CrewDog schaalt GPU-resources met OCI AI Infrastructure voor een kostenbesparing van 90%

Het SaaS-bedrijf voor personeelswerving op basis van video's migreert naar OCI AI Infrastructure voor betere prestaties tegen lagere kosten.

Delen:

Ik had nooit gedacht dat we vacatures met tekst-naar-video zouden kunnen maken. Maar toen ontdekte ik Oracle en NVIDIA A10 Tensor Core GPU's. De geweldige ondersteuning van het Oracle-team maakte de overstap van AWS naar Oracle heel eenvoudig.

Colin RawlinsonCEO, CrewDog

Productenoverzicht

CrewDog ontwikkelt een generatieve AI-gestuurde videovacaturesite die sollicitanten koppelt aan vacatures die overeenkomen met hun actuele vaardigheden. Zo kunnen ze alternatieve loopbaantrajecten verkennen en nieuwe kansen voor professionele groei en ontwikkeling ontdekken. Het bedrijf had bij het migreren van zijn conversationele AI-vacaturesite naar de cloud te maken gehad met schalingsproblemen. Om die reden gingen ze op zoek naar een nieuwe cloudprovider die flexibele schaalbaarheid en implementatie bood met ondersteuning voor verschillende trajecten. CrewDog heeft voor Oracle Cloud Infrastructure (OCI) gekozen vanwege de superieure prestaties, rekenkracht, schaalbaarheid, uitgebreide ondersteuning en concurrerende prijs. Met OCI AI Infrastructure kan CrewDog GPU-cloudresources efficiënter opschalen en tot 90% aan kosten besparen.

Gepubliceerd:26 april 2024