UCLA-onderzoekers gebruiken machine-learning op OCI om chirurgische uitkomsten te voorspellen

De universiteit gebruikt Oracle Cloud Infrastructure om de resultaten van patiënten na een operatie nauwkeuriger te voorspellen, wat leidt tot een betere behandeling van patiënten.

Delen:

Het zou onze standaardmachines meer dan 30 uur kosten om een ensemblemodel voor 2.000 patiënten te trainen. Naarmate ons team grotere datasets van meer dan 30.000 patiënten aanpakte, leverde Oracle Cloud aanzienlijk meer rekenkracht.

Dr. Akash A. SjahVakgroep Orthopedische chirurgie, UCLA Medical Center

De Universiteit van Californië in Los Angeles (UCLA) is een openbare universiteit die geworteld is in haar land-grant missie van onderwijs, onderzoek en openbare dienstverlening.Als onderdeel van het lopende orthopedische onderzoek gebruikt UCLA de tool AutoPrognosis machine-learning (ML), die meerdere ML-modellen tegelijk leert en vervolgens automatisch de beste modelleerpijplijnen voor medische prognose maakt. UCLA beschikte echter niet over de computermiddelen die nodig waren om geavanceerde ML-analyses uit te voeren binnen een redelijke tijdlijn. Nadat de universiteit was gemigreerd naar Oracle Cloud Infrastructure (OCI) genoot het team van krachtige rekenkracht en goedkope cloudopslagopties. OCI CPU's bieden een unieke flexibiliteit en prijs voor virtual machine- en bare metal-instances, terwijl on-demand blokopslag tegemoet komt aan de eisen van de opslagworkloads van UCLA.

Gepubliceerd:20 december 2023