis van specifieke behoeften van en grondig inzicht in elke medewerker.

Begeleiding voor al uw personeel

Bied al uw medewerkers – fulltime medewerkers, contractanten, stagiairs, tijdelijke medewerkers en anderen – een gepersonaliseerde journey.

Begeleide trajecten

Lever informatie zoals contextuele analyses, tijdige training, video's en generatieve AI-conetnt met behulp van een groot taalmodel (LLM) van een derde partij tijdens een traject om werknemers te helpen de juiste beslissingen te nemen.


Journeys Creator

Stel journeys samen ter ondersteuning van veranderende bedrijfsbehoeften, zoals het implementeren van regiospecifieke veiligheidsprotocollen of het optimaliseren van het personeelsbestand.

Uitgebreide bibliotheek

Gebruik meer dan 30 journeysjablonen als basis en pas deze aan uw eigen wensen aan.

Bedrijfsbrede begeleiding

Gebruik journeys in Oracle Cloud applicaties om begeleiding te bieden voor verschillende bedrijfsbehoeften in de hele onderneming.

Begeleiding met behulp van inzichten

Verkrijg inzicht in uw personeel en stel journeys samen om de onboarding, loopbaanontwikkeling en andere belangrijke ervaringen te verbeteren en afstemming, groei en succes te bevorderen.


Journeys Booster

Breid uw journeys uit en automatiseer ze door eenvoudig verbinding te maken met systemen en applicaties van derden, terwijl u tegelijkertijd de gegevens van uw medewerkers blijft beschermen.

Verbonden, bruikbare HR-ondersteuning

Verbind de Oracle HR Help Desk met journeys die moeten worden opgevolgd door HR-professionals en bied zo nodig geautomatiseerde en gepersonaliseerde ondersteuning.

Altijd en overal begeleiding

Start een journey vanaf een willekeurig apparaat met behulp van geautomatiseerde en gepersonaliseerde ondersteuning door een digitale assistent.


Belangrijkste voordelen van reizen

Bied gepersonaliseerde medewerkerservaringen

Maak het werknemers gemakkelijk om te groeien op persoonlijk en professioneel gebied en hun professionele succes te ondersteunen met gepersonaliseerde, stapsgewijze begeleiding.

Vereenvoudig complexe processen

Help werknemers weloverwogen beslissingen te maken door contextuele analyses, trainingen en instructies te bieden tijdens hun begeleide digitale reis.

Harmoniseer de medewerkerservaring

Door gebruik te maken van één bron van persoonsgegevens in de hele onderneming, kunt u de juiste ervaringen bieden op basis van de unieke omstandigheden van iedere werknemer.

Stel bedrijfsbrede journeys samen

Ondersteun het professionele succes van werknemers door reizen uit te breiden en begeleiding te bieden bij contractbeheer, positiebeheer, financiën en projectbeheer.

Maak journeys breder dan alleen Oracle

Optimaliseer de kracht van reizen door verbinding te maken met externe applicaties terwijl u de gebruikerservaring waarborgt en de gegevens van werknemers veilig houdt.

Onderdeel van het Oracle ME platform voor medewerkerservaring

Aan Oracle Journeys verwante oplossingen

Oracle ME

Gepersonaliseerde werknemerservaringen bieden

Human Resources

Beheer effectief een wereldwijde workforce

Talentmanagement

Beheers elke fase van de levenscyclus van talenten

Werving

Talent aantrekken en interne mobiliteit stimuleren