Oracle Consulting

Een digitale wereld vereist moderne, geïntegreerde technologie, maar ook ondersteuning door ervaren medewerkers en leiders om snelheid, flexibiliteit en voorspelbaarheid te bevorderen.

Wij van Oracle Consulting zijn de experts die door andere experts worden geraadpleegd over de optimale omgang met Oracle Cloud. Met onze grondige kennis en bewezen expertise in het implementeren van talloze cloudtrajecten, helpen we u de beste versie van uw toekomstige digitale omgeving te realiseren.

Neem deel aan Oracle CloudWorld 2024

Kom naar Las Vegas en bekijk de nieuwste innovaties van Oracle op het gebied van cloudtechnologie.
Leer van experts en branchegenoten tijdens het grootste Oranje-evenement van het jaar!

Boek succes in de cloud met cloudadviesservices

De cloudadviesservices van Oracle Consulting ondersteunen u en uw implementatiepartner bij de overstap naar de cloud door proactieve identificatie van potentiële risico's voordat ze problemen worden. Ook zorgen wij ervoor dat uw cloudprojecten op schema blijven en snel resultaat opleveren.

cloudadviesservices

Ruim 10.000Oracle Cloud consultants

Meer dan3.000cloudprojecten

Klanten in140landen

Met ruime ervaring in20 sectoren

Bekijk hoe klanten succesvol zijn met Oracle Consulting

Meer verhalen van klanten

Ontdek waarom toonaangevende bedrijven over de hele wereld kiezen voor Oracle Consulting om hun zakelijke flexibiliteit te vergroten en met Oracle Cloud robuuste resultaten te behalen.

Afbeelding voorblad met KPMGHoe ga je om met fundamentele verandering?

Pluk de voordelen van cloudtransformatie door grip te houden op verandering. Profiteer van deskundige inzichten van partner KPMG en Oracle Consulting.

Zoek uw Consulting Service

Enterprise Resource Planning (ERP) services

Eén enkele bron van financiële waarheid om uw boeken sneller te sluiten, uw financiën te stroomlijnen, een veerkrachtige supply chain op te bouwen en analyses te gebruiken voor real-time beslissingen. Onze uitgebreide back-office consultancydiensten zorgen ervoor dat u vandaag kunt optimaliseren om morgen te groeien.

Human Capital Management (HCM) services

Creëer een collaboratieve, inzichtelijke en boeiende cultuur die werknemers aantrekt, behoudt en inspireert. Onze consultants helpen u Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM) te gebruiken om één centrale gegevensbron voor uw werknemers beschikbaar te maken, van hun aanstellingsdatum tot hun pensioen.

Customer Experience (CX) services

Zorg voor een geweldige klantervaring, ondersteund door echte bedrijfsresultaten, met advies van Oracle Advertising en Customer Experience voor de verkoop en service. Betrek uw klanten via fysieke en digitale kanalen om upselling, klantenbinding en merkbekendheid drastisch te verbeteren.

Customer Experience Management (CXM) services

Stimuleer slimmere, meer verbonden klantervaringen via meerdere kanalen met Oracle Marketing Consulting. Met behulp van een combinatie van creatieve best practices en de nieuwste technologie werken wij met u samen om slimme oplossingen te creëren, te lanceren en te analyseren die uw bedrijfsresultaten verbeteren.

Ontdek consultancydiensten met cloudtechnologie

Migreer, implementeer en integreer Oracle Cloud-technologieën, zoals Oracle Autonomous Database and Warehouse, Oracle Cloud Infrastructure (OCI) en Oracle-workloads.

Klaar om aan de slag te gaan? Met vertrouwen in de cloud met Oracle Consulting.