Fusion Data Intelligence Platform

Oracle Fusion Data Intelligence Platform is de volgende generatie Oracle Fusion Analytics Warehouse gebouwd voor Oracle Fusion Cloud Applications, waarbij bedrijfsdata, gebruiksklare analyses en vooraf gebouwde AI- en machine learning-modellen (ML) worden samengebracht om diepere inzichten te bieden en het besluitvormingsproces te versnellen om bruikbare resultaten op te leveren.

"Met het Fusion Data Intelligence Platform introduceert Oracle een echte convergentie van analyses, data en AI. De gebruiksklare intelligente applicaties, datamodellen en AI-opties van dit platform bieden een toekomstgerichte strategie voor ondernemingen die willen slagen in het datagestuurde landschap. De perfecte aanvulling op Oracle Fusion-applicaties, zoals ERP, HCM, CX etc."

Holger Mueller Vice President en Principal Analyst, Constellation Research

"Oracle Fusion Data Intelligence Platform vertegenwoordigt een vrij unieke strategie in de branche. In tegenstelling tot sommige andere leveranciers die alleen lege dataplatforms aanbieden en loze beloften doen voor het bouwen van analyses, is Oracle de enige die een volledig data-onderzoekplatform kan bieden met kant-en-klare data, analyses en AI/ML-content per domein, zo nodig volledig uitbreidbaar voor aangepaste ontwikkelingen. Het Fusion Data Intelligence Platform combineert Oracle's Fusion SaaS-applicaties en OCI om de manier te veranderen waarop data en analytics resultaten opleveren voor organisaties van elke omvang."

Steve McDowell Hoofdanalist en oprichter-partner, NAND Research

"Het Oracle Fusion Data Intelligence Platform is een aanzienlijke stap voorwaarts voor het intuïtieve gebruik van data, analytics en AI. Deze integratie van vooraf gebouwde intelligente applicaties, datamodellen en AI-opties biedt klanten vereenvoudigde en versnelde time-to-actionable-insights, time-to-market en time-to-revenues. Het Fusion Data Intelligence Platform maakt het voor klanten intuïtief om hun bedrijfsdata breed te benutten en snel van data naar inzichten en acties over te schakelen met een beduidend investeringsrendement."

Marc Staimer senior-analist, Wikibon

"Het Fusion Data Intelligence Platform, als de evolutie van Oracle Fusion Analytics Warehouse, vertegenwoordigt de voorhoede van applicatiegerichte oplossingen voor de toekomstige data-analyse. De integratie van AI-gestuurde functies betekent een strategische verschuiving naar de ontwikkeling van intelligente applicaties. Ontworpen voor de context van specifieke taken en geïntegreerd in het proces van dagelijkse workflows, bieden FDIP-gebaseerde applicaties AI-gestuurde aanbevelingen en adviseren ze dringende acties, zodat organisaties en belangrijke besluitvormers intelligent en efficiënt optimale bedrijfsresultaten behalen.

Ron Westfall Research Director, The Futurum Group

Fusion Data Intelligence Platform, applicaties

Vooraf gebouwde analyse-oplossingen voor Fusion Cloud Applications

Oracle Fusion Analytics is een serie gebruiksklare cloud-native analyse-applicaties voor Fusion Cloud Applications die zakelijke gebruikers kant-en-klare inzichten bieden om de besluitvorming te verbeteren. Dankzij Oracle's unieke reikwijdte en diepte van de gecombineerde analyse- en applicatiemogelijkheden kunnen organisaties analyses samenvoegen om één totaalbeeld van de prestaties op alle afdelingen krijgen.

Producten


Ga verder dan dashboards en rapporten met AI-gestuurde beslissingen en acties

Word analytics-gestuurd met pasklare applicaties die AI-ondersteunde, rolspecifieke voorspellende en sturende analyses gebruiken om verder te gaan dan data-inzichten en intelligente acties aan te bevelen. Benut de onderliggende datamodellen, ML-modellen en analyses om zakelijke gebruikers te laten begrijpen wat er in hun bedrijf gebeurt, inzichten en aanbevelingen te bieden en acties te vergemakkelijken om betere resultaten te behalen.

Verbind uw bedrijf met afdelingsbrede analyses

  • Zet iedereen in zijn kracht met gecombineerde data van alle afdelingen
  • Zet uw cijfers allemaal op één plek om snel te beslissen
  • Voorspel hoe uw bedrijfsprocessen de resultaten beïnvloeden

Fusion Analytics, klantsuccessen

Bekijk meer succesverhalen van klanten

Klanten uit diverse sectoren gebruiken Oracle Fusion Analytics.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Breid Oracle Fusion Analytics uit met een Data Lakehouse
Meer over de volledige suite van cloudapplicaties, gericht op samenwerking
Ontdek onze koers voor de duurzaamheidsanalyse

Aan de slag met Fusion Data Intelligence Platform


Volg een rondleiding door Fusion Analytics

Ontdek Oracle Fusion Analytics zelf.


Vraag een live-demo aan

Laat u rondleiden door een van onze experts.


Volg ons @OracleAnalytics

Krijg het laatste Oracle Analytics nieuws, info over events en community-resources.